Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Silvina Veronica

Ring 21490150

kode282

Silvina Veronica 35 kr p/m

Hei,

Mitt navn er Silvina Veronica. Jeg er født i Argentina, og har bodd i Norge i 35 år. Jeg kommer fra en familie hvor medfødte evner innen klarsynthet, healing og telekinese har gått i generasjoner. Min oldemor var indianer og hadde en usedvanlig nær kontakt med jorden og elementene. Min andre oldemor hadde telekinese. Min far var en anerkjent healer, og min mor var kjent for sitt klarsynt. Jeg har vært så heldig og arvet begge evnene fra mine foreldre. Min mor studerte også parapsykologi så det esoterisk og spirituelle har alltid vært en del av barndom.

Jeg har alltid hatt en sterk medfødt intuisjon, klarsynthet og har sett mye fra jeg var liten, både blant de som er her i live og de andre som har reist. Som barn lekte jeg og mine søsken med Zener-kort for å utvikle intuisjonen og telepatien. Jeg begynte å lese om astrologi fra jeg var 8 år gammel, og i mitt hjemland Argentina snakket jeg om astrologi på radioen. Der, allerede som 15-åring, kombinerte jeg både astrologi og klarsynthet på direktesendinger. Her i Norge har jeg gått på flere kurs innen tarot, krystaller osv. Jeg får gode tilbakemeldinger på mine tarotlesinger! Spør meg om nåtid-fortid og fremtid. Bruker også pendel og englekort. Gir deg også råd og beskjeder på veien. Jeg har lang erfaring og har hjulpet mange med å finne svar på spørsmål som man lenge har undret over.

Jeg er nå her for å hjelpe deg via telefon eller chat. Min misjon i dette livet er bruke min åndelighet til å hjelpe andre, inkludert deg. Jeg er kjent for min treffsikkerhet og ærlighet, og møter deg alltid meg forståelse, empati og respekt. Snakker flytende norsk og spansk.

Velkommen du som søker svar – du er hjertelig velkommen til å ringe meg.

Varm hilsen Silvina Veronica Gomez


Silvina er en av våre anbefalte rådgivere!

Dinklarsynte