Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Elisabeth

Ring 21490150

kode276

Elisabeth 35 kr p/m

Hei,

Jeg heter Elisabeth, og kommer fra Sverige. Jeg har medfødte evner, og jeg kommer fra en familie hvor sterke mediale evner har gått i arv. Klarsyntheten har alltid vært med meg. Jeg har lang erfaring og er etterspurt klarsynt og klarfølt. Jeg er kjent for å være ærlig, tydelig og treffsikker. Jeg videreformidler budskap til deg, og jeg ser deg og de rundt deg tydelig. Jeg har lang erfaring, og jeg har veiledet mange mennesker med ulike utfordringer i livet. Hos meg får du svar på det du lurer på. Jeg forstår og snakker også norsk.

Jeg har lang erfaring i å jobbe med mennesker, og har dyp innsikt i andre menneskers livssituasjon. Med mine evner ser jeg ting fra et større perspektiv.

Jeg har alltid vært aktiv med å hjelpe mennesker og er kjent for det. Målet mitt er at du skal føle deg trygg under samtalen vår. Still gjerne mange spørsmål om kjærlighet, din arbeidssituasjon og økonomi og også andre saker. Du vil få svar på det du lurer på. Jeg har lang erfaring og ser tydelig, og har full forståelse for de utfordringer du som menneske kan komme opp i. Sammen ser vi situasjonen og jeg er helt ærlig på hva jeg ser og hva jeg mener. Kan også bruke Raider Waite tarotkort.

100% taushetsplikt.

Velkommen til samtale med meg. Mitt hjerte er åpent for alle.
Hilsen Elisabeth


Elisabeth er en våre populære rådgivere – mange fornøyde og tilbakevendende kunder!

Dinklarsynte