1. Skytte sammen med Vær kompatibilitet

Her er ditt idealforhold! Det er ingen tvil om at du vil oppleve både lykke, spenning, lidenskap, skrekk, moro og eventyr der du blir kjæreste med din Vær. Skrekk fordi Væren er enda større våghals enn du selv er og kan drømme opp de mest halsbrekkende påfunn. Dere kan være utsatt for ulykker og uhell med mindre du kan hale inn Væren. Både du og din Vær er opptatt av alle former for sport og idrett, Væren enda mer enn deg. Du og Væren vil reise mye sammen. Gjerne globale reiser, og du kan få klager fra familien at de ser for lite til deg. Dere kan godt ha en bohemsk livsstil som globale nomader, bo i et land en periode for så å dra videre til et annet.

Du og din Vær har mye til felles. Dere er begge impulsive, elsker høy fart og spenning, er begge frihetssøkende, har hett temperament og forstår hverandre bra. Dere er også bestevenner i tillegg til elskende. Hvis noen truer deg, kommer Væren susende som Superman/Superkvinne og tillintetgjører skurken. Som Skytte er din tiltrekning til filosofi og religiøs legning grunnleggende for deg. I dette forholdet er du viskvinnen eller vismannen og Væren lærlingen på flere plan. Du elsker også dyr, og har sikkert flere firbeinte pelskamerater. Væren kan ha noe å lære om dyrevelferd, dyrs rettigheter og vegetarmat. Lidenskapen mellom dere er glohet, dere oppildner hverandre og er helt uten hemninger.

Som Skytte er din hersker optimistiske Jupiter, og Værens hersker krigsguden Mars. Jupiter sitt element i Skytten er ild, og energien yang eller maskulint. Mars sitt element er også ild og energien likeså maskulint yang. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Væren et kardinaltegn. Væren vil insistere på å lede, du er fornøyd med å trekke i trådene bak scenen. Der dere finner idealbalansen mellom frihet og stabilitet, har du topp sjanser for et spennende forhold sammen med din Vær.

  1. Skytte sammen med Tyr kompatibilitet

Dersom du og din Tyr er litt atypiske for hvert sitt stjernetegn, kan dette bli et riktig fint forhold. Er du litt roligere og mer stedsfast, og Tyren litt mer utadvendt og eventyrlysten, har dere mye å gi hverandre. Du kan godt være betatt av Tyrens vakre øyne og fløyelsmyke stemme, og familien synes at hun eller han er et godt parti. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene. Du kan ta din Tyr med på herlige eventyr som Tyren aldri har opplevd før. Til gjengjeld kan Tyren gi deg en trygg base fra hvor du kan erobre verden. Også et fast oppbevaringssted for alle filosofiverkene dine og en hage for dine pelsvenner å løpe rundt i.

Din Tyr er ganske makelig anlagt, familieorientert og trives svært godt hjemme eller stelle med hagen sin. Din grunnleggende karakter handler om ekspansjon av ditt sinn, din forståelse og dine erfaringer. Det blir viktig at dere kan snakke om forskjellene mellom dere. Skytten er frihetssøkende, noe som kan være i konflikt med Tyrens behov for emosjonell trygghet. Tyren kan også være sjalu, dersom han eller hun tror at Skytten treffer andre. Det blir et avveiningsspørsmål, hva er hver av dere villig til å gi for å bevare forholdet? Helt sikkert er dere begge fornøyde med lidenskapen mellom dere. Din Tyr er svært sensuell og elsker både å gi og få berøring. Kjærligheten mellom dere er både glohet og jordnær.

Som Skytte er din hersker lykkeplaneten Jupiter imens Tyrens hersker er vakreste Venus. Jupiters element i Skytten er ild og energien maskulint eller yang. Venus sitt element i Tyren er jord og energien særs feminine eller yin. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Tyren et fasttegn. Tyren vil nok kreve sjefsrollen imens Skytten kan organisere alt annet. Dersom dere kan balansere frihet og trygghet som ikke binder for fast, har du en finfin sjanse for et givende forhold sammen med din Tyr.

  1. Skytte sammen med Tvilling kompatibilitet

Dette blir gøy! Her har du en lekekamerat som både kan holde tritt med deg og matcher deg! Din Tvilling er like smart som deg, er like intellektuell, har et sammenfallende frihetsbehov, elsker å reise på eventyr og som raskt blir din uunnværlige bestevenn. Skytten og Tvillingene er motsatte stjernetegn på Dyrekretsen, noe som gir en uimotståelig tiltrekning mellom dere. Tvillingen sjarmerer raskt familien din med sin ordkunst. Der du plutselig sier noe ubetenksomt som helt utilsiktet sårer noen, kan Tvillingen snakke deg ut av fadesen på en briljant måte.

Du og din Tvilling gir hverandre masse energi, både fysisk og mentalt. Ikke godt å vite hvem av dere er smartest? Både du og din Tvilling liker fysiske bøker man kan holde og lukte på og drømme seg bort i. Dere har mange dype meningsutvekslinger om universets mysterier. Her har du også sjanse for et polyamorøst forhold, da enhver Tvilling er minst to og oftest tre eller fire forskjellige personligheter i en og samme lekre pakke. Legger du deg om kvelden med en Tvilling kan du godt våkne opp med en helt annen! Du og Tvillingen vil reise mye sammen. Dere er også godt egnet til en livsstil som digitale nomader. Lidenskapen mellom dere er glohet og konstant. Din Tvilling kommer med en stadig strøm at spennende ideer fra erotiske verk som dere prøver ut. Elskov mellom dere er hemningsløs.

Som Skytte er din hersker filosofiske Jupiter, og Tvillingens hersker er gudenes budbringer Merkur. Jupiters element i Skytten er ild og energien maskulint yang, imens Merkur sitt element i Tvillingene er luft og energiene androgyne, både feminine yin og maskulint yang. Både Skytten og Tvillingene er bevegelige stjernetegn. Begge er svært fleksible, det finnes ingen sjef her, bare to bestevenner. Der dere husker å ta hensyn til hverandres behov, har du en herlig sjanse for et flott forhold sammen med alle dine Tvillinger.

  1. Skytte sammen med Kreps kompatibilitet

Forelsker du deg i en Kreps vil du kanskje tilbringe litt mere tid hjemme enn du kanskje er vant til. Hvis din Kreps er litt mer eventyrlysten enn standard for sitt stjernetegn kan du få en ideell tilværelse av både stabilitet og ekspansjon. Din Kreps er svært hjemmekjær og får sin største tilfredsstillelse av å stelle med familie og hjem. Du er en evig vandrer som også trenger en hjemmebase å returnere til. Med din Kreps kan du utvikle en annen side av ditt sinnelag som kan ekspandere din empati for menneskehetens byrde.

Du er intellektuell og lever mye i en mental verden av tanker og konsepter. Din Kreps derimot er emosjonell og lever i en verden av skiftende følelser. Krepsen er også tradisjonell og setter pris på de filosofiske ideene dine som bekrefter Krepsens egen trosretning og verdensbilde. Selv er du på stadig søken etter å utvide nettopp denne forståelsen. Du kan plutselig dra til andre siden av kloden for å studere med en guru eller vismann du er fascinert av. Krepsens reaksjon kan bli slutten av forholdet. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. God kommunikasjon for å snakke om forskjellene mellom dere er avgjørende. Kjærlighet mellom dere er kilde til både kroppslig og sjelelig lykke. Din Kreps er svært intuitiv og vet uten ord hva du trenger, og er også villig til å gi deg det.

Som Skytte er din hersker ekspansive Jupiter og Krepsens hersker er vakre Månen på nattehimmelen. Jupiters element i Skytten er ild og energiene yang eller maskuline imens Månens element er vann og energien særs feminine eller yin. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Krepsen et kardinaltegn. Din Kreps vil nok være sjef, imens du er fornøyd med å organisere det store bildet. Kan dere akseptere å la hverandre være seg selv, har du en herlig sjanse for et finfint forhold sammen med din Kreps.

  1. Skytte sammen med Løve kompatibilitet

Er dette drømmeforholdet du søker? Det er en riktig god sjanse for det! Du og din Løve er en svært bra match, dere forstår hverandre på et dypt plan. Dere begge sprudler av energi og pågangsmot. Du synes det er riktig gøyalt sammen med Løven, som alltid er sentrum for enhver sammenkomst. Hørt utrykket festløve? Både du og din Løve er ekstroverte personligheter som ikke foretrekker å holde seg hjemme. Du er sjarmert av Løvens karisma imens din Løve beundrer din intellektuelle visjon. Dere er et populært par og blir invitert til mange samlinger og events. Venner og familie trives i den gode energien dere utstråler når dere er sammen.

Der du og Løven etablerer et felleshjem, blir det ganske så komfortabelt. Løven liker en prangende stil som kan imponere beundrerskaren han eller hun inviterer hjem. Din Løve har et stort ego, som du filosoferer over. Spørs hvor mye dere vil være hjemme da? Som Skytte er du ofte på reisefot, og klart din Løve må være med. Din Løve synes det er topp moro med alle eventyrene dere opplever, men kan det avansere Løvens mål om berømmelse? Du reiser fordi du bare må ekspandere dine livserfaringer og forståelse av tilværelsens dypere mysterier. Lidenskapen mellom dere er skyhøy, glohet og svært høylytt. Løven kan også bli sjalu, krangler dere ender det oftest i lidenskapelig elskov, uten grenser for å tilfredsstille hverandre.

Som Skytte er din hersker gledessprederen Jupiter, imens Løvens hersker er vitale Solen. Jupiters element i Skytten er ild og energiene yang eller maskuline. Solens element i Løven er også ild, og energiene likeledes maskuline yang. Skytten er et bevegelig stjernetegn imens Løven er et fasttegn. Løven vil alltid kreve å være leder for flokken imens Skytten er fornøyd med å overse det hele bak kulissene. Dere dere finner balansen mellom fornøyelses og overdrivelse har du herlige sjanser for et livsbejaende forhold sammen med din Løve.

  1. Skytte sammen med Jomfru kompatibilitet

Din Jomfru kan bli klippen i livet ditt. Jomfruen er like intelligent og intellektuell som du selv, men behersker et annet plan. Din Jomfru er mester for detaljstyring og analysering, imens du er mester for et overordnet intellekt som søker dypere mening med tilværelsen. Jomfruen din liker også elegante kvalitetsklær og ser alltid bra ut på armen din. Dere er begge perfeksjonister, på hver sin måte. Jomfruen alltid søker ‘det beste’ av hva det måtte være, noe du gjenkjenner i Platons teorier om former, imens du selv søker den ultimate sannheten og filosofisk perfeksjon som eksisterer i det hinsidige.

Du og Jomfruen har mange spennende samtaler sammen hvis de personlige planetplasseringene er harmoniske. Dersom enkelte planeter ikke er så greie, kan din Jomfrus analysering av dagliglivet gå deg på nervene. Din konstante trang til å være på reisefot kan gjøre din Jomfru urolig, og lure på om du har tenkt å dra fra ham eller henne? Det viktig å snakke om forskjellene mellom dere. Dersom Jomfruen er med på reisene dine kan dere ha mye gøy. Du er utadvendt og liker fest og moro, Jomfruen er mer tilbaketrukket men kan absolutt ta en fest i ny og ne. Begge deler en forkjærlighet for kultur og litteratur. Lidenskapen mellom dere er het, og i motsetning til ryktene er Jomfruen verken sjenert eller tilbakeholden innen kjærlighet.

Som Skytte er din hersker optimistiske Jupiter og Jomfruens hersker er gudene budbringer Merkur. Jupiters element i Skytten er ild og energiene yang eller maskuline imens Merkurs element i Jomfruen er jord og energiene feminine eller yin. Både Skytten og Jomfruen er bevegelige stjernetegn. Dere kan konstant justere dere etter hva situasjonen krever. Det er ingen sjef i dette forholdet, bare to perlevenner. Der dere kan gi hverandre frihet til å holde på med egne ting i forholdet, har du en flott sjanse for et spennende samliv med din Jomfru.

  1. Skytte sammen med Vekt kompatibilitet

Du og din Vekt kjæreste kan bli stormende forelsket i hverandre. Det eksisterer en naturlig tiltrekning mellom energiene dere utstråler. Ikke minst er du fascinert av Vektens glamourfaktor. Helt klart du føler deg heldig i å ha kapret en slik førstepremie! Vekten på sin side er fascinert av intellektet ditt og dine forklaringer av både Kants og Aristoteles teorier. Dere deler også en forkjærlighet for kunst, kultur og reiser. Du reiser mer enn Vekten, men Vekten blir gjerne med på eventyr. Vekten stoler på deg og ditt optimistiske utsyn på livet. Der du har fornærmet noen med en ubetenksom kommentar, kan Vektens diplomatiske evner umiddelbart redde dagen og gjenopprette harmonien.

Der du og din Vekt etablerer hjem sammen blir denne komfortabelt, stilig og kostbar. Vekten er glad i luksus, kvalitet og dyr kunst. Du bidrar med forskjellige spennende objekter du har samlet på dine reiser. Det blir mange bokhyller i dette hjemmet så vel som intellektuelle debatter med likesinnede venner og familie. Vekten liker gourmetmat og fine viner, pass på at dere ikke legger på seg av slike utskeielser. Du og din Vekt gir hverandre en konstant strøm av nye ideer og inspirasjon. Vekten kan bli litt sur hvis han eller hun tror du flørter med andre, det må jo være en misforståelse? Lidenskapen mellom dere er glohet, dere har så mye å utforske sammen, som igjen trigger ny utforsking. Vekten vil også alltid forskjønne kjærligheten med sin sexy glamourfaktor.

Som Skytte er din hersker heldige Jupiter, imens Vektens hersker er selveste skjønnhetsgudinnen Venus. Jupiters element i Vekten er ild og energien yang eller maskulint, og Venus sin energi i Vekten er luft og energiene særs feminine eller yin. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Vekten et kardinaltegn. Din Vekt setter konstant i gang nye prosjekter som du styrer med overordnet hånd. Der dere beholder balansen har du en super sjanse for et nydelig forhold sammen med din Vekt.

Skytten og Skorpionen kompatibilitet

Der du har fått deg en Skorpion kjæreste, kan du se frem til en spennende fremtid. Der du selv tror at du har sett absolutt det meste, så vil din Skorpion alltid overraske deg. Her er det viktig at dere tar god tid til å bli kjent på et dypere nivå. Det aller meste avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. Du er fascinert av din Skorpions mystiske aura og himmelske berøring, imens Skorpionen er fascinert av din energi og intellekt. Dere har mye å gi hverandre men det skjer ikke over natten. Begge må justere seg til den andre hvis forholdet skal vare.

Skytten er kjent for sin frihetstrang og konstante reisevirksomhet. Drar dere på reiser sammen styrker det fellesskapsfølelsen. En fellesinteresse er det skjulte universet. Du er på stadig søken etter å utvide din kunnskap om tilværelsens mysterier imens Skorpionen opererer til daglig med en fot i det hinsidige. Etablerer dere et hjem, holder Skorpionen hjulene i gang imens du hopper fra prosjekt til prosjekt. Du er selskapelig og vil invitere venner og familie hjem. Din Skorpion kan også være selskapelig, men liker seg best når det bare er dere to sammen. Skorpionen er svært emosjonell. Kan bli sjalu hvis han eller hun oppfatter at du flørter med andre. Lidenskapen mellom dere er glohet. Kanskje eksepsjonell?

Som Skytte er din hersker lykkeplaneten Jupiter imens Skorpionens hersker er atomiske Pluto. Fra gammelt av var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Jupiter sitt element i Skytten er ild og energien maskulint yang. Pluto sitt element i Skorpionen er vann og energien yin eller feminint imens Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Skorpionen et fasttegn. Du er fleksibel og Skorpionen foretrekker å manipulere i det skjulte. Finner dere balansen mellom frihet og trygghet har du spennende sjanser for et hengivent forhold sammen med din Skorpion.

  1. Skytte sammen med Skytte kompatibilitet

Kan det noen gang bli for mye av en gode? Her får du sjansen til å finne det ut. For mye reising, for mye ærlighet, for mye flørting, for mye krangling, lidenskap og party? Når du får en Skytte kjæreste, er det som å se deg selv i speilet. Du og din Skytte forstår hverandre på et dypt plan. Dere ler alltid av hverandres vitser og konkurrer om hvem som har den mest hårreisende spøken. Begge svært sporty og uansett hvilken idrett det gjelder, den ene skal alltid overgå den andre. Pass opp for uhell og ulykker, ikke kjekt å konkurrere om hofteskader!

Du og din Skytte kan ha mange lange dype samtaler om liv og død, filosofi og religion, det hinsidige, og den gangen du traff bestemor tre dager etter begravelsen hennes. Dere er begge svært intellektuelle, elsker å studere obskure tekster så vel som å le seg skakke av de sprøeste realityshowene. Etablerer dere et hjem sammen bruker dere den som base for alle eventyrreisene. Både du og din Skytte har nok reist rundt Jorden minst en gang hver. Hele livsstilen deres handler om ekspansjon, oppleve mest mulig på kortest mulig tid så du og dere får plass til mere. Kjærlighet mellom deg og din Skytte er lidenskapelig og helt uten hemninger av noe slag.

Både du og din Skytte deler herskeren Jupiter, vår alle store lykkeplanet. Jupiters element i Skytten er ild og energien er maskulin eller yang. Skytten er et bevegelig stjernetegn, og det er ingen sjef i dette forholdet. Kun to bestevenner som støtter hverandre gjennom tykt og tynt. Begge er svært fleksible og elsker å starte nye ting, men fullfører sjeldent. Begge har et hissig temperament, men svært sjelden uenige eller sjalu på hverandre. Lev og la leve. Her har du vært heldig, og sammen med din Skytte har du verden for dine føtter.

  1. Skytte sammen med Steinbukk kompatibilitet

Når du kommer sammen med din Steinbukk, kan familie og venner lure litt. Dere to har en rekke motsettende kvaliteter, men disse kan også balanseres slik at dere utfyller hverandre. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene. Din Steinbukk er ikke like snakkesalig som deg selv, men har alltid noe fornuftig å si. Han eller hun er oftest også svært elegant da Steinbukken kun kjøper kvalitet, ikke bruk og kast klær. Din Steinbukk har likeledes en lavmælt ironisk sans for humor som du ler deg skakk av.

Din Steinbukk er kjent for å være svært karriereorientert og hardtarbeidende Du litt mindre så. Din karriere er å ekspandere din egen tilværelse slik at du kan oppleve mest mulig av det verden tilbyr. Da ekspanderer du både din livserfaring og din sjel. Steinbukken kan oppleve mye gøy og spennende ved å bli med på dine eventyr. Du kan også få tørre grep på detaljene og bli bedre på planlegging når du lytter til din Steinbukk. Enkelte Skytter kan forsnakke seg og fornærme andre – helt uten intensjon selvfølgelig, men dette kan Steinbukken hjelpe deg med. Du er også ekstremt frihetssøkende, noe Steinbukken mangler i sitt liv. Frihet er jo en flott bursdagsgave å gi hverandre! Kjærlighet mellom dere er både lidenskapelig og jordnært, ingen av dere eier noen form for intim sjenanse.

Som Skytte er din hersker filosofiske Jupiter imens Steinbukkens hersker er karmamesteren Saturn. Jupiters element i Skytten er ild og energiene maskuline yang, Saturns element i Steinbukken er jord og energiene også yang, eller maskulint. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Steinbukken et kardinaltegn. Steinbukken vil ta lederrollen her, og du bidrar med filosofiske analyser og en strøm av gode ideer. Jobber dere sammen på prosjekt, kan det bli svært vellykket. Der dere gir hverandre aksept til å være seg selv, har du flotte sjanser til et givende forhold sammen med din Steinbukk.

  1. Skytte sammen med Vannmann kompatibilitet

Her har du funnet den perfekte lekekameraten! Du både elsker og blir inspirert av alle Vannmannens sprøe påfunn. Vannmannen kan til og med finne på ting som ikke engang du selv ville kommet på! Morsomt! Dere er begge store idealister, din Vannmann er svært egalitær og beveger seg i alle samfunnslag fra kongeslekts avkom til bostedsløse på hospits. Vannmannen ivrer for en real samfunnsomveltning, og stadig planlegger nye trekk for å nå sine mål. Dette inspirerer deg dypt inn i hjerteroten. Pass opp å ikke bli for ivrige, slik at myndighetene banker på døren en kveld.

Du og din Vannmann gir hverandre svært mye positiv energi. Dere beundrer hverandre, du din Vannmanns kreativitet og individualitet, din Vannmann beundrer din intellektuelle kapasitet og hvordan du kan forklare kompliserte filosofiske teoremer på forståelig måte. Dere er begge svært frihetssøkende, og er også sjenerøse overfor hverandre. Der du har gode ideer, kan Vannmannens originalitet få de til å funke i virkeligheten. Vannmannen din er også datanerd og svært fremtidsrettet, og behersker all verdens programvare og elektroniske dingser. Du er på stadig reisefot for å oppleve nye ting og din Vannmann blir oftest med. Lidenskapen og kjærlige opplevelser mellom dere kommer bare helt plutselig som lyn fra en elektronisk sky.

Som Skytte er din hersker optimisten Jupiter, imens Vannmannens hersker er revolusjonære Uranus. Fra gammelt av var også Saturn hersker for Vannmannen. Jupiters element i Skytten er ild og energien yang eller maskulint, Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energien også yang maskulint, og Saturns bidrag er jord element og maskulint yang energi. Skytten er et bevegelig stjernetegn og Vannmannen et fasttegn. Vannmannen vil gjerne lede imens du liker å håndtere forskjellige oppgaver som dukker opp. Dere er bestevenner og der dere lar være å overdrive fullstendig, har du herlige sjanser for et unikt forhold sammen med din Vannmann.

  1. Skytte sammen med Fiskene kompatibilitet

Med en Fiske kjæreste kan du forvente mye romantikk. Ved siden av Vekten og kanskje Tyren, er Fiskene Dyrekretsens store romansespesialist. Det du ønsker deg, kan Fisken tilby. Dere er begge også drømmere, Fisken svever ute i det kosmiske hav imens du drømmer deg bort i filosofiske teorier og visjoner. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. Du er utadvendt og liker å treffe nye mennesker og ta en real fest innimellom. Fisken din kan raskt skifte ham, og plutselig bli Party Fisk! Ikke alle Fisker er slik, men noen er.

Der du og din Fisk etablerer et hjem sammen kan det bli litt rotete, da verken du eller Fisken er særlig flink til å holde orden. Begge er opptatt med viktigere saker. Dette løses ved å jevnlig leie inn rydde- og vaskehjelp. Din Fisk er fascinert av din intellektuelle kapasitet og bredden av din visjon. Fisken har også en egenskap som bergtar deg. Fisken din er som oftest synsk, og det han eller hun forteller om sine erfaringer med det hinsidige er viktig for at du fordyper dine egne filosofiske, spirituelle og åndelige standpunkt. Kjærligheten blir sterkere over tid, til tross for enkelte motsetninger. Din ekstreme frihetstrang, og Fiskens plutselige dypdykk ned i det kosmiske hav, hvor han eller hun blir helt fjern. Kjærlighet mellom dere er lidenskapelig, utforskende og nydelig i en svevende drømmeverden.

Som Skytte er din hersker optimistiske Jupiter, og Fiskens hersker er kong Neptun. Tradisjonelt var Jupiter også hersker for Fiskene. Jupiters element i Skytten er ild og energien yang eller maskulint imens Neptuns element i Fiskene er vann og energien feminin eller yin. Jupiter i Fiskene bidrar med mere ild og maskulint yang energi. Både Skytten og Fiskene er bevegelige stjernetegn. Dere er bestevenner og krangler ikke om hvem som er sjef. Der dere tar hensyn til hverandre har du en fantastisk sjanse for et lekkert forhold sammen med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: