Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Mille

Ring 21490150

kode587

Mille 35 kr p/m

Hei,

jeg heter Mille. I en samtale med meg vil jeg ikke at du sier noe. Jeg ser klart og vil ikke vite noe når samtalen starter. Jeg sier raskt det jeg får opp så du forstår at jeg ser ting rundt deg eller om deg som jeg ikke kunne vite. Jeg kan lett gå inn i forhold og beskrive mennesker som omgir deg. Jeg ser tydelig så du forstår at jeg ser ting som er riktig. Jeg ønsker å gi deg en positiv opplevelse og veiledning på veien til din lykke og dine mål. Jeg er en positiv person som vil hjelpe deg.
Mine evner til å se fremtiden bør føles trygg fordi jeg viser deg at jeg også ser ting i fortid og nåtid som jeg umulig kunne vite eller gjette meg til.

Jeg er en positiv person som oppriktig ønsker å hjelpe deg til et bedre liv, og jeg vil hjelpe deg, jeg sier ærlig hva jeg ser og formidler det. Hvis du sitter fast i et mønster eller usikker på relasjonene du har, kan jeg se for deg hvordan du skal håndtere situasjonen, hvilke valg du har og hva jeg ser fremover.

Jeg har følgende egenskaper:
Egen guide – Ser tydelig – Clairvoyant – Kan lukte – Se bilder – Les energier.
Jeg er et medium, jeg renser hus, ser klart og fjernhealer. Vært medium siden barndommen og gått i arv i generasjoner siden min oldemor. Spør om alt – Jeg gleder meg til å kunne hjelpe deg.


PS: Jeg ser ikke i sykdom, død. En samtale med meg skal se dine muligheter og være en positiv opplevelse.

Dinklarsynte