Den store ultimate kjærligheten er noe de fleste mennesker er på jakt etter, og noen finner også det i en Soulmate som vi som oftest kaller det. Men det finnes også en annen sterk kjærlighet, nemlig Twinflame. En Twinflame vil presse deg til å være den beste deg og du vil ofte oppleve og alltid være tiltrukket eller dratt mot denne personen.

Når du møter en Twinflame er du en del av en intens prosess. Dere speiler hverandre og blir trigget av hverandres energier på en spesiell måte. Det er sterke intense følelser! Du møter enn Twinflame som oftest når du har utviklet deg mye og er klar for det.

En Twinflame er ditt ultimate speil, og du kan se det beste av deg selv i denne personen og dine skyggesider som man trenger å jobbe med for å utvikle seg videre og for å komme i balanse og harmoni. En Twinflame er en kjempeprosess som presser deg til indre utvikling på ett høyt nivå, og man er nødt til å ta ansvar for egen utvikling og rydde opp i alle blokkeringer for å kunne være i en Twinflame-relasjon. I denne prosessen opplever man ofte at den ene løper ifra, mens den andre jager etter. (En "runner/chaser" dynamikk). Man kan i disse periodene oppleve kortere eller lengre perioder uten kontakt, men den sterke energien mellom tvillingflammene er som oftest der hele tiden som en sterk magnetisk kraft, selv om man ikke har fysisk kontakt med tvillingflammen.

Et forhold med en Soulmate er ofte mer problemfritt. Soulmate er også sterk kjærlighet, men man blir ikke trigget på like intens måte som i Twinflames. Man blir ofte livspartnere med det samme og utvikler seg sammen. Soulmate er en som vibrerer på samme frekvens som deg.

Både Twinflame og Soulmates handler om læring og utvikling -det gjør relasjoner på sjelenivå alltid.

I denne prosessen med alt som foregår mellom Twinflames og Soulmates trenger man ofte hjelp og rådgivning til hvordan håndtere situasjonen, hva man skal gjøre for å takle situasjonen med ingen kontakt, hvordan komme nærmere hverandre, hva som skjer videre osv. Det er dette jeg jobber med; Å hjelpe, veilede og å gi rådgivning og svare på alle slags spørsmål innen denne intense Twinflame/Soulmate prosessen. Jeg hjelper også til med å løsne opp blokkeringer som står i veien for å ha en harmonisk og balansert relasjon med sin Twinflame/Soulmate.

Vennlig hilsen

INA

Har du spørsmål eller vil snakke med meg så finner du meg her: