Skip to content Skip to footer

Blogg

Les hva våre klarsynte skriver i bloggen

Kjærlighet Uten Grenser: Den Ultimate Superkraften
Ubetinget kjærlighet er en katalysator for personlig vekst og velvære. Det er viktig å forstå at å elske ubetinget ikke betyr å gi opp ens egen identitet, grenser eller behov. Tvert imot, det gir deg muligheten til å blomstre som en sterk, trygg, nysgjerrig, kreativ, glad, uttrykksfull og våken person. Når du praktiserer ubetinget kjærlighet, aksepterer…
Tvillingsjeler og soulmates
Tvillingsjeler og soulmates er begreper som brukes i spirituelle og new age-filosofier for å beskrive spesielle forbindelser mellom to personer. En soulmate er en person man har en dyp og meningsfull forbindelse med, som kan være romantisk eller ikke-romantisk. En tvillingsjel er en person man har en enda dypere og mer åndelig forbindelse med, som…
Høstkonkurranse – vinn gratis personlig horoskop!
Vi starter høsten med en konkurranse - hvor du kan vinne ditt eget personlige årshoroskop! Ønsker du å vinne ditt eget personlige årshoroskop ? Lurer du på hva resten av 2023 bringer? Horoskopet tolker dine fremtidsutsikter For å vinne: Send en mail til hei@dinklarsynte.no med din e-post adresse, fødselsdato, fødselsklokkeslett og fødested. Send oss gjerne også…
I samtale med klarsynt/spirituell rådgiver
Det er viktig for en spirituell rådgiver, klarsynt eller medium å ha en etisk klar etisk kodeks når de arbeider med klienter. Dette er for å beskytte klientens rettigheter og sikre at veilederen holder seg til høyeste standarder for profesjonalitet og integritet. Etikken kan variere noe avhengig av veilederens spesifikke praksis, men generelt bør en…
Mediumskap
Mediumskap er en praksis der en person fungerer som et mellomledd mellom åndelige vesener og den fysiske verden. Mediumer hevder å ha evnen til å kommunisere med ånder fra en annen dimensjon eller plan, og formidle beskjeder, råd eller informasjon fra dem til de som søker kontakt. Mediumskap kan gjøres enten personlig, ved å møte…
Sjelsreise
Bli med på en tidsreise i ditt eget sinn med sjelsreiser! Regresjonsterapi lar deg utforske tidligere liv og gjenoppleve hendelser som kan gi deg innsikt i utfordringer og hindringer i ditt nåværende liv. Opplevelsen kan gi en dypere forståelse av din sjelereise og hjelpe deg med å finne dypere mening og formål i livet ditt.…
Karma
Karma er et begrep som kommer fra buddhismen og hinduismen, og det refererer til loven om årsak og virkning. Ifølge denne loven vil handlingene vi utfører, både gode og dårlige påvirke vår fremtid og vår sjels skjebne. Karma kan sees på som en form for karmisk bankkonto, hvor hver handling vi utfører legger til eller trekker…
Money money money…must be funny?
Money, money, money Must be funny In the rich man's world Ah, all the things I could do If I had a little money …sang ABBA Feilen mange gjør i forsøket på å manifestere penger er å manifestere penger som allerede har manifestert seg som penger, og får erfaring med at manifesteringen ikke fungerer. Penger i manifestert form som mynt eller…

Våre ledige veiledere​

Ring21490150

kode240

Klarsynt medium. Leser i bilder og formidler via mine guider og hjelpere. Spør meg om alt.

Les mer

Ring21490150

kode218

En av våre populære klarsynte! Lang erfaring. Sterke evner. Ser deg tydelig – meget seriøs, ærlig og sannspådd.

Les mer

Ring21490150

kode248

Seriøs populær klarsynt med lang erfaring. Leser deg, energier og dine omgivelser. Dyktig Spirituell veileder og lysarbeider.

Les mer

Ring21490150

kode255

Klarsynt, fjernhealer & Reikispesialist ser deg og din situasjon klart, formidler ærlig og hjelper deg opp og frem mot dine mål. Magiske evner, meget treffsikker med gode resultater.

Les mer

Ring21490150

kode273

Seriøs populær klarsynt fra Sverige. Kommer fra en slekt med klarsyn i generasjoner. Har hatt dialog med det mystiske siden barn. Mine forfedre og guider jobber gjennom meg, gir deg klarhet og svar.

Les mer

Ring21490150

kode276

Voksen klok dame -fornøyde kunder. Få hjelp med nåtiden & hva som kommer for deg i fremtiden! Treffsikker etterspurt svensk klarsynt. Spør meg gjerne om kjærlighet, jobb, økonomi, relasjoner.

Les mer

Ring21490150

kode277

Jeg hører setninger, ser, leser og føler energier. Medium siden barndom. Spår deg, ser deg og omgivelser klart: nåtid og fremtid! Videreformidler svar fra åndeverden.

Les mer

Ring21490150

kode286

Meget dyktig Klarsynt & klarhørt – populær! Ser deg & dine omgivelser, leser energier og det som ligger foran deg. Kraftfull spirituell veileder og medium fra Nord. Spør om alt!

Les mer

Ring21490150

kode587

Unik dame! Klarsynt medium, renser hus, ser deg & dine omgivelser. Vært medium siden barndommen – gått i generasjoner. Hører setninger & ser bilder når jeg hjelper deg. Spør om alt!

Les mer

Ring21490150

kode435

Psychic Medium, Quantum Healing Hypnosis Practitioner og Spirituell Coach – unike evner. Holistisk healer med imponerende resultater!

Les mer

Ring21490150

kode687

Etterspurt og populær! Konkret og detaljert klarsynt medium, spesialitet nære relasjoner. Ærlige klare svar. Kan fjernheale og bruke pendel.

Les mer

Ring21490150

kode618

Erfaren Klarsynt. God på relasjoner og endringer i livet. Spør om alt. Velkommen til hyggelig samtale.

Les mer

Ring21490150

kode606

Seriøs og ærlig, sier det jeg ser oppriktig. Bruker Tarotkort, englekort, gudinnekort, pendel og intuisjon. Hjelper deg å se på din økonomi, kjærlighet og relasjoner.

Les mer

Ring21490150

kode786

Meget etterspurt! Synsk medium -fornøyde kunder. Kanaliserer svar med hjelp av guider & medfødte gaver. Sertifisert hypnotisør og regressionsterapeut. Svensktalende.

Les mer

Ring21490150

kode554

Født klarsynt. Tarotleser med 20 års erfaring. Treffsikker, empatisk og varm. Tilbakevendende kunder.

Les mer

Ring21490150

kode833

Klarsynt og klarfølt medium med lang erfaring. Leser og ser deg og får ofte opp bilder som hjelper deg. Spesielt god på relasjoner. God intuisjon og bruker tarotkort, bordkort og pendel.

Les mer

Ring21490150

kode608

Erfaren Klarsynt. Seriøs – Ser relasjoner og dine muligheter. Tilbyr også Twinflame/Soulmate rådgivning.

Les mer

Ring21490150

kode847

Erfaren klarsynt med 30 års erfaring. Jobber med egne energier og evner og deler sin kraft med deg, noe du vil merke i en samtale med henne! Spør om alt.

Les mer

Ring21490150

kode438

Svensk spådame som hjelper deg. Ser for deg i kortene og med sine evner.

Les mer

Ring21490150

kode824

Anbefalt – utrolig nøyaktig og raske svar! Kjent og etterspurt i Sverige & Norge – mange fornøyde og faste kunder. Født medial – Reikimester i 20 år. Svensktalende.

Les mer

Ring21490150

kode447

Endelig hos oss! Kjent fra NRK: «Ikke spør om det» episode «Klarsyn». Over 20 års erfaring – jobber uten hjelpemidler. Treffsikker og tydelig!

Les mer

Ring21490150

kode683

Ser dine muligheter, konkret og ærlig i sine spådommer. Spesialist på kjærlighet & relasjoner. Opparbeidet seg solid navn og rykte gjennom 20 års erfaring!

Les mer