Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
Ah, all the things I could do
If I had a little money

…sang ABBA

Feilen mange gjør i forsøket på å manifestere penger er å manifestere penger som allerede har manifestert seg som penger, og får erfaring med at manifesteringen ikke fungerer. Penger i manifestert form som mynt eller sedler er brukt opp. Søk heller energien som ikke har manifestert seg og trekk den til deg. Det er opp til deg hvor mye, bare vit at energien er uendelig.

Og jeg må poengtere at penger ikke et onde, men et gode. Et gode som alltid har vært tiltenk oss alle. Tenk på alt du kan gjøre for deg selv, familie og venner og verden generelt.

Penger er gøy!

De aller fleste vil ha mer penger og kan til og med arbeide hardt for lønnen hver mnd, men de aller feste opplever at pengene forblir utenfor rekkevidde. Og håpet om å innkassere Lotto gevinsten slipper liksom ikke taket. Det er redningen. Sjansen er forsvinnende liten, men spenningen skyhøy. Og nettopp av den grunn gleder vi oss over å punche inn «lykke» tallene og betale med Vipps. Jeg gjør det selv også, så det er nevnt. Jeg har arbeidet hardt i årevis og har kun i korte sekvenser hatt den typen penger jeg trodde jeg måtte vise til. Hjulpet andre -ja det har jeg absolutt. Noen har vunnet millioner og andre har tjent godt. Når jeg begynte å arbeide med energi- eller chakrasystemet kom resultatene.

Nedenfor deler jeg noen tips for å hjelpe deg ut av den onde sirkelen av pengebekymringer, og over i energiflyten til velfortjente små og store hverdagsmirakler.

Hva er chakra?

Chakraene er energisystemet vårt eller meridianer som er plassert langs ryggraden. Disse chakraene (eller spinnende energihjul) holder barndomsprogrammeringen vår, våre underbevisste tanker, tidligere erfaringer og i mange tilfeller driver adferden vår. Og det skjer enten vi er klar over det eller ikke. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg er rundt 90% av atferden vår styrt av underbevisstheten. Så å bli bevisst underbevisstheten er en snarvei til å skape det livet du ønsker deg.

Penger og sikkerhet styres først og fremst av de 3 nederste chakraene (Rot, Hara og Solar Plexus).

Hvis rotchakraet er ubalansert blir det enten for mye eller for lite, du hamstrer eller at du ikke tenker på det i det hele tatt. Hvis harachakraet er ubalansert, bruker du penger som en gal, eller føler deg virkelig skyldig når du bruker penger på deg selv. Hvis solar plexus er ubalansert, drømmer du sannsynligvis om mange ideer til å tjene penger, men utsetter handling, eller du tar massevis av tankeløs handling, men ser liten eller ingen økonomisk gevinst.

Så hva gjør jeg?

  • Balanser rotenergien ved å koble til med naturen og deretter få oversikten på økonomien. Hvis du ikke føler at du har nok penger eller er bekymret for sikkerheten din i løpet av de neste månedene, er energien din sannsynligvis ujordet og ustabil.
  • Du "føler" deg kanskje utrygg. Så før du begynner å prøve å skape penger, må denne energien være jordet slik at den kan utstråle en slags jordet selvtillit rundt penger. Før du tar fatt på pengene dine, ta en avslappende tur i naturen, eller sett deg eller ligg på bakken for å fysisk jorde rotenergien din til jorden. Gjør dette i minst 30 minutter. Det dette gjør er å få deg til å føle deg balansert og sentrert før du dykker inn for å se på økonomien din. Penger er et utløsende og emosjonelt emne, og vi må være jordet før vi ser på det.
  • Når du er jordet, se på økonomien din. Last ned erklæringene dine. Få oversikt. Og vit at ting vi unngår også tapper energien. Det er enkelt, og vil være det første trinnet på veien til å endre kurs mot mer penger. Du vil umiddelbart begynne å føle deg roligere. Når du gjør dette, vil rotenergien din sette seg fordi den begynner å føle trygghet og først da kan energien begynne å stige oppover ryggraden og du begynner å få ideer om hvordan løse denne økonomiske floken. Ta imot små og store ideer med glede. Konkretiser kortsiktige og langsiktige mål. Et kortsiktig mål kan være å ha tilstrekkelig og nok til å spare til et langsiktig mål om å eie ditt eget hjem om for eksempel 2 år.

 

Her er 3 ting du kan gjøre i dag som vil hjelpe deg å skape mer penger:

  1. Rotchakraet elsker en plan, elsker mål og elsker at du har kontroll. Vanskelig ja, men du vil takke deg selv når målet er nådd. Lag en god plan. Rotenergien din trenger det, og uten dette vil du miste søvn over pengebekymringer og muligens gå glipp av muligheter som ligger rett foran nesen din.
  2. Morsomt og kreativt med Harachakra. Mens roten handler om stabilitet og trygghet og å være jordnær og fast, handler hara om bevegelse, endring, flyt, begjær og lyst. Når du har bestemt deg for hva du vil, må det gis en kanal eller en bevegelse, slik at du kan bruke energien. Hvis du egentlig ikke vil ha noe du sier du vil ha, vil du ikke ha den fysiske energien i kroppen din til å gjøre noe med det. Ønsket ditt må være større enn frykten din. For i hara er begeistringen for penger. For å forsterke ønsket eller drømmen, visualiser og legg til et kreativt element til målet. Her anbefaler jeg en kjekk og morsom visuallisering for hvordan det vil føles når du tjener de ekstra pengene, slik at du magnetisk tiltrekker deg mer. Spørsmål som hva ville du brukt dem på? Hvilke gleder ville de gitt deg, familien og vennene dine. Og hvordan kunne du hjulpet andre nå sine mål. Hara senteret elsker og trenger bevegelse slik at de kreative energiene frigjøres i kroppen. Så, for at hjernen din skal bli kreativ med å innhente penger, hold kroppen i bevegelse.
  3. Gjør alt du kan for Solar Plexus. Uten handling blir solar plexus underaktiv og energien stagnerer. Solar plexus er ikke et overtenkende eller et overanalyserende energisenter. Den elsker action, for det er senteret for mot og selvtillit. Hvis du ennå sitter fast i det mentale rotet, så være ute i solen eller prøv yoga. Yoga er designet for å få oss ut av hodet og inn i kroppen og fyre opp energien i solar plexus, og frigjør de naturlige og magiske endorfinene i vår handlingsorienterte natur.

Tvi - tvi!

Hilsen Elizabeth Pedersen

Vil du spørre meg om noe, kontakt meg HER