Denne mnd kan du lese hvordan Væren passer sammen med andre stjernetegn!

 1. Vær sammen med Vær kompatibilitet

Når to Værer forelsker seg i hverandre, er fyrverkeriet så godt som garantert. Det betyr ikke at det blir noen enkel kjærlighetsmatsj, da dere begge er like opptatt av å konkurrere, også mot hverandre når det blir satt på spissen. Det blir som å se deg selv i speilet. Dere forstår hverandre svært godt, behovet for å være uavhengig, gjøre sine egne ting, lykkes med egne prosjekt. En slik innstilling er ikke alltid forenlig med et romantisk samliv. Kan til tider føles nokså utfordrende.

Når du som Vær forelsker deg i en annen Vær kan det først oppleves som du har møtt din tvillingsjel. Dere er begge er sterke personligheter, hvor sport og ekstremaktiviteter ofte står i sentrum. Dere kan egge hverandre fremover til mer og mer spennende påfunn, hvor personlig sikkerhet kanskje ikke alltid er like godt gjennomtenkt. Samtidig kan meningen med forholdet være at dere skal lære en livsleksjon i å ta hensyn til og samarbeide med andre mennesker. Væren er også naturlig sjenerøs og uten baktanker. Som Vær sier du alltid rett frem hva du mener, ofte uten å tenke deg om hvordan den andre parten vil motta budskapet. Dere er begge like impulsive og har et heftig temperament.

Krigsguden Mars er Værens hersker. Avhengig av de personlige planetplasseringene hos deg og din Vær, kan dere enten utfylle hverandre eller innlede konstant krigføring. Mars er også svært lidenskapelig, og elskov mellom to hemningsløse Værer blir uten tvil minneverdig. Væren er et ildtegn med maskuline eller yang energier. To Værer sammen vil alltid konkurrere om hvem skal være lederen, også i sex og erotikk. Ego er nøkkelordet, kan dere lære å inngå kompromiss og dele lederrollen? Lutter glede og uhemmet spontanitet er noe av det beste forholdet kan gi. Sammen med din Vær vil du aldri kjede seg og bestekameraten vil alltid komme til unnsetning hvis det trengs!

Vær kompatibilitet

 1. Vær sammen med Tyr kompatibilitet

Dette kan bli en kjærlighetsmatsj skapt av engler eller et sjalusidrama fra Hollywood. Her har vi ikke noe mindre enn de to arketypene for alle kjærlighetsforhold, krigsguden Mars og kjærlighetsgudinnen Venus. Selvsagt oppstår det fyrverkeri når to slike energier møtes. Dine Mars energier representerer vår erotiske drift og fyrrige lidenskap imens Venus står for søt romantikk og kjærlighet. Du vil ha umiddelbar handling og tilfredsstillelse, gjerne uten så mye fiksfakseri. Tyrens Venus energier elsker å bli gjort kur til, gitt gaver, blomster og kjærlighetsdikt. To motsatte standpunkter, men også grunnen til at tiltrekningen er heftig. Din energi er utpreget maskulin (yang) imens Tyrens er utpreget feminin eller yin energier.

 

Nøkkelordet er balanse. Dere har begge noe den andre vil ha. Tyren opplever deg som spennende og fremadstormende, og som kan lære ham eller henne å bli litt mer impulsiv og utadvendt. Du ser på Tyren som en trofast havn i stormen som også kan gi deg litt tips om manerer og unngå urealistiske påfunn. Din Tyr er kjent for sin magiske berøring og sensuelle karakter. Disse Venus energiene vil alltid ta seg god tid til å dufte på alle blomstene i engen imens du har hastverk å kjøre over plenen med gressklipper. Du kan lære langsom nytelse, og Tyren lære hvordan oppleve mer spontanitet og spenning i livet.

 

Hvis du og din Tyr finne en balanse for disse energiene, kan forholdet bli vellykket. Dere lærer fra hverandre og opplever et rikere liv. Som Vær er du ekstremt frihetssøkende imens Tyren er kjent for sin sjalusi, så her må du overbevise din Tyr om at det absolutt ikke er noen grunn til sjalusi. Ditt ildelement kan varme opp Tyrens jord etter vinteren. Men jord kan også slukke ild. Du er et kardinaltegn og vil lede forholdet, men når Tyren som er et fasttegn har bestemt seg for noe er ham eller hun umulig å rikke. Kjærlig kompromiss er svaret hvis du vil ha et langt og intenst kjærlighetsforhold med en Tyr.

 

 

Vær kompatibilitet

 

 1. Vær sammen med Tvilling kompatibilitet

 

En svært bra match når du forelsker deg i en Tvillingen. Her er tiltrekningen ikke bare fysisk men også intellektuell. Dere er begge optimistiske og fremadstormende på hver deres måte. Kommunikasjonen mellom dere er kjempebra. Du eller din Tvilling trenger aldri å lure på hva den andre mener, dere snakker om det umiddelbart! Din eventyrlyst og uavhengighet er attraktiv for Tvillingen, som selv er nokså selvstendig. Du beundrer Tvillingens ordkunst og fremover lente innstilling men selv klarer du ikke alltid å finne de rette ordene. Dere kan ha mye gøy sammen og oppleve og utforske nye ting, så kan Tvillingen snakke og skrive om det etterpå. Sammen kan dere dra på eventyr dere aldri ville opplevd hver for seg.

 

Tvillingens åpne sinn og evne til å se alle sidene ved en problemstilling kan hjelpe deg til å bli litt mindre bastant. Der du hopper rett ut i et nytt heseblesende eventyr, vil din Tvilling med en gang analysere alle grunnene til at du gjør dette. Dersom du elsker din sjarmerende Tvilling, må du også være villig til å gi ham eller henne nok intellektuell frihet.

 

Dine Vær energier jobber svært bra sammen med Tvillingens energier. Du er ild og Tvillingene luft, og luft får ilden til å brase opp til himmels. Ild kan også varme Tvillingens dualistiske natur som kan bli litt kjølig. Din hersker er energibomben Mars og Tvillingenes hersker budbringeren Merkur. Disse planetene representerer lidenskap og kommunikasjon respektivt. Din Tvilling elsker intellektuell diskusjon men er ikke interessert i å dominere eller vinne argumentet over en meningsmotstander. Du kan jo lære at det å vinne for enhver pris er ikke alltid det best. Din Vær energi er kardinal og Tvillingens bevegelig. Du vil alltid føre an i forholdet og din Tvilling vil ikke ha noe imot å operere bak kulissene. Sammen med en Tvillingen får du en utfyllelse av lidenskap på en spennende måte.

 

 

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Kreps kompatibilitet

Når du kommer sammen med Krepsen i et kjærlighetsforhold, er det to motsetninger som tiltrekker hverandre. Du er fyr og flamme imens din Kreps er emosjonell og sensitiv. Du kan også være emosjonell, men på en hissig, overveldende måte som tar pusten fra Krepsen. Likevel synes din Kreps at din lidenskapelige tilnærming er spennende. Krepsens sensitivitet er tiltrekkende for deg. Du kan oppleve at din Kreps blir lunefull med brå humørsvingninger. Da bør du vokte dine ord godt for ikke å såre din kjære. Hvis du vil at forholdet skal vare må du ta deg tid til å snakke godt ut om hva dere begge føler.

 

Som Vær er du opptatt av ego og dine mål. Krepsen er fokusert på hjem og familie. Dere er begge svært beskyttende overfor sine kjære men reagerer på helt forskjellige måter. Dine Mars energier er krigerske og du haster ut for å slåss i feltet for å beskytte slekten. Din Kreps bruker sitt metaforiske krabbeskjell for å beskytte seg selv og sine. En kjærlig Kreps kan gi deg et lykkelig familieliv og emosjonell trygghet men av og til også klamrer seg fast til deg. Du må overbevise Krepsen om at han eller hun er elsket og at du er lykkelig over at dere er sammen.

 

Lidenskapelige Mars er din hersker og din Kreps sin hersker er Månen. Din energi er overveldende yang eller maskulin imens Krepsens intenst feminin (yin). Ditt element er ild og Krepsens er vann. Dette er en dynamisk kombinasjon hvor din Kreps kan lære deg hvordan roe ned mer og sette større pris på livets lykkeøyeblikk. Krepsen er sentimental og før du aner, har du fortalt alt om din barndom og oppvekst. Både du og din Kreps er kardinaltegn. Dere er begge igangsettere, men på overflaten hvor det ser ut som at du er lederen, leder også Krepsen gjennom intuisjon og emosjonell manipulasjon. For at du skal ha et langt og lykkelig samliv med din kjærlige Kreps bør du finne den perfekte emosjonelle balansen.

 

 

Vær kompatibilitet

 

 1. Vær og Løve kompatibilitet

Dette blir en het affære! Det er også ganske naturlig at du har forelsket deg i en Løve, du skjønte med en gang at her var en som forsto og aksepterte deg som du er. Både du og din Løve er lidenskapelige ild tegn, elsker at ting skjer og er ganske sporty. Du lever for å konkurrere og vinne, det gjør din Løve også. Du har et ganske stort ego, det har din Løve også! Dette forholdet handler om lidenskap, hvem som dominerer hvem og på hvilket tidspunkt. Dette kan fungere hvis du og din Løve avtaler å lede an og bestemme annenhver gang, også når dere er på handletur til dagligvarebutikken.

 

Du og din Løve passer svært godt sammen da energiene deres matcher perfekt. Som Vær er energibunten Mars din hersker imens Løvens hersker er vitale Solen. Dere har begge en utpreget maskulin eller yang energier. Du har ofte et forrykkende tempo, det har din Løve også, om enn han eller hun er glad i siesta om ettermiddagen. Der du kan gi din Løve komplimenter og smøre litt ego, vil du også få det samme rikelig i retur. Du har en sterk personlighet, det har din Løve også, så det kan skje at dere braser sammen av og til. Det tar du nesten bare om en lekeslåsskamp som igjen kan ende i lidenskapelig elskov.

 

Du er et kardinaltegn imens Løvens energi er fast. Din Løve kan lære deg hvordan lykkes bedre ved å bli mer stabil og gjennomføre et prosjekt til du når målet. Løven er lojal og vil også støtte opp om deg gjennom tykt og tynt. Din Løve beundrer også ditt ukuelige pågangsmot og oppmuntrer deg til enda større bragder. Det fine med dette høylytte og hete forholdet er at du får konstant energipåfyll og bekreftelse fra din kjærlige Løve, kan det bli bedre?

 

 

 

Vær kompatibilitet

 

 1. Vær og Jomfru kompatibilitet

Din Jomfru er så fundamental forskjellig fra deg selv at noen ganger kan venner og familie lure på hvordan du ble forelsket? Med denne kombinasjoner av energier kommer mye an på dine egne individuelle planet plasseringer i ditt personlige horoskop samt hvor din Jomfru har sine planeter. På overflaten kan det se ut som om dere ikke har noe til felles og likevel trives dere superbra sammen! Din Jomfru kan lære deg at der du tar deg bedre tid oppnår du mye bedre resultat. Har du buttet mot stengte dører nok ganger skjønner du etter hvert at din Jomfru har rett. Du kan jobbe mye mer målrettet mot dine ambisjoner. Du lærer å dufte på blomstene også.

 

Når du er ute med din Jomfru blir du mer klar over alle de små detaljene rundt deg. Fargen på gresset i parken, feil i kassalappen, påminnelsen om tannlegetimen du hadde glemt. Du vinner selvsagt ved å roe ned litt, velge dine ord bedre og være litt mer organisert. Din Jomfru setter mer enn gjerne opp en timeplan for deg! Du er kjent for din halsbrekkende impulsivitet uten tanke for følger. Sammen med din Jomfru er det mye mindre sjanse for at dette skjer og du kan spare deg selv for unødvendige bomskudd. Din jomfru gir deg stabilitet i livet og utfyller en manglende del av deg selv. Bortsett da fra den hissige seksuelle tiltrekningen, det var jo derfor du forelsket deg i han eller henne, ikke sant?

Ditt ildelement flammer litt mer kontrollert i møte med jordelementet fra din Jomfrus hersker Merkur. Som Vær er du et kardinaltegn og vil alltid være sjef i forholdet. Det passer helt ok for din Jomfru, som er et bevegelig tegn som alltid samarbeider når han eller hun har bestemt seg for at ideen er gjennomførbar. Balansegang av energier er måten du kan nyte et langt og spennende forhold til din Jomfru.

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Vekt kompatibilitet

I utgangspunktet så har dette potensiale for å bli et svært bra forhold. Vekten kan være en naturlig partner for deg, og tiltrekningen er stor. Vekt er ditt direkte motsatt stjernetegn på horoskophjulet. Ingen tvil om at motsatte tegn ofte tiltrekker, men det motsatte kan også skje. Du liker din Vekts glamorøse image og er stolt over å ha han eller henne på armen når dere er ute sammen. Du beundrer også Vektens evne til alltid å finne de rette ordene i enhver anledning. Din Vekt er også tiltrukket av din energi og pågangsmot. Vekten er også mester for å opprettholde harmonien i et parforhold, så hvis dere er uenige om noe, varer ikke aldri uenigheten lenge.

Din Vekt kan lære deg alt om stil, karisma og hvordan avansere på den sosiale rangstigen. Der du vil invitere sjefen eller kollegaer hjem for å gjøre godt inntrykk, organiserer din Vekt den perfekte samlingen hvor alle føler seg ivaretatt og blir sjarmert i senk. Det er heller ingen tvil om at den erotiske dragningen mellom dere er spennende. Energiene er slik at dere begge har noe den andre vil ha. Din hersker er krigsguden Mars og din Vekts hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Energiene i er utpreget yang og yin (maskuline og feminine), som naturlig faller på plass sammen.

Væren er et ildtegn og Vekten et lufttegn. Din Vekts luftelement faner flammene dine enda høyere, men husk at sterk vind kan også blåse ut en ild. Både du og din Vekt er kardinaltegn. Det betyr at dere begge vil lede forholdet, så her må det kompromiss til! Din Vekt er svært opptatt av harmoni og fred, så som oftest vil du vinne den usynlige tautrekningen. Kom din Vekt litt i møte i denne balansegangen, så er du sikret et langt, lykkelig og spennende kjærlighetsliv sammen.

Vær kompatibilitet

 1. Vær sammen med Skorpion kompatibilitet

En svært lovende kombinasjon når du forelsker deg i en Skorpion. Din Skorpion er ikke noen lettvekter, men en dyp og emosjonell person som kan vise deg verden på en måte du aldri har drømt om tidligere. Noe dere umiddelbart har til felles, er at dere liker makt. Dette er noe din Skorpion er mester for, og kan lære deg nye strategier for å lettere oppnå dine mål. Lidenskapen når nye høyder i dette forholdet. Du som Vær er superamorøs, men når du er sammen med din Skorpion har du havnet på dypt vann uten en redningsvest, puh!

Vær obs på at din Skorpion kan være sjalu, du gir vel ikke ham eller henne noen grunn til det, vel? Både du og Skorpionen liker spenning og å ta risiko, i dette forholdet kan dere drive hverandre fremover til mer og mer risikofylte stunts, vær varsom! Du og din Skorpion vil aldri kjede dere sammen, og kan se frem til mange spennende eventyr. Som Vær er krigsguden Mars din hersker. Fra gammelt av var Mars også hersker for Skorpionen, men i moderne tid er dette underverdens gud Pluto. Lidenskap og makt snakker vi om her, som to soldater som enten samarbeider eller er fiender.

Væren er et ildtegn med utpreget maskuline eller yang energier. Din Skorpion er et vanntegn med feminine eller yin energier. Likevel kan for mye ild få Skorpionens vann til å fordampe. Ikke stresse Skorpionen din, det kan bli ganske ubehagelig. På den annen side kan Skorpionens manipulasjoner dempe din ildfulle entusiasme. Som Vær er du et kardinaltegn, din Skorpion er et fasttegn. Dere vil begge lede forholdet, beste veien å håndtere dette er at du innleder nye prosjekter og Skorpionen er sjef for det følelsesmessige og strategiske aspektet. Finner dere den rette balansen, kan du se frem til et langt og lidenskapelig med din Skorpion!

Vær kompatilitet

 1. Vær og Skytte kompatibilitet

Her blir det full fart! Hvis du har forelsket deg i en Skytte er det stor sjanse for at du har funnet drømmepartneren. Dere forstår hverandre umiddelbart, dere har så mye til felles. Både når det gjelder interesser, energier og livsstil. Spenning, lidenskap og eventyr står på menyen. Både du og din Skytte er svært sportsorientert og har stor appetitt for opplevelser og Livet med stor L. Ekstremsport kan godt være en fellesnevner. En ting å huske på er at med din impulsivitet og din Skyttes optimistiske og til tider urealistiske innfall, kan dere begge være utsatt for ulykker. Din Skytte kan ofte føles som din bestevenn med en gang dere treffes. Lidenskapsfaktoren med din Skytte er skyhøy. Ingen av dere står tilbake for å utrykke elskov og erotikk.

Husk at din kjære Skytte har kanskje et enda større uavhengighetsbehov enn deg selv, så en sjelden gang blir du kanskje litt sjalu. Skytten er også kjent for ubetenksomme kommentere ting uten å ta hensyn til andres følelser. Både du og din Skytte er ild tegn og fyrer opp hverandres energi. Værens hersker er Mars som står for libido og driftig lidenskap. Skyttens hersker er Jupiter som star for hell, lykke og filosofi. Dere begge utstråler en maskulin eller yang energi. Når dere to forelsker dere i hverandre, er det snakk om evig ild og sjelsfrender i beste fall. I verste fall brenner dere hverandres kjærlighet i hjel.

Som Vær er du et kardinaltegn, og din Skytte er et bevegelig tegn. Det betyr at du vil lede an i forholdet og Skytten vil ikke krangle med det. Din Skytte er fornøyd med å styre skuta fra bak kulissene. Dere er begge igangsettere men har problemer med å ferdigstille. Her har du de beste sjansene for et fantastisk samliv med din entusiastiske Skytte!

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Steinbukk kompatibilitet

Her er et forhold som vil få venner og familie til å lure på hva er det som skjer? I utgangspunktet har du og din Steinbukk svært forskjellig tilnærming til det meste. Du er impulsiv til tusen, imens Steinbukken planlegger ALT ned til minste detalj. Vær også klar over at det ligger i din Steinbukks natur å være noe beregnende. Det er helt klart at du er svært attraktiv i din Steinbukks øyne.

Dine venner og familie kan også stusse over hvordan du traff Steinbukken. Dere ferdes ikke vanligvis på de samme treffstedene. Mye kommer an på dine egne individuelle planet plasseringer og din Steinbukks plasseringer. Dette heter kjemi, og kan få de mest overraskende forelskelser til å oppstå! Dersom dette forholdet varer, har du de beste sjansene for å lære mange ting du aldri ville ha tenkt på tidligere. Du er ambisiøs, ja. Steinbukken kan lære deg hvordan beregne sjansene for suksess. Du er halsbrekkende impulsiv. Din Steinbukk kan lære deg hvordan unngå faren for ulykke og beinbrudd. Du og din Steinbukk kan også bli et uovervinnelig team hvor du har utømmelige krefter og Steinbukken knallsikre strategier for å lykkes.

Din hersker er krigerplaneten Mars, imens Steinbukkens hersker er karmamesteren Saturn. I utgangspunktet ser det ut som om Mars og Saturn butter hode oftere enn de jobber sammen. Dersom dine individuelle energier matcher med din Steinbukk sine energier, har dere lidenskapelige dager i vente. Hvis energiene ikke passerer så bra, må dere bevisst kanalisere kreftene i positiv retning. Væren er et ildtegn og Steinbukken et jordtegn. Begge er kardinaltegn med maskuline eller yang energier. På overflaten er det du som er leder i forholdet men til syvende og sist er det Steinbukken virker stødig i bakgrunnen for suksess. Kompromiss er nøkkelen for at du skal få lidenskapelige dager sammen med din elskede Steinbukk!

Vær kompatibilitet

 1. Vær med Vannmann kompatibilitet

Din Vannmann kan gi deg et forhold som er både lidenskapelig, holder høy fart og er ekstra kreativ! Dere er både bestevenner og kjærester, er ikke det den aller beste kombinasjonen? Din Vannmann er kreativ til tusen og fyrer opp ditt intellekt. Kommunikasjonen dere mellom er entusiastisk. At din Vannmann er unik er det ingen tvil om. At familien din sier av og til at hun eller han er spika gæren får så være. Vannmannen i sin tur beundrer ditt initiativ for å sette i gang og få ting til å skje raskt. Dere begge higer etter nye erfaringer og spenning utenom det jevne. Dette gjelder også innen erotikk. Din Vannmann vet intuitivt hva du vil ha og oppfyller drømmer du ikke selv visste du hadde.

Du og din Vannmann har masse glede av hverandre og elsker å være sammen. Husk likevel at din Vannmann er særs uforutsigbar og like uavhengig som deg selv. Prøv å unngå sjalusi, eller så kan han eller hun koble seg helt av og forsvinne til en fjern sky. Som bestevenner kan dere godt si klart til hverandre at forholdet deres er viktig og trygt, så blir det kyss og klem igjen. Som Vær er din hersker krigsguden Mars som står for lidenskap. Vannmannens hersker er fremtidsplaneten Uranus som står for opprør. Innen tradisjonell astrologi var strenge Saturn også Vannmannens hersker, som står for karma og sosial samvittighet. Ikke så rart at dere deler en humanistisk idealisme som tar sikte på å redde verden.

Som Vær er ditt element ild, mens Vannmannens element er luft. At dere oppildner hverandre er det ingen tvil om, men det kan også blåse tøft på toppene. Væren er et ledende tegn imens din Vannmann er et fast tegn, begge har maskulin eller yang energier. Her er dere også så gode venner at det blir sjelden krangel om hvem som er sjefen i forholdet. Sammen med din Vannmann, har du topp sjanser for at forholdet deres varer lenge!

Vær kompatibilitet

 1. Vær med Fisk kompatibilitet

På overflaten kan det se ut som du og din Fiskekjæreste ikke har så mye til felles. Du har alltid hastverk imens Fisken er ganske tilbakelent og avventende. Nettopp her kan din Fisk være til stor glede for deg. Fisken er svært intuitiv og forstår deg på et langt dypere nivå enn tidligere kjærester. Du føler deg ofte beskyttende overfor din sensitive Fisk, men i realiteten er det Fisken som holder en våkende ånd over deg. Intet er skjult for Fisken, som er så intuitiv at hun eller han ofte «ser» dine tidligere liv flere omganger bakover. Din Fisk blir raskt ditt tilfluktssted hvor du finner hvile etter en hard dags kamp i en tøff verden.

Fisken er også svært intuitiv på den erotiske arenaen. Din Fiskekjæreste vil gjøre hva som helst for å tilfredsstille dine behov. Som Vær kan du til tider være litt selvsentrert. Derfor må du også gi din Fisk tilbake slik at hun eller han ikke føler at forholdet blir for ensidig. Din Fisk kan også lære deg å bli mindre brå og mer empatisk overfor dine omgivelser. Dere har så mye å gi hverandre. Hver for seg utfyller dere en manglende del av den andre. Sammen er blir dere et dynamisk team som lykkes gjennom både handling og intuitiv og spirituell planlegging.

Værens hersker er lidenskapelige Mars og din Fisk sin hersker er drømmende Neptun. Innen tradisjonell astrologi var lykkeplaneten Jupiter også hersker over Fiskene. Ditt element er ild imens Fiskene har et vann element. Dersom dere blir uvenner kan ild få vann til å dampe bort, og vann kan slukke ild. Men det er mer sannsynlig at dere balanserer dette på en positiv måte. Du som Vær er et kardinaltegn imens din Fisk er et bevegelig tegn. Du vil alltid være sjef i et forhold og det har din Fisk ikke noe imot så lenge som det skjer med respekt og integritet. Dette gir herlige forutsetninger for et kjærlig samliv med din Fisk!