Intuisjon er «instinktet» små barn bruker når de ikke har erfaring, kunnskap eller kompetanse. Det er ikke noe «intuitivt» i det hele tatt - det er vår andre hjerne, folkens.

Vår intuisjon er «vår andre hjerne» og vår sjel. Intuisjon er ekte, visjoner er ekte, deja vu er ekte, synkronitet er ekte. Disse er fra sjelen. Intuisjon kommer med utrolige ideer.

Nikola Tesla var fyren med den største intuisjonen og forbindelsen til et univers kunnskap som noen gang har eksistert. Alle ‘høypresterende’ bruker sin intuisjon. Selv om de ikke er klar over det. Richard Branson sa at han stoler langt mer på magefølelsen enn å forske på enorme mengder statistikk.

Steve Jobs sa en gang: «Intuisjon er en veldig kraftig ting, kraftigere enn intellekt, etter min mening.» Og Oprah sa: «Jeg har stolt på intuisjonens milde, lave stemme hele livet. Og den eneste gangen jeg har gjort feil er når jeg ikke hørte på den» For utenforstående ser det ut til at disse menneskene har blitt velsignet av flaks. Men sannheten er at de nettopp har tappet inn i en intelligens som sjelden er feil. Du kan kalle det magefølelsen, den sjette sans, eller til og med bare en fornemmelse, for hver og en av oss har den indre stemmen som søker å veilede oss. Trikset er å lytte, og skiller mellom universets styrende hånd og din egen mentale skravling. Og en av de beste, enkleste og raskeste måtene å gjøre det på er å få tilgang til et annet hjernebølgemønster eller en endret sinnstilstand.

Jeg tror det er mye enklere enn folk innser hvis de bare anerkjente hvordan de føler seg - positive eller negative. Vår intuisjon hvisker eller skriker via våre følelser. For følelser er signaler om at kroppen er ute av balanse.

Når du kjenner absolutt sammenheng med ALT som en grunnleggende virkelighet, vil du ikke bli så overrasket over din indre evne til å stille inn på den. Alt som noen gang ble oppfunnet, måtte først visualiseres som en del av manifestasjonen. Det er veldig enkelt - bli oppmerksom på pusten din!

Intuisjon er din naturlige medfødte evne til å skjelne hva som er riktig eller ikke.

Jeg lever gjennom intuisjonen min. Det er min og din første «guide» til livet i enhver dimensjon! Intuisjon er flerdimensjonal og et perfekt verktøy for å kvitte deg med dualiteten på de beste enkleste måter! Intuisjon er å vite. Når du vet – så vet du! Den følelsen er så sterk, at hjernen ikke har noen sjanse til å manipulere deg.

Følelsen er en forbindelse til ditt høyere selv og alle dine andre DEG i andre dimensjonale realiteter. Intuisjon kan slå sammen tidslinjer, og du kan se fremtiden, fortiden samtidig (ettersom tiden ikke eksisterer uansett). Denne intuisjonen er først og fremst logikk innebygd i vår underbevissthet. Og ekstremt utsatt for å bli forvekslet med tanker som stammer fra følelser og ønsker.

Å skille mellom dem krever både ro og øvelse. Vår intuisjon og intuitive natur (følelser) utvikles og utvides gjennom vår atferd. Og vår oppførsel er drevet av våre tanker og følelser.

Så når vi går med vår intuisjon vil vi ha større suksess på kortere tid enn om vi går mot den. Vår intuisjon eller intuitive natur tar lengre tid å forstå. For bevisstheten tolkes av hjernen som tror den er suveren. Det er derfor mennesker delvis ikke verdsetter eller søker bestemmelser utenfor hodet. Intuisjon tolkes der, men eksisterer ikke først og fremst i hjernen.

Hjernen må slutte å ta æren for alt. Når den tar innover seg at kroppen også har en hjerne via hjerte og intuisjonen, bør hjernen i det minste bli mer mottakelig for de konstante direktivene og datafangsten som ligger utenfor.

Vi må slutte å insistere på at vitenskapen har alle svar. Vitenskapen individualiserer ikke menneskets sinn, men homogenisere den. Intuisjonen er helt avhengig av IQ. En høy IQ har en helt annen intuisjon enn en med lav IQ.

Ja vår intuisjon er en del av vår interne GPS, og det er noe vi kan bli mer i tråd med når vi bruker bevisstheten.

Hilsen Elizabeth Pedersen. Vil du spørre meg om noe, kontakt meg HER