Skip to content Skip to footer

Blogg

Les hva våre klarsynte skriver i bloggen

I Ching – forandringenes bok
Skrevet av Artur. Det er kanskje ikke så mange i Norge som har hørt om I Ching, så jeg vil her prøve å gi deg, kjære leser, litt innsikt i hva I Ching er, hvordan det fungerer og sist men ikke minst hvordan du kan få mest mulig nytte av en I Ching konsultasjon med meg. I…
Manifestering
Manifestering = tanker, følelser og det du tror på innerst inne. Vi manifesterer hele veien. Hvordan du har det er et produkt av det du manifester. Og et bevis på at du faktisk kan manifestere. Og skal vi oppnå drømmene må vi tilpasse og lære nye ferdigheter, forandre tanker og lage nytt verdisystem slik at vi får…
Twinflames – Soulmates
Den store ultimate kjærligheten er noe de fleste mennesker er på jakt etter, og noen finner også det i en Soulmate som vi som oftest kaller det. Men det finnes også en annen sterk kjærlighet, nemlig Twinflame. En Twinflame vil presse deg til å være den beste deg og du vil ofte oppleve og alltid…
Forstå dine drømmer
Drømmer du mye? Lurer du på hva drømmene dine betyr, eller om de betyr noe? Har du hatt drømmer der du har følt en åndelig kontakt, for eksempel kontakt med noen som har gått over på den andre siden? Min mening er at alle drømmer er spirituelle. De kan inneholde ulike grader av spiritualitet, men…
De 5 Kjærlighetsspråk
Kjærlighetsspråket Som klarsynt får jeg ofte kunder som er frustrert i kjærlighetslivet. Enten ønsker de at jeg skal se nærmere på deres nåværende relasjon, eller så kan det ofte være en relasjon preget av fravær av kommunikasjon. Man forstår ikke motparten -og hvordan, eller hvorfor, de oppfører seg slik de gjør.. Dette bringer meg inn på…
Hvorfor lese horoskopspalter?
  Den britiske astrologen R. H. Naylor er kreditert for at horoskopspalter ble en realitet. Alt startet med at avisen Sunday Express spurte Naylor om å lage et horoskop for prinsesse Margaret av Storbritannia. Det ble publisert 24. august 1930, tre dager etter prinsessens fødsel. Dette ble så populært at avisen ba Naylor om å skrive…
Stjernetegn Tyren
Tyren og kjærlighet kompatibilitet   Tyr kompatibilitet Tyr sammen med Vær kompatibilitet Dette et forhold med svært bra potensiale. Du er fascinert av din Værs høye aktivitetsnivå og din Værs handlekraft. Som Tyr ligger du selv absolutt ikke på latsiden men Værens energi tar nesten pusten fra deg! Når dere er sammen, merker du…
Stjernetegnet Væren
Denne mnd kan du lese hvordan Væren passer sammen med andre stjernetegn! Vær sammen med Vær kompatibilitet Når to Værer forelsker seg i hverandre, er fyrverkeriet så godt som garantert. Det betyr ikke at det blir noen enkel kjærlighetsmatsj, da dere begge er like opptatt av å konkurrere, også mot hverandre når det blir satt…

Våre ledige veiledere​

Ring21490150

kode240

Klarsynt medium. Leser i bilder og formidler via mine guider og hjelpere. Spør meg om alt.

Les mer

Ring21490150

kode201

Kjent fra TV: Jakten på den 6.sans. Etterspurt Klarsynt, seriøs – ser deg tydelig. Spør om alt. Jeg bruker ingen hjelpemidler.

Les mer

Ring21490150

kode216

Klarsynt Medium, Quantum & Energi Healer – unike evner. Generator & Manifestor. Jeg kan hjelpe deg visualisere noe bedre for deg selv, og deretter skape det.

Les mer

Ring21490150

kode218

En av våre populære klarsynte! Lang erfaring. Sterke evner. Ser deg tydelig – meget seriøs, ærlig og sannspådd.

Les mer

Ring21490150

kode210

Erfaren Klarsynt. God på relasjoner og endringer i livet. Spør om alt. Velkommen til hyggelig samtale.

Les mer

Ring21490150

kode236

Erfaren Klarsynt. Seriøs – Ser relasjoner og dine muligheter. Tilbyr også Twinflame/Soulmate rådgivning.

Les mer

Ring21490150

kode237

Født klarsynt. Tarotleser med 20 års erfaring. Treffsikker, empatisk og varm. Tilbakevendende kunder.

Les mer

Ring21490150

kode248

Bør prøves – anbefalt! Unik mulighet – nå på telefon! Seriøs klarsynt og klarfølt. Lang erfaring. Leser deg, energier og dine omgivelser. Dyktig Spirituell veileder og lysarbeider.

Les mer

Ring21490150

kode264

MEGET Etterspurt Klarsynt! Kan bruke tarot. Har hele livet kjent, følt, sanset og sett. Ser bakenforliggende årsaker. Tyder drømmer, kan ta deg tilbake til tidligere liv. Kun på Chat!

Les mer

Ring21490150

kode259

Meget erfaren svensk Klarsynt. Medial siden barndommen, gått i generasjoner. Ser deg og dine omgivelser, ærlige svar. Får hjelp fra min guide og skytsengel. Kan også bruke kort.

Les mer

Ring21490150

kode255

Bør prøves – anbefalt! Klarsynt medium – Ser deg og din situasjon klart, formidler ærlig og gir deg trygghet for at jeg ser hva du kan oppnå i fremtid. Magiske evner, meget treffsikker! Gode resultater.

Les mer

Ring21490150

kode265

Erfaren seriøs klarsynt med dyp karmisk innsikt. Unike evner! Visdom fra østlige tradisjoner for innsikt og spår utfall, kan benytte I Ching tarot & pendel. Hjelper deg i alle typer spørsmål!

Les mer

Ring21490150

kode268

Voksen klok dame. Seriøs, erfaren og dyktig klarsynt. Medfødte evner, treffsikker, kan også bruke kort og astrologi. Spør meg gjerne om kjærlighet, jobb, økonomi. Få svar på det du lurer på.

Les mer

Ring21490150

kode271

Klarsynte Erik -kun på chat! Populær relasjonsspesialist, mye brukt på kjærlighet & tiltrekninger. Gir bilde av hva som skjer i deg, de rundt deg & muligheter fremover. Fornøyde kunder!

Les mer

Ring21490150

kode266

Klarsynt, klarfølt, sterke nedarvede evner fra Samiske & Sicilianske forfedre. Nummerolog, åndelig veileder med symboler og unike evner. Mange fornøyde og tilbakevendende kunder – anbefalt.

Les mer

Ring21490150

kode272

Ny! Klarsynt og klarfølt medium. Medfødte evner, jobber tett med mine guider og hjelpere. Ser deg og din situasjon, nåtid og fremtid. Kan bruke tarotkort. Treffsikker og fornøyde kunder!

Les mer

Ring21490150

kode273

Seriøs klarsynt fra Sverige. Kommer fra en slekt med klarsyn i generasjoner. Har hatt dialog med det mystiske siden barn. Mine forfedre og guider jobber gjennom meg, gir deg klarhet og svar.

Les mer

Ring21490150

kode274

Ny! Seriøs klarsynt fra Sverige – født medium. Spår deg, ser deg og dine omgivelser. Videreformidler svar fra åndeverden. Kan bruke tarot og pendel. Kan også lese dyr.

Les mer

Ring21490150

kode275

Jeg leser energier, får opp bilder og mottar beskjeder som hjelper deg. Etterspurt Klarsynt og medium som ser deg tydelig. Unik dame!

Les mer

Dinklarsynte