Tyren og kjærlighet kompatibilitet

 

Tyr kompatibilitet

 1. Tyr sammen med Vær kompatibilitet

Dette et forhold med svært bra potensiale. Du er fascinert av din Værs høye aktivitetsnivå og din Værs handlekraft. Som Tyr ligger du selv absolutt ikke på latsiden men Værens energi tar nesten pusten fra deg! Når dere er sammen, merker du også at din Værs optimisme og stadige flyt av nye ideer smitter over på deg. Da starter du også å tenke i nye baner. Energien mellom dere er ganske heftig. Det er vel ikke så rart, når du personifiserer kjærlighetsgudinnen Venus og din Vær den erotiske drivkraften hos krigsguden Mars? Her får du garantert all den seksuelle og amorøse action du noen gang drømte om!

Husk at din Vær kan være uavhengig og litt ubetenksom. Han eller hun kan plutselig forsvinne ut en kveld med sine venner og glemme å fortelle deg om det. Krise! Dersom du kan la være å etterlyse din Tyr hos politiet, kan dere ha et heftig oppgjør når din Vær er tilbake, som godt kan ende i elskov. Sjalusi kan også være en faktor. Du har behov for trygghet og din Vær et behov for uavhengighet. Her må kompromiss til. Du kan også ha mye gøy med å lære opp Væren til å bli mer oppmerksom og romantisk. Samtidig lærer du å bli mer spontan og åpen for plutselige eventyr.

Som Tyr er din hersker vakre Venus, ditt element er jord og din energi er yin eller utpreget feminin. Din Vær sin hersker er energibomben Mars med ildelement og utpreget yang eller maskulin energi. En perfekt match med to halvparter som sammen blir hel! Væren er et kardinaltegn og vil alltid være sjef i dette forholdet, imens du som Tyr er et fasttegn og vil alltid stritte imot. Finn balansepunktet for disse energiene, kan du se frem til et spennende og sensuelt samliv sammen med din Vær!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Tyr kompatibilitet

Wow, så herlig da! Når du som Tyr er kjæreste med en annen Tyr blir livet sååå mye lettere. Dere forstår hverandre perfekt, tenker likt, empatien og ikke minst berøringen, er der fra første dag. Du og din Tyr er begge svært sensuelle individer som setter pris på trygghet, forutsigbarhet, de gode tingene i livet så vel som luksus. Dere er begge like flinke til å gi hverandre små og store komplimenter. Din Tyr kler alltid armen din på byen og sjarmerer vennene dine. Din Tyr fører seg alltid med eleganse og verdighet, noe du setter pris på når ham eller hun er med på sosiale samlinger på jobben.

Sammen kan du og din Tyr skape et hjem og en fremtid dere begge vil ha. Et flott hjem fylt med vakker kunst, dyre møbler og alle livets bekvemmeligheter. Både du og din Tyr er sjalu, men dere begge to skjønner at ingenting er verdt å sette på spill livet dere har sammen. Dere er begge svært sta, og må lære å bli enige om å være uenig, hvis da, dere skulle bli det. Krangler dere, ender det ofte med lidenskapelig elskov som fortsetter i det sensuelle uendelige. Både du og din Tyr elsker å lage god mat, gjerne gourmetretter og har lett for å legge på dere. Nødvendig å legge inn treningsprogram i den daglige timeplanen. Både du og din Tyr kan også være litt behagelige og liker i å nyte sofaen om kvelden.

Tyrens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus, elementet her er jord og energien utpreget yin eller feminin. Både du og din Tyr elsker å jobbe i hagen. For litt gøy kan dere dele hagen i to og konkurrere om hvem som har finest halvdel! Tyren er et fast stjernetegn som ikke liker endringer eller plutselige omveltninger. Sammen med din Tyr har du de beste forutsetningene for et stabilt og sensuelt samliv!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Tvillingen kompatibilitet

Klart det er lett å bli forelsket i en Tvilling! Merkurbarna er sjarmerende, veltalende og smarte. Din familie og venner blir raskt blendet av Tvillingens ordkunst og raffinement. En Tvilling har mye å tilby deg og kan kvikke opp din forutsigbare tilværelse. Det må litt justering til, imidlertid, innen forholdet funker som best. Din Tvilling er ikke bare en, men to, og oftest tre forskjellig personligheter i samme individ. Nei, ikke schizofren, men bare mer enn vanlig allsidig.

I dette forholdet avhenger mye på dine egne individuelle planetplasseringer og din Tvilling sine. Kan du gi Tvillingen litt mer frihet både intellektuelt og fysisk, kan Tvillingen strø en besnærende magisk energi over livet ditt. Din Tvilling kan vise deg nye sider å se en situasjon på som du ellers ikke ville kommet på. Der du tidligere syntes det var greit å tilbringe flest kvelder hjemme, er du nå langt oftere både på teater, musikaler og opera. Din Tvilling er mer enn gjennomsnittlig intellektuell, og fyller opp hjemmet med bokhyller og variert litteratur. Tvillingen er også glad i å reise, og drar deg med på uante eventyr til fjerne land.

Som Tyr er din hersker vakre Venus, imens din Tvillings hersker er budbringer Merkur. Sensuell berøring er en livsnødvendighet for deg, din Tvilling har en lettere tilnærming til kjærlighetskunsten men til gjengjeld deler med deg all verdens erotisk litteratur og media som han eller hun har samlet. Ditt element er jord og energien er feminin eller yin, imens Tvillingens element er luft og dualistisk androgyn med både maskuline yang og feminine yin energier. Du er et fasttegn og Tvillingen et bevegeligtegn. Dette er en fordel at Tvillingen er fleksibel og kan raskt endre ståsted der du står fast på ditt. Der du og din Tvilling kan balansere kommunikasjon og fleksibilitet, har du flotte sjanser for et langt og lykkelig samliv!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Krepsen kompatibilitet

Når du innleder et forhold til en Kreps kan du ha funnet en sjelsfrende du har kjent i tidligere liv. Dette er en flott kombinasjon av energier som forstår hverandre svært bra. Du og din Kreps har så mye til felles. Dere begge setter hjem, familie og slekt i høysetet. Dere har begge samme behov for trygghet, forutsigbarhet, gir kjærlighet gjennom emosjonell og materiell næring og elsker å skjemme bort hverandre. Erotikken mellom dere er sensuell og minneverdig, Din Kreps er like glad i berøring som du selv. Til omverden kan dere fremstå som det ideelle romantiske paret som har alt.

Samlivet med din Kreps er mest fokusert innover, også på det psykiske planet. Krepsen er særs sensitiv og opplever ofte humørsvingninger i takt med Månens bevegelser. Der du er sta og insisterer på at din vei er best, kan din Kreps trekke seg inn i sitt metaforiske skall og surmule. Et par timer senere – eller dager avhengig av Månen - er Krepsen blid igjen. Din Kreps er også den perfekte partneren som gjerne er hjemmeværende når barna er små og sørger for at hjemmet fungerer når du kommer hjem fra en hard dags arbeid. Din Kreps er like sentimental og nostalgisk som deg selv, og ser gjerne gjennom gamle familiefotoalbum sammen med deg hjemme i sofaen om kvelden.

Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus, ditt element er jord og energien er yin eller feminin. Krepsens hersker er Månen med vann element som også har feminin eller yin energier. Vær likevel varsom overfor Krepsens svingende sinnstilstander. Skaff deg en lunarkalender så klarer du det fint! Som Tyr er du et fasttegn som står klippefast på dine beslutninger. Krepsen er et kardinaltegn som bidrar med en stadig strøm av inspirasjon for nye prosjekter. Der du skaper en jevn energibalanse har du de beste forutsetninger for en drømmematch sammen med din Kreps!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Løve kompatibilitet

En kjærlighetsmatch mellom deg og din Løvekjæreste kan bli svært vellykket. Du og Løven har sammenfallende behov for å bli beundret og gjort kur til. En stor del av dette er ego, som både du og din Løve har rikelig av. Forholdet blir lidenskapelig. Du er svært sensuell og elsker berøring. Det gjør din Løve også! Du setter pris på å både gi og få gaver, blomster, romantiske meldinger, din Løve vil skjemme deg bort. Dere er begge opptatt av status, materielle goder og livet på første klasse. Din Løve utstråler energi og entusiasme, noe som også nærer opp under din egen drivkraft.

Både du og Løven er ambisiøse, men med litt forskjellig fokus. For deg er hjem, trygghet og stabilitet et kjernemål, imens din Løve drømmer om å bli rik og berømt. Dere er begge sta og sjefete, så kompromiss må til for å beholde husfreden. Det er vel forholdet verdt, ikke sant? Der dere blir rykende uenige kan det bli et heftig oppgjør som monner ut i lidenskapelig elskov. Til tider kan dere konkurrere med hverandre, hvert fall på lek om ikke på alvor. Som Tyr er din hersker skjønnhetsgudinnen Venus imens din Løves hersker er vitale Solen. Både du og Løven er svært praktisk anlagt, der dere blir enige om en praktisk løsning, slipper dere å krangle om hvem som bestemmer.

Som Tyr er ditt element jord og dine Venus energier er feminine eller yin. Din Løves element er ild og utstråler maskuline eller yang energier. En perfekt blanding av maskulint og feminint. Dere er begge faste stjernetegn, som av og til kan føre til motsatte og fastlåste standpunkt. Dere er begge sterke personligheter med gjensidig beundring for hverandre. Der både du og din Løve er bestemt på at dette er drømmeforholdet, er det ingenting som kan hindre at du kan nyte et langt og kjærlig samliv med din Løve.

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Jomfru kompatibilitet

En riktig bra match for både romantikk og trygghet. Du og din Jomfrukjæreste forstår hverandre svært bra. Din Jomfru er lynende intelligent, praktisk anlagt, ler av de vitsene du forteller og husker avtalene som du har glemt. Du brukte kanskje noe tid på å vinne din Jomfru, men når hun eller han bestemte seg at å være i forhold med deg, er din Jomfru hengiven. Dere har mye til felles, begge er materialistisk anlagt og innstilt på å jobbe hardt. Du er kanskje mer glad i luksus og overdådighet enn din Jomfru, som kan være litt mer puritansk til sinns. Din Jomfru kan analysere seg frem til at overflod av luksus er tull å bruke penger på, og at man klarer seg fint med både mindre og enklere.

Du er utpreget sensuell og avhengig av berøring. Din Jomfru er slettes ikke tilbakeholden på elskovsfronten, og med Merkur som hersker er opptatt av å bruke litteratur som inspirasjon for erotikk. Din Jomfru kan være ganske kritisk overfor en situasjon eller annen person. Du håndterer dette best ved å ikke ta kritikk så alvorlig. Din Jomfru mener det kun som gode råd, så ta det beste fra kritikken og bruk det, så funker prosjektet. Jomfruen er også opptatt av kosthold, og du kan få servert både gourmetmat og mer eksperimentale retter du ikke ville vurdert tidligere.

Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus, ditt element er jord og energien er yin eller feminin. Din Jomfrus hersker er raske Merkur, har også jordelement og energiene er androgyne, både maskuline yang og feminine yin energier. Du er et fasttegn som står steilt på ditt, imens Jomfruen er bevegeligtegn og kan raskt skifte mening. Dersom du kan balansere litt praktisk kritikk med at din Jomfru lar deg være litt sjefete, kan du se frem til et behagelig samliv med Jomfruen.

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Vekten kompatibilitet

Dette forholdet handler mye om romantikk! Og det gode tingene i livet. Din sjarmerende Vektkjæreste og du har sammenfallende mening om mye som er viktig for deg. Du er også stolt av din vakre/kjekke partner når dere er ute sammen. Dere er begge opptatt av teater, opera, kunst, musikk, mote og design, estetikk i alle dets former. Både du og din Vekt elsker også gammeldags romantikk og svermeri. Gjøre kur til hverandre, blomster, gaver, flørt og kurtise. Du beundrer også din Vekts evne til alltid å finne de rette ordene og være diplomatisk i enhver situasjon.

Din Vekt kan også hjelpe deg til å bli bedre i å se om ikke alle, så flere sider av en sak. Der du først har bestemt deg for noe, kan Vekten i stedet vise deg – hva hvis? Din Vekt er særs intellektuell, og mester på å finne den gylne middelvei på de aller fleste av livets problemstillinger. Dette er selvsagt en svært nyttig evne for deg. Imidlertid kan din Vekt også være noe vinglete av og til, og ha vanskelig å bestemme seg. Hvis du synes Vekten er for flørtete, ikke ta det så alvorlig, det er kun uskyldig hygge i din Vekts øyne. Dere deler kjærlighetsgudinnen Venus som hersker, ikke så rart da at forholdet handler så mye om forskjønnet erotikk, materielle goder og penger.

Du som Tyr med Venus som hersker har likevel jord som ditt element, imens Vekten med Venus som hersker har luft som sitt element, men begge med feminine eller yin energier. Tyren er et fasttegn men Vekten er et kardinaltegn. Vekten setter i gang og du holder det gående, uansett hva det er. Der du står fast på ditt kan Vekten også vise deg alle alternativene. Der du kan finne balansen, la være å overkjøre din Vekt, har du de beste sjansene her for et langt og harmonisk forhold!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Skorpion kompatibilitet

To motpoler møtes når du forelsker deg i en Skorpion. Men det kan også stilles spørsmål ved hvem som innledet forholdet? Hvis din Skorpion bestemte seg for at han eller hun ville ha deg, har du ingen sjanse til å flykte. Om enn du ville gjort det da? Dere er direkte motsatte stjernetegn i Dyrekretsen, og tiltrekningen mellom dere er magnetisk. Både du og din Skorpion er særs sterke personligheter, og tiltrekningen kan også svinge mellom lidenskapelig kjærlighet til lidenskapelig krangel. Intensitet er nøkkelordet.

Både du og din Skorpion er motivert av sterke drivkrefter. Du vil ha penger og materielle verdier, imens Skorpionen vil ha makt. Dere er begge opptatt av trygghet innen et kjærlighetsforhold. Du er ganske fascinert av din Skorpions aura av mystikk. Forvent at Skorpionen har hemmeligheter. Dere er begge kjent for å være sjalu, men det er det selvsagt ikke noen grunn til, vel? Elskov mellom dere kan eksplodere når som helst. Sammen med din Skorpion kan du avsløre dine dypeste sensuelle behov uten frykt for å bli møtt av fordommer. Som Tyr er din hersker vakre Venus imens din Skorpion sin hersker er underverdens gud Pluto. Fra gammelt av var også lidenskapelige Mars Skorpionens hersker.

I Tyrens stjernetegn er Venus sitt element jord og energiene er yin eller feminine. Skorpionens hersker Pluto har vannelement og energien er også yin eller feminin. Der Mars er med i denne heksegryten er Mars sitt element ild og energien intenst yang, eller maskulint. Både du og din Skorpion er faste tegn som hver står steilt på sitt. I verste fall kan dere grave dere ned i hver deres skyttergrav og innlede metaforisk krigføring. Du og din Skorpion er intenst lojale overfor hverandre. For at forholdet skal vare bør dere diskutere frem til et kompromiss og heve dere over fastlåste standpunkt. Klarer du dette kan du se frem til et langvarig samliv med en unik partner!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Skytten kompatibilitet

Et kjærlighetsforhold med en Skytte kan bli riktig så bra. Der det først kan se ut som dere ikke har så mye til felles, kan dere derimot utfylle hverandre på en spesiell måte. Din Skytte kan åpne både ditt sinn og din satte tilværelse til nye vyer og utradisjonelle eventyr som overrasker venner og familie. Imidlertid må du være litt tålmodig med din Skytte, og ikke kreve for mye for raskt. Din Skytte har et stort behov for bevegelsesfrihet, både mentalt og fysisk. Der du gir Skytten tid, vil han eller hun komme til å sette stor pris på den komfortable hjemmebasen du tilbyr. Når det er sagt kommer din Skytte til å dra deg med på spennende reiser du aldri ville drømt om tidligere.

Du er fascinert av din Skyttes optimisme, appetitt på livet og intellektuelle kapasitet. Skytten bringer et metaforisk flyvende teppe inn i din rutinetilværelse med fortellinger om fjerne kulturer og filosofiske idealer. Din tilnærming til livet er praktisk og hardtarbeidende med fokus på sensuelle gleder, luksus og materielle goder. Din Skytte vil straks sette fokus på både bibelord og filosofiske betraktninger om ødsel og overforbruk som truer Jordens fremtid. Sammen med Skytten får du trent dine hjernemuskler på uante nye måter! Lidenskapen mellom dere er uhemmet og høylytt. Din Skytte har et åpent, søkende sinn og står ikke tilbake for noen hemninger innen elskov.

Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus, imens Skyttens hersker er lykkeplaneten Jupiter. Dine Venus energier er intenst feminine, eller yin, og ditt element er jord. Din Skyttes energi er yang eller maskulint med ildelement. Tyren er et fasttegn og Skytten er bevegelig. Det betyr mye at dere bekrefter overfor den andre at forholdet deres er viktig og at dere aksepterer forskjellene mellom dere. Der du kan finne balansepunktet mellom frihet og trygghet har du herlige forutsetninger for et lykkelig samliv med din Skytte!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Steinbukk kompatibilitet

Dette blir i hvert fall et jordnært forhold. Ikke så mye rom for tull og tøys der du har forelsket deg i en Steinbukk. Når det er sagt, kan selvfølgelig din Steinbukk være like gøy å være sammen med som andre mer utagerende stjernetegn, avhengig av hvor han eller hun har sine personlige planet plasseringer. Dere har mye til felles, du og din Steinbukk er både jordnære, hardtarbeidende og praktiske. Dere setter materielle verdier svært høyt. Din Steinbukk er i all sannsynlighet høyt utdannet og opptatt av å avansere i karrieren. Dere er ofte innendørs de fleste kvelder, dere liker begge å nyte hjemmet med alle bekvemmeligheter. Imidlertid sitter Steinbukken ofte med pcen på fanget og jobber samtidig. Her må det kompromiss til for å nyte sensuell luksus med vin, gourmetmat og tilhørende romantikk.

Din Steinbukk kan vise deg hvordan du lettere kan nå målene dine i livet. Da øker også din kontobeholdning og du kan investere i mer kunst, antikviteter og dyre møbler hjemme. Din Steinbukk er også glad i dyr designermote, du er alltid stolt av han eller henne når dere er ute sammen. Erotikken mellom dere er definitivt til stede. Verken du eller din Steinbukk har hørt om blygsel eller hemninger, dere forstår hverandre godt. Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus og din Steinbukks hersker er karmamesteren Saturn. Der disse nokså kontrastfylte skikkelsene kan møtes halvveis, kan en ekte transformasjon i livene deres skje.

Som Tyr er ditt element jord og Venus energiene er feminine eller yin. Din Steinbukks element er også jord og Saturns energi er maskulin eller yang. Tyren er et fasttegn og Steinbukken et kardinaltegn. Du vil insistere på å være sjef, og hvis pluss er større enn minus for din Steinbukk vil han eller hun sjelden opponere. Der dere skaper en positiv balanse i det felles materialistiske iver, kan du nyte et langt samliv med din Steinbukk!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Vannmann kompatibilitet

Dette forholdet er ikke for pyser! Dere kjente nok hverandre i tidligere liv og avtalte å treffes igjen i dette livet. Slik tenker kanskje familien din når du kommer med din Vannmann på armen. Der du elsker dyre designerklær fra etablerte merker, handler Vannmannen hos Fretex, kutter opp noen av klærne og derfra syr sine egne design. Din Vannmannkjæreste kan også gå til frisøren med brunt hår og komme hjem med blått eller lilla hår. Din Vannmann er unik, og du finner ham eller henne spennende og helt ulik andre kjærester du har kjent. Dere er begge ambisiøse med sterke personligheter, men der du er sentimental og tradisjonell, er din Vannmann innovativ og ultra-fremtidsrettet.

Når du og Vannmannen, på tross av dommedagsprofetier fra omgivelsene, har etablert et komfortabelt rede, fylles hjemmet raskt opp av all verdens elektroniske utstyr og dingser. Din Vannmann kan bruke mye tid online og på sosiale media. Disse ferdighetene kommer også deg til gode på forskjellige måter. Vannmannen hjelper deg til å utvide dine horisonter og se problemstillinger fra nye og sære vinklinger. Avhengig av de personlige planetplasseringene dere imellom, blusser erotikken opp til uforutsette tider. Vannmannen er alltid utforskende, og står ikke tilbake for den sensuelle oppdagelsesferden du trenger.

Din hersker er vakre Venus og din Vannmanns hersker er urokråka Uranus. Innen tradisjonell astrologi var også Saturn hersker for Vannmannen. Som Tyr er Venus et jordtegn og energiene er feminine eller yin. For Vannmannen er Uranus et lufttegn og Saturn jordtegn, begge energiene er yang, eller maskuline. Here har vi noe av forklaringen på tiltrekningen som omgivelsene ikke ser, de feminine og maskuline energiene i spill. I utgangspunktet er energikarakteristikkene forskjellige, men utfyller hverandre på en fin måte. Dere er begge fastestjernetegn. Der du vil være sjef, hever egalitære Vannmannen seg over slikt. Der dere kan avtale å være uenige ved behov, står forholdet med din Vannmann sterkt.

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Fiskene kompatibilitet

Forelsker du deg i en Fisk, kan din drøm ha gått i oppfyllelse. Du og din Fisk har så mye til felles! Nøkkelord er empati, stabilitet og romantikk. Din Fisk som er glad i deg vil ha stor omsorg for ditt ve og vel, i tillegg til å kunne alle små triksene innen gammeldags flørt og kurtise du er så glad i. Både du og din Fisk er opptatt av å gi næring, ikke bare i matveien, men også på det spirituelle planet. Fisken din er drømmende og idealistisk, og kan inspirere deg til et mer holistisk og avslappet syn på tilværelsen. Sammen med din Fisk får du også dine behov for deilig sensuell berøring oppfylt. Fisken eier ikke hemninger og vil gjøre alt for å tilfredsstille deg.

Din Fisk er også svært kunstnerisk, og om ikke han eller hun er kunstner selv, vil uansett fylle felleshjemmet med vakre gjenstander. Hjemmet deres kan også bli et samlingssted for likesinnede artistiske og kunstneriske venner og gjester. Der Fisken din er opptatt av å skape seg karriere og er mye ute av hjemmet, kan dere godt skaffe en au pair til å stelle med barn og husorden. Velger dere riktig blir au pairen straks innlemmet i storfamilien. Ta gjerne en realitetssjekk innimellom for at planer og prosjekt ikke har mistet bakkekontakt.

Som Tyr er din hersker skjønnhetsgudinnen Venus imens Fiskens hersker er kong Neptun. Denne energiblandingen er svært spirituell, men kan også føre med seg illusjoner og virkelighetsflukt. Fra gammelt av var heldige Jupiter hersker for Fiskene. Jupiters bidrag er filosofi og ekspansjon. I Tyren har Venus jordelement og energien er yin, eller feminin. Fiskenes element er også vann med yin eller feminine energier. Jupiters bidrag er ildelement og en yang, eller maskulin energi. Tyren er et fast stjernetegn og Fisken er bevegelig. Der du er stø og satt i dine veier, endrer Fisken konstant mening og mål. Tar du hensyn til disse forskjellene, har du de beste forutsetninger for et lykkelig samliv med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: