1. Steinbukk sammen med Vær kompatibilitet

Der du har forelsket deg i en Vær, er du nok selv ikke standard Steinbukk. Dersom du er mer utadvendt og eventyrlysten, har du funnet den rette kjæresten. Din Vær er saktens sjarmerende, men av og til kan være litt prangende og høylytt. Du liker åpenbart Værens energi, og din Vær på sin side beundrer din stilsikre eleganse. Der de personlige planetplasseringene mellom dere er fordelaktige, kan dere oppleve både gøy og spenning sammen. Din Vær er svært sporty, så det bør du være eller bli også. Din Vær har også enormt med energi, som igjen fyrer opp dine krefter slik at du får utført mer.

Væren er ekstremt impulsiv, og kan plutselig hive seg ut på et halsbrekkende eventyr som for den jevne Steinbukk ville være galskap. Ekstremsport er ofte involvert. Du setter heller ikke pris på å være konstant bekymret for hva vil Væren finne på som neste stunt? Selv planlegger du alt du gjør for å være sikker på at du får resultatet du vil ha. Væren planlegger ingenting, bare hopper rett i det. Ser dere konstruktivt på dette, kan du roe ned Væren og lære ham eller henne strategi. Væren på sin side tilfører spenning og nye eventyr inn i din forutsigbare tilværelse. Det finnes helt klart motsetninger mellom dere som må drøftes hvis forholdet skal vare. Elskov mellom dere er eksplosiv, jordnær og helt uten seksuelle hemninger. Spørs om du liker å håndtere at slike ville krefter settes i sving?

Som Steinbukk er din hersker karmamesteren Saturn, og Værens hersker krigsguden Mars. Saturns element i Steinbukken er ild og energiene maskuline yang imens Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint yang. Både Steinbukken og Væren er kardinal stjernetegn. Begge er igangsettere, der Væren starter opp, fullfører du alltid prosjektet. Der dere kan holde energiene positive, har du fine sjanser for et svært produktivt forhold sammen med din Vær.

 1. Steinbukk sammen med Tyr kompatibilitet

Ikke så overraskende at du er forelsket i en Tyr. Din vakre eller kjekke Tyr utstråler nettopp en slik jordnær og sensuell varme som får hjertet ditt til å banke. Din Tyr er også like praktisk og fornuftig som du selv er, dette er bra! Familie og venner nikker fornøyd når du kommer med Tyren på armen og du er overbevisst om at sammen kan dere bygge et imperium. Begge er materialister men hva er viktigst, penger eller kjærlighet? Din Tyr kan være litt mer utadvendt enn deg og tar deg med på artige fester du ellers ikke ville truffet sjefen eller kollegaer på.

Som arbeidsom Steinbukk jobber du hardt for å nå de høye målene dine. Din Tyr er også arbeidsom og har enorme krefter. Men Tyren er litt mere glad i å bruke penger enn du kanskje er, og vil fylle hjemmet med alskens luksus og komfort du kan steile litt over. Dette går greit hvis dere bruker kunst som investeringsobjekt. Begge liker kvalitet som varer, men Tyrens klesbudsjett kan raskt skyte til himmels. Heldigvis er din Tyr også opptatt med å stelle, plante og grave i hagen rundt det fine huset deres, planter og busker er rimeligere enn å shoppe designerklær. Kjærlighet mellom dere er lidenskapelig og jordnær, din Tyrs berøringer sletter alle bekymringer om aksjer og fonds.

Som Steinbukk er din hersker alvorlige Saturn imens Tyrens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Saturn sitt element i Steinbukken er jord og energien er maskulint yang. Venus sitt element i Tyren er også jord og energiene er utpreget feminine eller yin. Steinbukken er et kardinalstjernetegn imens Tyren er et fast tegn. Det kan bli noe tautrekking her om hvem som er sjef i forholdet, begge er like sta. Der dere kan være åpne og sjenerøse mot hverandre har du en herlig sjanse for et svært bra forhold sammen med din Tyr.

 1. Steinbukk sammen med Tvilling kompatibilitet

Der du har fått deg en Tvilling kjæreste, vil du ha litt mer gøy i livet ditt! Selv er du nok også en litt mer utadvendt Steinbukk. Enda bedre hvis din Tvilling er en litt mindre omflakkende type. Helt klart at du ble betatt av Tvillingens intelligente konversasjon og sjarme. Du beundrer Tvillingens intellekt, imens han eller hun er tiltrukket av din kraftfulle men beherskede energi. Hvordan forholdet går i lengden avhenger stort av de personlige planetplasseringene mellom dere. Som Steinbukk satser du på en partner som er et godt parti, imens Tvillingen sjelden har perspektiv lenger frem enn neste uke.

Dine mål i livet er å klatre på den sosiale og den yrkesmessige rangstigen. Der din Tvilling kan bidra til dette, kan du også lære noe av Tvillingens lynskarpe analyser om tidsbesparelser ved å bøye reglene litt. Tøye og bøye regler er du skeptisk til, men din smarte Tvilling kan alltid resonere for å i hvert fall prøve. Etablerer dere hjem sammen blir bokhyller raskt fylt av alskens litteratur på flere språk, din Tvilling er hekta på bøker. Der du tar deg tid borte fra jobben reiser dere også sammen på morsomme eventyr med Tvillingen som guide. Det finnes helt klart forskjeller mellom dere. For at forholdet skal vare, er god kommunikasjon alfa og omega. Lidenskapen mellom dere er het og utforskende, Tvillingens samling av erotisk litteratur byr på stadig nye overraskelser.

Som Steinbukk er din hersker karmamesteren og mer langsomme Saturn imens Tvillingens hersker er superraske Merkur. Saturns element i Steinbukken er jord og energiene maskuline yang. Merkurs element i Tvillingene er luft og energiene androgyne, både maskulint yang og feminint yin. Steinbukken er et kardinal stjernetegn imens Tvillingen er et bevegelig tegn. Du leder an i det meste og Tvillingen er fornøyd med å tilpasningsdyktig. Der dere kan balansere strukturer og regler med intellektuell frihet har du spennende sjanser for et givende forhold sammen med din Tvilling.

 1. Steinbukk og Kreps kompatibilitet

Dette kan bli bra! Ikke noe rart at du er tiltrukket av den myke og behagelige sjarmen av din Kreps. Steinbukken og Krepsen er motsatte stjernetegn på Dyrekretsen, noe som gjerne gir en magnetisk tiltrekningskraft mellom dere. Din Kreps er ganske emosjonell, imens du er ikke så komfortabel med følelser. Du er drevet av dine ambisjoner og setter ofte inn alt for å klatre på samfunns- og karrierestigen. Krepsen er svært opptatt av hjem, slekt og familie Sammen holder dere tradisjonelle verdier som komplementerer og forsterker hverandre.

Sammen med din Kreps kan du tillate deg selv til å slappe av litt og nyte mer av verden rundt deg når dere er sammen. Etablerer dere et hjem vil Krepsen oftest foretrekke å holde seg her. Krepsen trives best når han eller hun har et komfortabelt hjem å stelle, helst med barn, god mat å lage og familie på besøk. Din Kreps er også nostalgisk. Dere kan bla gjennom gamle familiefotoalbum sammen om kvelden. En slik hjemmebase gir deg ekstra impetus for å jobbe enda hardere og sikre familiedynastiet for fremtiden. Vær klar over at Krepsen er utsatt for Månens bevegelser over nattehimmelen og kan til tider bli noe lunefull. Her er du tålmodig, samtidig som du kan få innblikk i egne, kanskje vanskelig tilgjengelige emosjoner. Elskov mellom dere er dypt tilfredsstillende, jordnært og utforskende, begge gjør alt for å tilfredsstille den andre.

Som Steinbukk er din hersker strenge Saturn imens Krepsens hersker er vakre Månen. Saturns element i Steinbukken er jord og energien maskulint yang. Månens element i Krepsen er vann og energien er utpreget feminin eller yin. Både Steinbukken og Krepsen er kardinal stjernetegn. Det kan bli noe tautrekking mellom dere hvem som leder forholdet. Der hver av dere kan tillate den andre å bidra med sine komplementære kvaliteter, har du en riktig bra sjanse for et berikende forhold sammen med din Kreps.

 1. Steinbukk og Løve kompatibilitet

Man ville kanskje ikke tro at dere hadde så mye til felles, men det er en magnetisk fascinasjon som virker mellom dere. Løven er prangende, du er lavmælt. Løven er oppmerksomhetssøkende, du er tilbaketrukket. Likevel trekkes dere mot hverandre. Kanskje dere kjente hverandre i tidligere liv? La oss håpe at dere behandlet hverandre pent, slik at ikke karma slår til. Din Løve utstråler en livskraft og energi som nesten tar pusten fra deg. Samtidig liker din Løve den sterke og myndige energien som du utstråler.

Som Steinbukk er du svært opptatt av å avansere på livets rangstige. Det er din Løve også, Løven har et stort ego og vil bli stjerne! Dere er begge ambisiøse, om enn med forskjellig perspektiv. Du vil klatre på karrierestigen og bli rik og mektig, men du kan godt holde deg i bakgrunnen. Din Løve derimot bare MÅ være sentrum for enhver samling. Løven elsker selskapeligheter, og inviterer du kollegaer og sjefen hjem til middag, sjarmerer Løven disse i senk. Din Løve kan også bestille rettene fra byens beste cateringfirma og så si at han eller hun har laget alt selv! Løven er også svært kreativ, og du kan fullføre din Løves brilliante idéen til solide penger i banken. Attraksjonen mellom dere slår ut sterkt i lidenskapen, som er hinsides het og jordnær. Løvens glødende lidenskap blender deg.

Som Steinbukk er din hersker karmamesteren Saturn, imens Løvens hersker er livgivende Solen.

Saturns element i Steinbukken er jord og energien er maskulint yang, imens Solens element i Løven er ild og energiene utpregede maskulint yang. Steinbukken er et kardinalstjernetegn imens Løven er et fasttegn. Løven vil kreve å være leder for sin flokk, hvem kan motsi en Løve? Saturn kan, med et skuldertrekk. Der dere finner balansen for disse sterke kreftene, har du en utrolig sjanse for et livsbejaende forhold sammen med din Løve.

 1. Steinbukk sammen med Jomfru kompatibilitet

Dersom du får en Jomfru kjæreste, kan du regne med at det meste i livet går din vei. Dere er på bølgelengde, har mange sammenfallende mål i livet og utfyller hverandre bra. Din Jomfru er også realistisk, og til tross for sitt intellektuelle ståsted, kaster ikke bort tid på ugjennomførbare drømmer. Jomfruen din har også en elegant klassisk stilsans, og ser alltid bra ut på armen din. Du beundrer og gjenkjenner din Jomfrus oppmerksomhet på små detaljer, og han eller hun beundrer alt du har fått til med din dedikasjon for å nå dine mål.

Dere er begge materialister, din Jomfru kanskje litt mindre enn du. Jomfruen er utpreget intellektuell, og lever som oftest i en mental verden av idéer og konsepter. Dere deler samme innstilling om at hardt arbeid belønnes med suksess. Innrede et komfortabelt hjem hvor dere kan samle på dyrbar og vakker kunst som investeringsobjekter. Jomfruen din liker å holde orden men er ikke særlig huslig, så det lønner seg å leie inn rydde- og vaskehjelp med jevne mellomrom. Din Jomfru er også opptatt av riktig kosthold, og kan bruke mye tid på å stelle med ernæring og kokkelering. Dere kan reise en god del, med Jomfruen som veiviser på spennende opplevelsesturer. Dere er sjelden uenige, kommunikasjon mellom dere flyter oftest bra. Kjærlighet dere deler er glohet, jordnær og lidenskapelig, spesielt når din Jomfru bidrar med nye idéer fra sin samling av litteratur.

Som Steinbukk er din hersker alvorlige Saturn, og Jomfruens hersker er gudenes budbringer Merkur. Saturn sitt element i Steinbukken er jord og energiene maskuline yang, imens Merkur sitt element i Jomfruen er androgyn, både maskulint yang og feminint yin. Steinbukken er et kardinal stjernetegn og Jomfruen et bevegeligtegn. Der du setter i gang nye prosjekt, kan Jomfruen fint håndtere dette videre. Sammen med din Jomfru har du topp sjanser for et riktig så bra og langvarig forhold.

 1. Steinbukk sammen med Vekt kompatibilitet

Det er ikke så rart at du har blitt forelsket i din Vekt. Vekten er svært populær som kjærlighetspartner. Vekten din kan kunsten å blidgjøre alle, så vel som alltid si de rette ordene til enhver anledning. Smilet til din Vekt kan ta pusten fra enhver, ikke bare deg. Et kjærlighetsforhold med din Vekt vil bringe skjønnhet, balanse og intellekt inn i livet ditt. Dersom du vil investere i dyrbar kunst, er Vekten en sikker rådgiver. Han eller hun ser umiddelbart hvis noe er en forfalskning. Dette gjelder også menneskene du omgås. Mulig du må vinke farvel til enkelte forbindelser.

Ditt mål er å avansere så høyt som mulig på livets rangstige. Å ha din vakre/kjekke Vekt ved din side er neppe noe aber. Der du er ambisiøs, er din Vekts hovedmål i livet å omringe seg selv og sine med skjønnhet, kunst, luksus og intellektuelle gleder.. Etablerer dere hjem sammen kan du få bakoversveis av din Vekts dekorbudsjett. Men kunst er jo en investering, ikke sant? Din Vekt er entusiastisk, og elsker intelligent konversasjon. Din Vekt er opptatt av diplomati, harmoni og balanse i forhold. Dette er ikke så viktig for deg, men du kan endre mening. Inviter gjerne sjefen hjem til middag, og du vil garantert få forfremmelse. Lidenskapen mellom dere er het, jordnært og forskjønnet av Vektens romantiske glamourfaktorer.

Som Steinbukk er din hersker karmamesteren Saturn og Vektens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Saturn sitt element i Steinbukken er jord og energiene maskuline yang imens Venus sitt element i Vekten er luft og energiene i dette tilfellet feminine yin. Både Steinbukken og Vekten er kardinal stjernetegn. Det blir nok noe tautrekking om hvem som er leder i forholdet. Din Vekt avskyr konflikter og gjør nesten hva som helst for å gjenopprette harmonien. Der hver kan være seg selv og bidra med egne kvaliteter, har du sjansen for et nydelig forhold sammen med din Vekt.

 1. Steinbukk sammen med Skorpion kompatibilitet

Dersom du er i forhold med en Skorpion kjæreste, får du mye mer enn det du ser på overflaten. Dere har mye til felles, men er nokså ulike. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. Du er selv en nokså stødig person. Likevel kan din Skorpions intensitet vippe deg av pinnen enkelte ganger. Hva skjer? Dere er begge svært sterke personligheter på hver deres måte. Pass opp for signaler om at dere driver med en styrkeprøve av hverandre. Et kjærlighetsforhold skal dreie seg om kjærlighet og gjensidig støtte og ømhet, ikke maktkamp.

Selv er du aller mest opptatt av å jobbe deg oppover på både karriere- og samfunnsstigen. Skorpionen din kan matche deg her på alle punkter. Du har gjerne litt avstandsforhold til egne emosjoner, Skorpionens emosjoner er glohete og enkelte ganger oppleves som ustyrlige. Der du får et dypere og mer avslappet forhold til egne følelser kan din Skorpion lære å få litt bedre kontroll. Både du og din Skorpion er opptatt av tradisjoner, trygghet i forhold og materiell sikkerhet. Etablerer dere hjem sammen kan det bli to arbeidsnarkomaner som sjelden inviterer andre enn familien hjem. Der energiene mellom dere finner et harmonisk balansepunkt hvor begge er forpliktet til forholdet, kan dette bli bra. Lidenskapen mellom dere blir glohet, jordnær og sprenger erotiske personlige grenser.

Som Steinbukk er din hersker strenge Saturn imens Skorpionens hersker er underverdens gud Pluto. Tradisjonelt var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Saturns element i Steinbukken er jord og maskulint yang energi. Plutos element i Skorpionen er vann og energiene feminine yin imens Mars sitt bidrag er ild og maskulint yang energi. Steinbukken er et kardinalstjernetegn og Skorpionen et fast tegn. Setter du i gang prosjekter kan Skorpionen bidra sin kraft til å fullføre. Bestem dere for at forholdet skal lykkes, så har du de beste sjanser for et spennende samliv med din Skorpion.

 1. Steinbukk sammen med Skytte kompatibilitet

Kjeder du deg litt? Da er et forhold sammen med en Skytte mitt i blinken! Du er nok selv også litt mer utadvendt dersom du er forelsket i en Skytte. Skytten din har enormt med energi og skal ha deg med på alle mulige morsomme arrangement. Din Skytte er impulsiv, mens du liker å planlegge. Skytten er svært sporty, fint om du er det også. Du beundrer din Skyttes intellektuelle kapasitet imens han eller hun er imponert over alt du har fått til i livet ditt. Dere kan berike hverandres liv dersom de personlige planetplasseringene mellom dere er harmoniske.

Steinbukker flest har svært høye standarder når de søker kjærligheten. Likevel skjønte du raskt at Skytten var et riktig godt parti. Din Skytte kan også lære deg å slappe litt mer av og ta livet som det kommer. Skytten er bereist og har mange morsomme historier å dele med deg. Din Skyttes voldsomme energi øker også din egen livsgnist og inspirerer deg. Samtidig kan du lære han eller hun å bli litt mer disiplinert og planlegge bedre innen kaste seg ut i noe. Skytten har mange venner fra alle samfunnslag som blir invitert hjem. Du er selv opptatt av å avansere på samfunnsstigen, og her kan du utvide nettverket ditt. Drar dere på en lengre reise, har du en mulighet til å bli digital nomade i en periode. Ser det bra ut på din CV? Lidenskapen mellom dere er het, utforskende og jordnær. Ingen av dere eier noen seksuelle hemninger.

Som Steinbukk er din hersker karmamesteren Saturn imens Skyttens hersker er optimistiske Jupiter. Saturn sitt element i Steinbukken er jord og energiene maskulint yang, Jupiters element i Skytten er ild og energiene igjen maskulint yang. Steinbukken er et kardinalstjernetegn, Skytten er et bevegelig tegn. Du setter i gang, Skytten bidrar som det passer. Der dere balanserer hverandres egenskaper, har du flotte sjanser for et ekspandere forhold sammen med din Skytte.

 1. Steinbukk sammen med Steinbukk kompatibilitet

Sammen med en annen Steinbukk, har du de beste forutsetningene for å nå høyt i livet. Her ser du deg selv i speilet, på sett og vis. Du og din Steinbukk forstår hverandre inn og ut. Dere har begge samme arbeidsmoral, disiplin, karakterstyrke, jordnære og praktiske innstilling til livet. Dere er oftest også enige om hvordan bruke penger, et tema om kan skape splid i mange forhold. Spare, bruke, investere? Dette finner dere ut av sammen. Der du og din Steinbukk finner den rette harmonien sammen, trigger dere også hverandres energi. Vrooooom, full fart fremover og oppover! Nettopp.

Hvem er mest ambisiøs av dere? Steinbukker flest er ikke så opptatt av ren konkurranseinstinkt som sådan. Både du og din Steinbukk foretrekker å avansere gjennom å legge ned jevnt og trutt arbeid. Følelseslivet snakker dere kanskje ikke så mye om, men den ene forstår hvordan den andre har det. Både du og din Steinbukk liker etablerte rutiner, tradisjonelle verdier og en forutsigbar fremtid. Hjemmet dere etablerer sammen blir etter hvert fylt opp av vakker kunst og annet som dere liker og investerer i. Steinbukk hjemmet vil sannsynligvis leie inn rydde- og vaskehjelp for å holde orden, både du og din Steinbukk er opptatte med annet. Viktig at dere setter av tid til fritidsaktiviteter og hobbyer. Dere kan etter hvert reise en del sammen og kanskje investere i feriebolig i utlandet, hvorfor ikke? Kjærlighet mellom dere er het, utforskende og jordnært, dere gir hverandre hva dere trenger, helt uten hemninger.

Dere deler samme hersker, karmamesteren Saturn. Saturns element i Steinbukken er jord og energiene maskuline yang. Dere er begge kardinal stjernetegn, og etter at dere har blitt enige om en plan, blir det prosjektet dere setter i gang aller oftest svært vellykket. Sammen med din Steinbukk, har du et stort potensialt til et lykkelig og fremgangsrikt forhold. Det har dere fortjent!

 1. Steinbukk sammen med Vannmann kompatibilitet

Wow, dette blir annerledes! Her kan nok bade venner og familie lure litt når du forelsker deg i en Vannmann. Ettersom dere er sammen er nok både du og din Vannmann ganske atypiske. Steinbukken er tradisjonell, konservativ og opptatt av å klatre oppover i samfunnssystemet. Vannmannen er utradisjonell, revolusjonær og rebelsk og opptatt av å snu opp ned på det etablerte samfunnssystemet. Din Vannmann har også en eksentrisk klesstil, som du må synes er sjarmerende. Vannmannen kan også vise deg en annen side av tilværelsen enn den du er vant å forholde deg til.

Både du Vannmannen kan jobbe hardt for å nå målene sine. Dine mål er oftest personlig avansement og øke dine bankkonti. Vannmannens mål er oftest sosial rettferdighet og endre utdaterte tankesett som står i veien for samfunnsutvikling. Din Vannmann er ikke så opptatt av å berike seg selv men står på for ideelle og veldedige organisasjoner. Der dere har funnet sammen i et kjærlighetsforhold, må de personlige planetplasseringene mellom dere være topp. Både Steinbukk og Vannmann kan begge ha litt problemer med å uttrykke følelser. Der dere føler dere trygge med hverandre, er det potensiale for at hjerter snakker sammen. Du kan lære din Vannmann å bli litt mer organisert imens Vannmannen kan gi deg større livsvisjoner. Din Vannmann er også datanerd, og hjemmet blir raskt fylt opp av datautstyr og alskens elektroniske dingser. Lidenskapen mellom dere skjer bare helt plutselig, er glohet, utforskende og befriende.

Som Steinbukk er din hersker alvorlige Saturn imens Vannmannens hersker er revolusjonære Uranus. Saturn sitt element in Steinbukken er jord og energien maskulint yang, Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energien også maskulint yang. Steinbukken er et kardinalstjernetegn og Vannmannen et fast tegn. Du liker å initiere prosjekt imens Vannmannen bidrar med originale idéer. Der dere finner harmonien mellom motstridende synspunkter har du en herlig sjanse for et unikt forhold sammen med din Vannmann.

 1. Steinbukk sammen med Fiskene kompatibilitet

Et forhold sammen med din Fisk kan bli svært behagelig for deg. Dere er kanskje ikke så like, men behovene er sammenfallende og komplementerer hverandre på en fin måte. Din Fisk har en myk og beroligende tilstedeværelse, som for deg er svært tiltrekkende. Fisken beundrer din rolige styrke som gir Fisken en følelse av trygghet. Din Fisk er emosjonell og romantisk, og liker å overraske deg med oppmerksomheter. Du oppdager raskt at Fisken er grunnleggende snill, og av prinsipp deler av egne midler med veldedige formål.

Steinbukker flest er opptatt av å jobbe hardt for å lykkes og tilegne seg samfunnets goder. Din Fisk gjør det annerledes. Fisken flyter med strømmen, og tar imot det livet gir, for så å gjøre det meste ut av det. Selv kan du være høyt utdannet, men Fisken trekker på sine livserfaringer mange tusen år tilbake i tid. Der du sier pøh-pøh til slike idéer er Fisken din synsk, og kan servere beskjeder fra oldefaren din som kom inn på kjøkkenet imens Fisken forberedte frokost. Der hjemmet skal fungere greit, er det lurt innimellom å leie inn rydde- og vaskehjelp for å holde orden. Din Fisk liker selskapeligheter. Inviterer du sjefen eller kollegaer hjem, blir disse sjarmert i senk. Kjærlighet mellom deg og din Fisk er av en annen verden, glohet samtidig som flerdimensjonal og dypt tilfredsstillende.

Som Steinbukk er din hersker karmamesteren Saturn imens Fiskens hersker er kong Neptun. Fra gammelt av var også lykkeplaneten Jupiter hersker for Fiskene. Saturns element i Steinbukken er jord og energiene maskuline yang. Neptuns element i Fiskene er vann og energien feminint yin imens Jupiters bidrag er ild og energiene maskulint yang. Steinbukken er et kardinalstjernetegn imens Fisken er et bevegeligtegn. Du innleder og fullfører prosjekter imens Fisken glir fra den ene oppgaven til den andre. Finner dere det ideelle samarbeidet, har du topp sjanser for et herlig forhold sammen med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: