Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Elizabeth Pedersen

Ring 21490150

kode435

Elizabeth Pedersen 35 kr p/m

“Fra å snakke med døde mennesker til å hjelpe deg å nå dine mål, jeg er Elizabeth Pedersen, en Holistisk, Psychic Medium, Quantum Energi Healer og Spirituell Coach & Manifestor. Jeg hjelper deg med å utforske ukjent territorium og sprenger grensene dine i fillebiter. Sammen vil vi utfordre dine begrensninger og oppnå dine drømmer. Husk: “Der oppmerksomheten din går, følger energien din.“ La meg lære deg å lytte til din intuisjon, balansere kroppens energifelt, og ta kontroll over livet ditt med coaching. Jeg har viet livet mitt til det jeg tror på – å hjelpe deg å lykkes.“


La meg introdusere meg selv: Jeg er Elizabeth Pedersen, en Holistisk, Psychic Medium, Quantum Energi Healer og Spirituell Coach & Manifestor. Jeg vet, det er en munnfull! Men jeg tar ikke lett på oppgaven min – jeg har viet livet mitt til det jeg tror på.
Du lurer kanskje på hvordan jeg havnet her og hva jeg gjør. Vel, jeg har snakket med døde mennesker hele livet mitt – ja, du leste riktig. Og jeg har erfart utallige situasjoner som fundamentalt har forandret min persepsjon. Jeg våknet ikke en dag og tenkte, “nå skal jeg begynne å snakke om ekstremt kontroversielle ting som går imot normene, miste vennene mine og la folk tro jeg er blitt gal.“ Nei, det har vært en naturlig progresjon av min livsreise.

Jeg ble født med en unik gave – evnen til å observere og forstå ting som ikke er tilgjengelige for mange andre. Og jeg har opplevd en verden som er både fascinerende og utfordrende. Gjennom årene har jeg lært at denne gaven ikke bare er en kilde til innsikt og forståelse, men også til ansvar og ydmykhet.

Min oppgave er å hjelpe deg med å utforske ukjent territorium og utfordre dine begrensninger. Vi skal ikke bare tøye grensene dine, vi skal sprenge dem i fillebiter! Og jeg kan love deg en ting – det vil ikke alltid være komfortabelt, men det vil være verdt det. For når du når dine mål og realiserer dine drømmer, vil du ikke bare føle deg utrolig stolt og fornøyd, du vil også inspirere andre til å gjøre det samme.
“Where Your Attention Goes, Your Energy Flows“ er et mantra som oppmuntrer til å fokusere på det som er viktigst i livet ditt. Det betyr at når du legger oppmerksomheten din på noe, så vil energien din følge etter og gjøre det mulig å realisere det. Derfor er det viktig å være bevisst på hva du ønsker å oppnå og gi det all oppmerksomheten det fortjener. Dette mantraet kan brukes på alle områder i livet, fra karriere til personlige relasjoner. Hvis du fokuserer på det du vil oppnå, vil du naturlig bevege deg i den retningen. Men hvis du lar deg distrahere av mindre viktige ting, kan det føre til at energien din spres og hindrer deg i å nå dine mål.

Så husk: “Where Your Attention Goes, Your Energy Flows“! Det er den perfekte påminnelsen om å holde fokus og gi det som betyr mest i livet ditt og gi det all oppmerksomhet. Oversatt til norsk: “Der oppmerksomheten din går, følger energien din“. Intuisjonen er vår naturlige evne til å kjenne på en indre visshet som kan lede oss på riktig vei. Det er en kraftig ressurs som kan hjelpe oss med å skille mellom riktig og galt og oppnå suksess på kortere tid. Mange suksessfulle mennesker som Nikola Tesla, Richard Branson, Steve Jobs og Oprah, har brukt sin intuisjon for å lykkes. Det er viktig å lære å lytte til vår intuisjon og skille den fra andre tanker og følelser.

Energi er mitt førstespråk, jeg forstår det bedre enn ord. Quantum Energy Healing tar utgangspunkt i kvantefysikkens prinsipper om at alt er energi, og at denne energien påvirker alt i universet, inkludert kroppen vår. Placeboeffekten, som brukes i konvensjonell medisin, er faktisk bygget på prinsippene i kvantehelbredelse. Metoden går ut på å balansere og harmonisere kroppens energifelt for å støtte helbredelsesprosessen på fysisk, mentalt og emosjonelt nivå.

Coaching er som å ha en personlig trener for tankene dine! En coach er en veilder som kan hjelpe deg med å oppdage dine skjulte talenter, overvinne begrensninger og nå dine mål. Coaching handler om å lære deg å ta kontroll over livet ditt, sette realistiske mål og ta selvstendige og kloke valg som vil lede deg på veien mot suksess.

For å oppnå suksess og lykke i livet, må vi først definere våre mål og ambisjoner, og ikke minst våre egenskaper og talenter. Men det er ikke nok å bare sortere tanker og følelser – vi må også kartlegge bakenforliggende behov og nødvendige endringsprosesser.
Celleminne refererer til den biologiske prosessen der cellene i kroppen vår lagrer informasjon om tidligere opplevelser, stimuli og miljøforhold. Celler kan huske erfaringer og påvirkes av dem på en måte som påvirker kroppens funksjon og tilpasningsevne. For eksempel kan eksponering for visse stimuli som stress eller trening påvirke hvordan cellene i kroppen vår fungerer og tilpasser seg.
DNA-minne refererer til epigenetiske endringer i DNA-molekylet som kan påvirke genuttrykk og cellenes funksjon over tid. DNA-sekvensen i seg selv endrer seg ikke, men det er endringer i genuttrykket som kan føre til endringer i kroppens funksjon. Disse endringene kan også påvirkes av miljøfaktorer og livsstil, og kan videreføres til neste generasjon. For eksempel kan en persons miljø og livsstil påvirke epigenetiske endringer i DNA-molekylet, og disse endringene kan påvirke helsen og velvære til både den enkelte og deres avkom.
Regresjonsterapi, også kjent som tidligere liv-regresjon, er en form for terapi som tar sikte på å hjelpe en person med å gjenoppleve og bearbeide minner fra tidligere liv.

Regresjonsterapi er basert på ideen om at sjelen vår kan ha eksistert i flere forskjellige kropper og livstider, og at minner og opplevelser fra disse tidligere livene kan påvirke vår nåværende livssituasjon og helse.

Jeg har til sammen 7 års universitets- og høgskoleutdannelse (bachelor), og er nå i siste etappe av et journaliststudie. Gjennom mange år har jeg arbeidet i privat, kommunal og statlig forvaltning innen barnevernet, skole, ledet forebyggende arbeid mot ungdomskriminalitet og ungdomsstraff, akutt psykiatri og med personer med spesielle behov. Jeg er stolt av det jeg har bygget opp, har håndplukket dyktige folk som også har hatt hjerte på rette sted, og jeg er omgitt av familie og venner. Jeg spiller golf, løfter vekter, er en frelst yogi og nyter alle årstidene i naturen.

Mennesker tar kontakt av mange forskjellige grunner. Noen lider av en sykdom eller plages av en kjemisk eller fysisk ubalanse i kroppen. Andre ønsker å skape et nytt liv, finne en ny jobb eller forbedre relasjonene sine. Og så har vi de eventyrlystne sjelene som søker en mystisk opplevelse. Uansett hva som driver deg til å ta kontroll over ditt eget liv og bli den mest naturlige og autentiske versjonen av deg selv, så kan jeg hjelpe deg å finne veien dit.

Jeg ser at det er en trend blant både unge og gamle å ta tak i disse utfordringene. Noen vil kanskje kalle det en “selvhjelps-bølge“, men jeg ser det heller som et uttrykk for menneskets iboende trang til å forbedre seg og livene sine. Og det er en beundringsverdig egenskap! En felles filosofi for alternative behandlingsformer er å styrke kroppens evne til å helbrede seg selv.

Din søken etter kvalitet er min inspirasjon.

Dinklarsynte