Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Tove

Ring 21490150

kode585

Tove 35 kr p/m

Hei,

Det er naturligvis ikke lett å velge i jungelen av medium, men for meg er ikke bare dette en jobb, men et naturkall og livsstil!

Jeg er en voksen klok dame med mange års erfaring. Jeg har selveste Marcello Haugens blod i årene og har hatt Lilli Bendriss som tidligere mentor. Nå er jeg klar for å hjelpe deg! Jeg er klarsynt, klarhørt og klarfølt. Jeg ser fortid, nåtid og fremtid og veileder deg her og nå i enhver situasjon. Jeg er også etterspurt innen spirituell veiledning. Jeg jobber med kort og er opptatt av å se hele mennesket. Gjennom kortene kobler jeg meg opp til mitt høyere selv der jeg kan uthente beskjeder som jeg oversetter og videreformidler, slik at du forstår. Sammen kan vi tydeliggjøre veien videre.

I tillegg har jeg en helbredende stemme og kan sende fjernhealing over telefonen. Mange fornøyde og tilbakevendende kunder.

Jeg har et stort kompetansenivå og er utdannet som Mentaltrener og Ønske-coach, hvor vi bruker tankenes kraft og følelsenes makt til å komme dit vi ønsker i livet, og veien til hvordan du kan få ønskene dine oppfylt.

Med utdannelse fra Tyskland og Østerrike, og snakker flytende norsk, engelsk og tysk, er jeg her for å lyse vei for deg i det som kan virke mørkt eller ukjent. Det er viktig å stole på prosessen.

Du er hjertelig velkommen inn i min varme.

Lys og kjærlighet fra Tove

Dinklarsynte