1. Vannmann sammen med Vær kompatibilitet

Her skjer det mye! Kanskje til og med masse! Og i rasende fart! I et kjærlighetsforhold til din Vannmann kan dere ha blitt hodestups forelsket. Din Vær har en energi som tar pusten fra deg og trigger dine egne energier. Væren på sin side dypt beundrer din originalitet og genistreker. Dere ble bestevenner så godt som umiddelbart dere traff hverandre, så gøy! Din Vær er like idealistisk som du selv, og støtter opp om dine drømmer og planer om å forandre verden. Sammen er det ingenting dere ikke klarer å utrette!

Væren din er ekstremt sporty. Fint hvis du også er det. Væren kan lede deg på noen halsbrekkende eventyr ikke engang du ville drømt om. Pass opp her for plutselige og utilsiktede uhell og ulykker. Din Vær støtter uhemmet dine planer for å endre samfunnet til det bedre. Dere kan virke for dette innenifra gjennom politiske midler, eller utenifra som revolusjonære aktivister. Der dere er sammen om dette, kan det bli en salig blanding av begge deler. Både du og Væren er sosiale og liker å invitere hjem venner og likesinnede. Hjemmet deres er også proppfull av elektronikk, pcer og smarte dingser. Lidenskapen mellom dere er eksplosiv, glohet og oppfinnsom. Den menneskelige AI roboten du bestilte fra Japan kan bli en leken del av dette.

Som Vannmann er din hersker revolusjonære Uranus og tradisjonelt var også strenge Saturn hersker for Vannmannen. Værens hersker er krigsguden Mars. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskuline yang imens Saturn bidrar med jord element og maskulint yang energi. Mars sitt element i Væren er ild og energiene utpreget maskulint yang. Vannmannen er et fast stjernetegn og Væren et kardinaltegn. Der dere kan utnytte den enorme drivkraften dere deler, har du en fantastisk sjanse for et visjonært forhold sammen med din Vær.

 1. Vannmann sammen med Tyr kompatibilitet

Dette forholdet bør du vurdere om du virkelig vil prøve. Dersom du allerede er i et forhold med din Tyr, er verken du eller Tyren typiske for sine stjernetegn. Din deilige Tyr er like tradisjonell som du er utradisjonell. Nostalgisk er du fremtidsrettet. Konservativ er du samfunnskritisk. Rutineelskende er du innovativ. Dersom du vil oppleve spenning i forhold kan Tyren bli riktig hissig hvis han eller hun blir sjalu. Det aller meste om dette går bra, avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere.

Både du og din Tyr er svært sta og satt i hver sine stier. Hvis dere er på samme sti, kan det jo gå bra. Du og Tyren kan jobbe sammen på et viktig prosjekt for å nå felles mål. Du ivrer for å forandre samfunnet og for større rettferdighet. Tyren er slettes ikke urettferdig, men kan oppfatte dine innspill som truende for den etablerte orden. Din utradisjonelle klesstil kan vippe Tyren av pinnen. For eksempel når du kommer på date med blått eller grønt hår. Din Tyr liker et vakkert og komfortabelt hjem, helst fylt med kunst og luksus. Du liker selvsagt også et fint hjem, men kan ha noen skarpe ord om ødsel og overforbruk. Der dere fortsatt er forelsket i hverandre er det viktig å snakke om hvordan håndtere forskjellene mellom dere. Kjærlighet mellom dere når det oppstår er lidenskapelig, dypt sensuelle og rører ved følelser du ikke alltid er så komfortabel med.

Som Vannmann er din hersker revolusjonære Uranus imens Tyrens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Tradisjonelt var strenge Saturn hersker for Vannmannen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene er maskuline yang, og Saturn sitt bidrag er jordelement og maskulint yang energi. Venus sitt element i Tyren er jord og energiene er utpreget feminine yin. Både Vannmannen og Tyren er faste stjernetegn. Der dere kan balansere idealisme og materialisme har du sjansen for et produktivt forhold sammen med din Tyr.

 1. Vannmann sammen med Tvilling kompatibilitet

Gratulerer, i Tvillingen har du funnet en jevnbyrdig partner! Her ligger det meste til rette for et riktig så bra forhold. Både du og din Tvilling er intellektuelle stjernetegn. Begge lever mesteparten av sine liv i hodet i en verden av tanker og konsepter. Din Tvilling er svært intelligent og bobler over av idéer, du er visjonær og drømmer om å endre samfunnet rundt deg. De gode energiene mellom dere trigger hverandre til enda større krumspring. Begge er utadvendte og sosiale med mange venner. Dere forstår hverandre på et dypt nivå, blir umiddelbart bestevenner og er gjensidig lojale.

Personlig frihet til å følge sin vei i livet er viktig for deg som Vannmann. Dette kan du enkelt få aksept for fra din Tvilling. Tvillingen trenger også frihet, men intellektuell frihet. Felleshjemmet blir fylt av Tvillingens bøker i all verdens språk og ditt elektroniske utstyr og dingser. Som Vannmann er du ofte engasjert i aktivisme, dette synes Tvillingen er riktig tøft og hjelper til så godt han eller hun kan. Din Tvilling blir heller ikke satt ut av din ukonvensjonelle personlige stil men får seg en god latter hvis du kommer hjem med en hinsides frisyre, stilig! Elskov mellom dere skjer helt plutselig og er dypt tilfredsstillende. Lidenskapen skjer i kroppene deres men lever sitt eget liv mentalt, gjerne med tilskudd fra Tvillingens bibliotek.

Som Vannmann er din hersker opprørske Uranus, imens Tvillingens hersker er intelligente Merkur. Tradisjonelt var også strenge Saturn hersker for Vannmannen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energien maskulint yang, og Saturns bidrag er jordelement og maskulint yang energi. Merkurs element i Tvillingene er luft og energiene androgyne, både feminint yin og maskulint yang. Vannmannen er et fast stjernetegn og Tvillingene et bevegeligtegn. De kreative energiene og kjærligheten mellom dere flyter fritt. Du har topp sjanser for et lykkelig forhold sammen med din Tvilling.

 1. Vannmann sammen med Kreps kompatibilitet

Har du fått deg en Krepse kjæreste, har du en sjanse for å utforske egne emosjoner. Dette er et tema du enkelte ganger kan ha litt vanskelig å forholde deg til. Nettopp derfor kan din Kreps hjelpe deg til å få dypere kontakt med deg selv. Familien blir fornøyd når du kommer med Krepsen din på armen. Din Kreps kan være ganske bestemt, men er også myk og forståelsesfull. Selv er du sosial og utadvendt. Din Kreps er kanskje ikke like ekstrovert, men dere har det gøy sammen på fest. Der du selv er en litt roligere Vannmann, har du gode muligheter for at forholdet varer.

Vannmenn flest er svært egalitære, og du har venner fra alle samfunnslag. Du ivrer for å endre samfunnet og kan godt være engasjert i politikk eller aktivisme. Din Kreps er mer konvensjonell, nostalgisk og hjemmekjær. Vær obs på at Krepsen til tider blir påvirket av Månens bevegelser over nattehimmelen og kan oppleve humørsvingninger. Dersom de personlige planetplasseringene mellom dere er positive, kan dere etablere hjem sammen. Krepsen kan gi deg en solid base for alle dine aktiviteter. I retur vil Krepsen ha en minimumsgrad av både emosjonell og finansiell trygghet. Din Kreps har et godt hjerte for samfunnets utenforstående, og det er ikke umulig at Krepsen etter hvert blir din ivrige støttespiller. Lidenskapen mellom dere berører deg dypt, er både jordnært og utforskende, begge vil glede den andre.

Som Vannmann er din hersker revolusjonære Uranus imens Krepsens hersker er sølvglinsende Månen. Tradisjonelt var også karmamesteren Saturn hersker for Vannmannen, Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskuline yang, Saturns bidrag er jordelement og maskulint yang energi. Månens element i Krepsen er vann og energiene utpreget feminine yin. Vannmannen er et fast stjernetegn og Krepsen et kardinaltegn. Der dere finner balansen mellom upersonlig intellekt og overveldende emosjoner har du en flott sjanse for et givende forhold sammen med Krepsen.

 1. Vannmann sammen med Løve kompatibilitet

Et forhold med en Løve kan bli spennende! Vannmannen og Løven er motsatte stjernetegn på Dyrekretsen, og du kanskje hørte Løve brølet før du så ham eller henne. Din Løve må alltid være i sentrum for oppmerksomhet, og krever beundring. Både du og Løven er svært sosiale og glad i fest og gøy. Du beundrer din Løves karisma og enorme energi, som trigger din egen. Løven på sin side er fascinert av ditt intellekt og unike idéer. Løvens stil er prangende. Din stil er eksentrisk. Sammen er dere et par som blir lagt merke til.

Som Vannmann er du opptatt av å endre samfunnet rundt deg. Ofte er du involvert i aktivisme og politikk. Du er også svært egalitær, og har venner i alle sosiale lag. Løven din blir svært fornøyd hvis det dukker opp kjendiser hjemme hos dere. Din Løve vil selv bli kjendis. Det har du ikke noe imot så lenge Løven da promoterer sakene du er engasjert i og ikke kun seg selv. Løven har et stort hjerte for andre mennesker, også de som er nederst på samfunnsstigen. Det er godt mulig du får med deg din Løve på prosjektene dine. At dere er motsatte stjernetegn kan også forårsake konflikter. Viktig at dere kan snakke sammen og finne konstruktive løsninger for forskjellene mellom dere. Kjærlighet mellom dere er eksplosiv og hinsides het, den seksuelle lidenskapen du opplever med din Løve tar pusten fra deg.

Som Vannmann er din hersker utradisjonelle Uranus, og Løvens hersker er livgivende Solen. Tradisjonelt var også karmamesteren Saturn hersker for Vannmannen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskulint yang imens Saturns bidrag er jordelement og igjen maskulint yang. Solens element er ild og energiene utpreget maskulint yang. Både Vannmannen og Løven er faste stjernetegn. Det er ingen grenser for hva dere kan oppnå. Finner dere balansepunktet for samarbeid, har du en fantastisk sjanse for et flott forhold sammen med din Løve.

 1. Vannmann sammen med Jomfru kompatibilitet

Det kan bli nyttig for deg med en Jomfru kjæreste. Dette vil funke dersom de personlige planetplasseringene mellom dere er harmoniske. Hvis ikke kan du oppleve din Jomfru som mer negativ enn positiv. Jomfruen er intellektuell og superflink på alle detaljer og rutiner, noe du kan trenge for å ordne på alle planene dine. Der energiene er positive, er dere også gode venner. Jomfruen din kan le godt hvis du dukker opp til treff med nyfrisert blått hår, men han eller hun blir ikke irritert. Din Jomfru har en lavmælt klassisk stil som familien din liker, om enn den krasjer litt med din egen klesstil.

Du er opptatt av å endre på det du oppfatter som urettferdighet i samfunnet og er ofte engasjert i aktivisme. Du kan også jobbe hardt for å nå målene dine. Jomfruen din kan lære deg hvordan ha større kontroll, og bidrar hvis dere jobber sammen på prosjekter. Jomfruen synes dine innfall og originale tilnærming til livet er spennende. Vær klar over at Jomfruen kan plutselig få et anfall av bekymring, og uroe seg for at noe ikke stemmer. Dette er normalt og går over. Din Jomfru er også opptatt av at dere spiser riktig ernæring. Der begge er engasjert i dyrevelferd er sjansene store for at begge er vegetarianere eller veganere. Kjærlighet mellom dere er het og jordnært, begge gjør alt for å glede den andre.

Som Vannmann er din hersker urokråka Uranus og Jomfruens hersker gudenes budbringer Merkur. Fra gammelt av var også Saturn Vannmannens hersker. Uranus sitt element i Vannmannen er luft imens energiene er maskulint yang. Saturn sitt bidrag er jordelement og maskulint yang energi. Merkurs element i Jomfruen er også jord og energiene feminine yin. Vannmannen er et fast stjernetegn og Jomfruen et bevegeligtegn. Der dere kan balansere perfeksjon og utopi har du flotte sjanser for et lærerikt forhold sammen med din Jomfru.

 1. Vannmann sammen med Vekt kompatibilitet

Dette kan bli et lykkelig forhold for både deg og din Vekt. Dere er begge intellektuelle. Du lever kanskje enda mer i hodet enn Vekten. Dere har flere sammenfallende behov og komplementerer også hverandre. Din Vekt har en konstant aura av glamour, som fascinerer deg. Han eller hun er også svært ettertraktet som kjærlighetspartner, så her har du vunnet topp-premien! Vekten er opptatt av å bevare fred og harmoni rundt seg, har du terget på deg myndigheter med dine påfunn, kan din diplomatiske Vekt få deg ut av det. Vekten beundrer din idealisme, og dere begge er sosiale og utadvendt.

Du bringer spenning inn i Vektens liv, imens Vekten kan vise deg en annen side av tilværelsen enn du er vant å forholde deg til. Begge lever stort sett i en mental verden med tanker og konsepter. Begge er opptatt av kunst og kultur men Vekten kan få bakoversveis av enkelte av dine planer. Din Vekt kan også vurdere med klart sikt om det er gjennomførbart eller kun en fjern drøm. Dere kan bli uenige om hvor fjernt dette er, men drømmen er drivkraften for både du og din Vekt. Hjemmet blir tumleplass for intellektuelle og annerledestenkende venner med diskusjoner og revolusjonære planer. Din Vær er også svært romantisk, og gir deg en sjanse til å bli mer komfortabel med ditt følelsesliv. Lidenskapen mellom dere skjer plutselig, er glohet og dypt tilfredsstillende for begge.

Som Vannmann er din hersker oppvigleren Uranus imens Vektens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Tradisjonelt var også Saturn hersker for Vannmannen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskulint yang imens Saturns bidrag er jord og maskuline yang energier. Venus sitt element i Vekten er luft og energiene utpreget feminine yin. Vannmannen er et fast stjernetegn og Vekten et kardinaltegn. Der revolusjon kan balansere harmoni, har du en herlig sjanse for et flott forhold sammen med din Vekt.

 1. Vannmann sammen med Skorpion kompatibilitet

Hva skjedde, ble du hypnotisert? Forhekset Skorpionen deg slik at du falt i hans eller hennes makt? Der du har fått deg en Skorpion kjæreste kan du selv ha Skorpion energier i dine personlige planeter. Hvis ikke, bør du tenke deg om litt før du involverer deg. Du og din Skorpion har ganske forskjellige mål i livet og helt forskjellige måter å søke lykken. Din Skorpion kan blende deg med sin tiltrekningskraft, men samtidig bli kontrollerende og fastklamrende. Skorpionen har også svært dype emosjoner, og søker en partner som kan imøtekomme disse. Du er langt mindre komfortabel med dype emosjoner, og til tider har litt avstandsforhold til egne følelser.

Du er utadvendt og egalitær. Du både liker og trenger menneskemengder rundt deg. Din Skorpion kan også være sosial, men trekker seg ofte tilbake med egne betraktninger om liv, død og det hinsidige. Det aller meste skjer i det skjulte. Der din Skorpion prøver å utforske din indre verden, kan du oppleve dette som ubehagelig og fjerne deg selv til en mental sky. Både du og din Skorpion har svært sterke personligheter, han eller hun kan være reaksjonær, imens du er moderne og fremtidsrettet. Dersom de personlige planetplasseringene mellom dere er positive, har du en lojal følgesvenn i livet. Skorpionen er ekstremist, og vil gå til uante lengder for å støtte deg. Lidenskapen mellom dere er av en annen verden, hinsides het og villere enn du har opplevd tidligere.

Som Vannmann er din hersker revolusjonære Uranus imens Skorpionens hersker er underverdens gud Pluto. Tradisjonelt var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energien maskulint yang, Plutos element er vann og energien feminint yin imens Mars sitt bidrag er ild element og utpreget maskulint yang energi. Både Vannmannen og Skorpionen er faste stjernetegn. Overvinner dere de radikale forskjellene mellom dere, har du sjanse for et unikt forhold sammen med din Skorpion.

 1. Vannmann sammen med Skytte kompatibilitet

Dette kan bli riktig morsomt! Du og din Skytte passer svært bra sammen, dere løfter hverandre opp og åpner nye horisonter for hverandre. Dere ble bestevenner umiddelbart, så kom romantikken som en leken ettertanke. Både du og din Skytte er egalitære, sosiale og utadvendte. Dere opplever masse gøy sammen og kan reise mye sammen på spennende eventyr. Skytten vil alltid stå på barrikadene med deg, begge er like idealistiske. Skyttens optimisme om at alt ordner seg er også noe du trenger å høre dersom du grubler for mye over verden urettferdigheter.

Både du og din Skytte kan jobbe svært hardt for å nå målene sine. Begge er intellektuelle, og lever i en verden av tanker og konsepter. Din Skytte er opptatt av å utvide sin opplevelse av tilværelsen på flest mulig måter. Skytten er ekstremt frihetssøkende, ikke noe problem for deg, du trenger også frihet til å være deg selv. Vannmenn flest ivrer for å gjøre en positiv forskjell i verden og endre urettferdighet. Din Skytte har en filosofisk innstilling til dette, og serverer sannord fra Platon til Karl Marx tilpasset situasjonen. Både du og Skytten kan være involvert i aktivisme eller politikk. Dyrevern kan være tema, din Skytte har sannsynligvis minst en firbeint kamerat og er ofte vegetarianer eller veganer. Lidenskapen mellom dere er glohet og utforskende, og skjer plutselig som lyn fra klar himmel.

Som Vannmann er din hersker revolusjonære Uranus imens Skyttens hersker er gledesskaperen Jupiter. Tradisjonelt var også strenge Saturn hersker over Vannmannen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskulint yang, Saturns element er jord og energiene maskulint yang og Jupiters element i Skytten er ild og energiene maskulint yang. Vannmannen er et fast stjernetegn og Skytten et bevegeligtegn. Du kan lede an i prosjekter og Skytten er fleksibel. Der dere gir hverandre frihet har du en herlig sjanse for et lykkelig forhold sammen med din Skytte.

 1. Vannmann sammen med Steinbukk kompatibilitet

Din Steinbukk kjæreste kan hjelpe deg med mye i livet, dersom dere har så mye til felles at dere blir et par. Det er ikke umiddelbart opplagt, da dere er nokså forskjellige. Sannsynligvis er dere begge atypiske for sine stjernetegn. Du som Vannmann er brilliant, ukonvensjonell og opprørsk, Steinbukken er konvensjonell, elsker regler og tradisjoner, og til tider reaksjonær. Likevel ler du deg skakk av Steinbukkens ironiske humor. Din Steinbukk kan også veilede deg gjennom jungelen av byråkratiske bestemmelser for å protestere mot kommuneplan om nedhogging av urskogens vernede trær.

Som Vannmann vil du gjøre en forskjell i samfunnet du bor i. Du kan være engasjert i politikk eller aktivisme. Du er kjent for å ha radikale meninger og planer som Steinbukken din kan steile over. Din Steinbukk er opptatt av å klatre på det samme samfunnets rangstige, og kan oppleve dine planer om samfunnsomveltning som foruroligende. Alternativt kan din Steinbukk bruke sine forbindelser til å trekke i tråder bak kulissene slik at vernet skog forblir vernet. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. Du er utadvendt og sosial og trives blant mange mennesker. Din Steinbukk er roligere men kan godt være sosial for å bygge nettverket sitt. Du er datanerd og fyller hjemmet med elektronikk, noe som din Steinbukk kan oppleve som nyttig. Lidenskapen mellom dere er jordnær, utforskende og tilfredsstillende, og forstyrrer sjeldent ditt avmålte følelsesliv.

Som Vannmann er din hersker revolusjonære Uranus, imens Steinbukkens hersker er strenge Saturn. Tradisjonelt var Saturn også hersker for Vannmannen. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskulint yang, imens Saturns element i både Vannmannen og Steinbukken er jord og energiene igjen maskulint yang. Vannmannen er et fast stjernetegn og Steinbukken et kardinaltegn. Begge kan låse seg fast i rigide meninger. Der dere finner balansen for å forandre samfunnet på fredelig

 1. Vannmann sammen med Vannmann kompatibilitet

Et kjærlighetsforhold til en annen Vannmann kan bli skikkelig gøy! Dere er kanskje ikke like som tvillinger men forstår hverandre svært bra. Det kan bli ganske spinnvilt til tider. Den ene trigger den andre til stadig mer idealistiske, ekstreme og eksentriske påfunn. Kan det bli for mye av en gode? Det finner dere ut av som forholdet utvikler seg. Både du og din Vannmann er svært sosiale og trives ute blant andre mennesker. Det motsatte kan også skje, at dere periodevis omgås kun hverandre. Du og din Vannmann er så kreative, at når dere legger hodene sammen, eksisterer potensiale for visjonære genistreker på løpende bånd.

Du og Vannmannen har et større perspektiv på kjærligheten enn kun dere to. Kjærlighet for menneskeheten og Jorden er svært viktig. Vannmenn flest vil endre samfunnet, fjerne utdaterte tradisjoner og utjevne urettferdigheter. En eller begge kan være opptatt av politikk eller aktivisme. Miljø-, dyrevern, menneskerettigheter, lokalsamfunnet kan svære aktuelle. Hjemmet deres er fylt av datamaskiner og elektronikk, svært mye skjer online og på sosiale medier. Både du og din Vannmann er svært intellektuelle og lever i en mental verden av idéer og konsepter. Begge har litt avstand til eget følelsesliv. Emosjoner i det hele tatt kan være litt vanskelig. Dette forstår også din Vannmann, så når det oppstår lidenskap, oppstår det helt plutselig og utforskende mellom dere.

Som Vannmann er din hersker uberegnelige Uranus imens Fiskens hersker er kong Neptun. Tradisjonelt var også Saturn hersker for Vannmannen og Jupiter hersker for Fiskene. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskulint yang, imens Neptuns element i Fiskene er vann og energien feminint yin. Vannmannen er et fast stjernetegn og Fiskene et bevegelig tegn. Der dere kan balansere intellekt og emosjoner har du topp sjanser for et flott forhold sammen med din Fisk.

 1. Vannmann sammen med Fiskene kompatibilitet

Her er det to store idealister som møtes i hjertet. Jo, du har et hjerte om enn du ikke helt vil vedkjenne deg følelsene. Dette kan din Fisk hjelpe deg med. Vekke til live følelser og følelsesliv som kan berike ditt liv. Din Fisk er svært romantisk, og kan lære deg å bli det også. Du er ganske så fascinert av Fiskens myke energi og litt svevende tilstedeværelse som du fornemmer. Du er selv sosial og utadvendt, og det finnes en type Fisk kjent som «Party-Fisk». Har du truffet en slik Fisk kan dere gå lei hverandre etter en tid. Den empatiske, spirituelle Fisken er mer interessant for deg. Sammen kan dere vise hverandre en helt ny verden.

Som Vannmann er det viktig for deg å gjøre en forskjell i verden. Du liker å gå radikalt til verks for å få til endringer. Du kan jobbe innenfra samfunnet, eller utenfor, alt etter hvor ekstremt ditt sinnelag er. Du er også svært fremtidsrettet, og finner gjerne opp ting som ikke eksisterer enda. Alt dette synes Fisken din er umåtelig spennende. Fiskens verden er spirituell, og han eller hun snakker ofte med slektninger som har krysset til det hinsidige. Du og Fisken er også svært gode venner og støtter hverandre. Kjærlighet mellom dere kan bli helt magisk, du tør mer når du er sammen med din Fisk. Din sårbarhet er synlig for Fisken, og han eller hun behandler følelsene dine med varsomhet.

Som Vannmann er din hersker uberegnelige Uranus imens Fiskens hersker er kong Neptun. Tradisjonelt var også Saturn hersker for Vannmannen og Jupiter hersker for Fiskene. Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskulint yang, imens Neptuns element i Fiskene er vann og energien feminint yin. Vannmannen er et fast stjernetegn og Fiskene et bevegelig tegn. Der dere kan balansere intellekt og emosjoner har du topp sjanser for et flott forhold sammen med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: