1. Skorpion sammen med Vær kompatibilitet

Dette forholdet blir svært het, glovarmt rettere sagt. Begge to liker å ta risiko, Væren kanskje enda mer enn deg. Du liker å holde deg litt i bakgrunnen så du kan studere alt og alle, imens din Vær er langt mer utadvendt og åpen. Ikke godt å si hvem som er sterkere i dette forholdet, dere er kanskje jevnbyrdige men det vil du aldri innrømme. For deg er det en selvfølge at du er sterkest, og trekker i trådene. Nettopp der kan forholdet eksplodere, hvis Væren føler seg manipulert. Din Vær har et eksplosivt temperament, og kan storme ut av livet ditt hvis han eller hun blir sterkt provosert.

Dette er et spennende forhold hvor du er fascinert av din Værs ekstreme energi og levemåte. Væren er kanskje hekta på ekstremsport eller andre ekstreme aktiviteter. Dette hisser deg opp, nettopp fordi du selv er Dyrekretsens ekstremist, noe som du selvsagt prøver å skjule for omverden. Du er langt dypere og mer emosjonell en Væren, som du kan lese som en åpen bok. Din Vær derimot er nesten barnlig sammenlignet med deg, ikke barnslig, men barnlig. Tiltrekningen mellom dere er komplekst, og mye avhenger av deres personlige planetplasseringer. Det er ikke så gunstig for et kjærlighetsforhold hvis dere driver med konstant tautrekking. Kjærlighet mellom kan ofte starte med en liten uenighet som utvikler seg til sterk høylytt lidenskap som til tider kan forstyrre naboene.

Som Skorpion er din hersker underverdens gud Pluto og din Vær sin hersker er krigsguden Mars. Fra gammelt av var også Mars hersker for Skorpionen. Plutos element i Skorpionen er vann og energien er yin eller feminint, imens Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint. Skorpionen er et fast stjernetegn og Væren et kardinaltegn. Her må sjefsrollen deles for at forholdet skal bestå. Der dere finner maktbalansen og deler fredspipen har du topp sjanser for et spennende forhold sammen med din Vær.

 1. Skorpion sammen med Tyr kompatibilitet

Du og din Tyr er nesten uimotståelig tiltrukket av hverandre. Skorpionen og Tyren er motsatte stjernetegn på Dyrekretsen, og begge har svært sterke karakterer. Den ene kan utfylle hva den andre mangler. Mye avhenger av hvordan de personlige planetplasseringene er. Er disse gunstige, kan dere skape en dyp og hengiven samhørighet som kan trekke på tidligere liv sammen. Er de ikke så gunstige, kan dere være rivaler i en konstant maktkamp slik at samlivet blir uholdbart.

Du og din Tyr er begge materialister. Din Tyr kanskje litt mer enn deg som lever med en fot i det hinsidige. Begge vil ha et fint hjem, helst hus med hage hvor Tyren kan stelle med planter, dyrt og luksuriøst innbo og mye penger i banken. Din Tyr har behov for materiell trygghet, imens du trenger emosjonell trygghet. Både du og din Tyr er opptatt av nære familieforhold og begge kan bli svært sjalu. Sjalusi må selvsagt være ubegrunnet, ellers kan det hele ende ganske dårlig. Din Tyr er mer åpen og fremfor enn du selv er, som liker å ha hemmeligheter. Der du og din Tyr kan forsikre hverandre om at forholdet er viktig og at dere vil være i forholdet, går det bra. Lidenskapen mellom dere har atomisk kraft. Handle med varsomhet, slik at ikke ustyrlige krefter slipper løs.

Som Skorpion er din hersker underverdens gud Pluto, imens Tyrens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Innen tradisjonell astrologi var også krigsguden Mars Skorpionens hersker. Plutos element i Skorpionen er vann og energien feminin eller yin, imens Venus sitt element i Tyren er jord og energien også feminint yin, og Mars sitt element ild og energien utpreget maskulint. Både Skorpionen og Tyren er faste stjernetegn. Hvis dere vil bevare forholdet må kompromiss til. Der dere kan ha en åpen kommunikasjon og akseptere den andres lojalitet, har du topp sjanse for et spennende forhold sammen med din Tyr.

 1. Skorpion sammen med Tvilling kompatibilitet

Her kan du være heldig. Der du og din Tvilling finner frem til en balanse av energier, er det en god sjanse for et forhold som vil vare. Dere er begge fascinert av hverandre. Du av din Tvillings konstante strøm av morsomme ord, intelligente kommentarer og intellektuelle kapasitet. Din Tvilling er fascinert av din styrke og intensitet, som gir ham eller henne hjertebank. Sammen med din Tvilling vil du få tilgang til ny og fascinerende informasjon som du ellers kunne oversett. Sammen med din Tvilling blir livet ditt mer utadvendt og dere kan oppleve mye spennende sammen.

Din Tvilling har alltid så mye han eller hun vil fortelle om og dele med deg. Tvillingen er utpreget intellektuell og lever i en mental verden av tanker og konsepter. Du er langt mer emosjonell og har behov for dyp samhørighet i forhold der Tvillingen trenger intellektuell frihet. Hvis du synes at Tvillingen er litt flørtete, er det ikke alvorlig ment. Fra Tvillingens side er flørt kun en alternativ form for kommunikasjon. Etablerer dere felles hjem vil Tvillingen fylle veggene med bokhyller av all verdens litteratur på flere språk. Deler Tvillingen sin samling av erotiske verk med deg slipper du neppe ham eller henne ut av livet ditt. Lidenskapen mellom dere er utforskende, glohet og sensuell.

Som Skorpion er din hersker atomiske Pluto imens Tvillingens hersker er intelligente Merkur. Fra gammelt av var også krigsguden Mars Skorpionens hersker. Plutos element i Skorpionen er vann og energiene yin eller feminint imens Merkurs element er luft og energiene androgyne, både feminine yin og maskulint yang. Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint. Skorpionen er et fast stjernetegn og Tvillingen et bevegelig tegn, greit for Tvillingen at du leder forholdet der Tvillingen kan gi en konstant strøm av nye ideer. Der dere kan hensynta hverandres behov, har du en flott sjanse for et spennende forhold sammen med din Tvilling.

 1. Skorpion sammen med Kreps kompatibilitet

Sammen med en Krepse kjæreste, har du et så godt som perfekt forhold. Du og din Kreps har en nesten umiddelbar nærkontakt og kan snakke sammen uten å bruke ord. Den ene bare vet hva den andre tenker. Der de personlige planetplasseringene er bra, kan dere godt ha hatt tidligere liv sammen. Du og din Kreps har mye til felles, begge har sterke emosjoner og følelser som styrer mye av livene deres. Dere forstår hverandre godt, og kan sympatisere med hvordan få kontroll over følelseslivet for å fungere noenlunde bra i hverdagen.

Både du og din Kreps er familieorienterte og dere etablerer raskt et felleshjem. Denne blir uten tvil komfortabel og praktisk, og inneholde både gamle arvestykker og moderne innredning. Din Kreps trenger sikkerhet innenfor familieforhold imens du har et behov for makt. Dersom det blir familieforøkelse vil Krepsen rimelig sikkert være hjemme med barna imens de er små, også Krepse pappa. Dere er begge lojale overfor hverandre men kan også være sjalu, noe som bør unngås. Din Kreps er opptatt av ernæring og lager de deiligste rettene. Invitasjoner hjem til dere for å smake blir høyt verdsatt! Lidenskapen mellom Skorpion og Kreps er like uutgrunnelig som Jordens dypeste hav, hvor dere begge gjør alt for å tilfredsstille den andre.

Som Skorpion er din hersker underverdens gud Pluto og Krepsens hersker er sølvskinnende Månen. Innen tradisjonell astrologi er også krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Pluto sitt element i Skorpionen er vann og energien er feminint yin imens Månens element i Krepsen er også vann og igjen er energiene feminine eller yin. Mars sitt element er ild og energien maskulin. Både Skorpionen og Krepsen er faste stjernetegn, hvem leder forholdet? Begge er svært sta, og kan bruke emosjonell manipulasjon for å få sin vilje. Kompromiss er eneste løsningen. Der dere finner balansen har du en flott sjanse for et langvarig forhold sammen med din Kreps.

 1. Skorpion sammen med Løve kompatibilitet

Det blir ikke et kjedelig forhold når du er sammen med en Løve! Din Løve elsker å stå i rampelyset og forventer å bli beundret. Helt klart at du beundrer din Løve, begjærer han eller henne også, ellers hadde dere jo ikke vært et par. Løven er ekstrovert og liker å stå i sentrum av enhver begivenhet, du er mindre ekstrovert men liker likevel å følge med på hva som skjer. Mye avhenger også av deres personlige planetplasseringer. Begge er sterke personligheter, er lojale overfor hverandre og utfyller hverandre på en dynamisk måte.

Din Løve er svært glad i det gode livet, men han eller hun er forberedt til å jobbe hardt for å oppnå suksess. Dette matcher også din karakter og når dere stifter hjem sammen blir resultatet standsmessig, luksuriøst og komfortabelt. Din Løve har et stort ego og vil invitere hjem venner som kan gi Løven komplimenter. Der du også kan være din Løves audiens blir det kanskje litt mindre av dette. Både du og din Løve er ambisiøse, og hvor energiene mellom dere faller positivt ut er dere også svært gode venner som støtter hverandre. Begge har heftige temperament og kan være sjalu. Oppstår det krangel utvikler det seg aller oftest til lidenskapelig og høylytt kjærlighet som kan forstyrre naboene.

Som Skorpion er din hersker underverdens gud Pluto og Løvens hersker er solsystemets sentrum Solen. Plutos element i Skorpionen er vann og energien er yin eller feminin. Fra gammelt av var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen, Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint eller yang. Solen sitt element er også ild og energien likeså utpreget maskulint. Både Skorpionen og Løven er faste stjernetegn. For at forholdet skal vare må dere lære å jobbe sammen, ikke mot hverandre, for at hver av dere skal nå sine mål. Finner dere balansepunktet har du flotte sjanser for et spennende forhold sammen med din Løve.

 1. Skorpion sammen med Jomfru kompatibilitet

Dette kan bli et lykkelig og tilfredsstillende forhold. Dere har mye til felles og utfyller hverandres behov både spirituelt og materielt. Du og din Jomfru sammen er ikke et par som er med på enhver fest og sosial samling. Dere trives veldig godt sammen hjemme. Din Jomfru er rolig og velbalansert og kan ha skjulte dybder der dere utforsker sammen. Din Jomfru er også smart og intellektuell, og imponerer deg med bredden av sine kunnskaper. dere kan godt reise sammen på spennende turer, gjerne med kultur og akademia som formål.

Din Jomfru analyserer det meste i tilværelsen. Dette kan være nyttig for deg, eller avhengig av planetplasseringene mellom dere, kan det bli forstyrrende. Analysene er ikke ment å kritisere deg, kun å peke ut fakta. Dette forstår du også helt intuitivt. Felleshjemmet blir komfortabelt og praktisk, og fylt av bøker og tidsskrifter til fordel for luksus. Verken du eller din Jomfru liker å sløse midler unødig. Bøker er en livsnødvendighet, designersalong til skyhøy pris er ikke det. Både du og din Jomfru kan være involvert innen lokalsamfunnet som frivillige i veldedige organisasjoner, og dere er respektert for dette innen nabolaget. Lidenskapen mellom dere er sensuell, jordnær og utforskende. Dere begge gjør alt for å glede den andre, og det er en klar mulighet at dere har vært elskende i tidligere liv sammen.

Som Skorpion er din hersker atomiske Pluto imens Jomfruens hersker er intelligente Merkur. Plutos element i Skorpionen er vann og energien yin eller feminin. Fra gammelt av var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen, elementet er ild og energien maskulint. Merkurs element i Jomfruen er jord og energien yin eller feminin. Skorpionen er et fast stjernetegn og Jomfruen et bevegeligtegn. Du kan lede forholdet og Jomfruen være fornøyd med å håndtere alle detaljene. Der dere kan snakke sammen for å bevare den gode energien har du topp sjanser for et nydelig forhold sammen med din Jomfru.

 1. Skorpion sammen med Vekt kompatibilitet

Dette kan bli et spennende forhold hvis de personlige planetplasseringene mellom dere matcher. Din vakre eller kjekke Vekt er utadvendt og liker å være med der det skjer. Du er kanskje litt mindre sosial men er heller ingen eremitt. Alle mulige kunst-, kultur- og sosiale anledninger er Vektens tumleplass. Din Vekt er glamorøs, morsom og sjarmerende. Dere har sammenfallende emosjonelle behov for trygghet innen forhold. Vekten har et utpreget behov for harmoni og balanse, noe som også kan hjelpe deg til å balansere dine egne urolige emosjoner.

Din Vekt er svært romantisk, og elsker gammeldags flørt, svermeri, kurtise, blomster og gaver. Dette er du også flink til når du finner den rette partneren, og her har du truffet blink! Felleshjemmet blir fylt av dyre og komfortable møbler, kunst og pyntegjenstander, Vekten er opptatt av stil og luksus. Kostnader kan bli et konflikttema som dere må løse. Din Vekt er også intellektuell, og liker å invitere hjem venner til spennende samtaler rundt middagsbordet. En forskjell mellom dere er at du er mer tilbaketrukket, liker å ha hemmeligheter. Vekten er mer åpen og likefrem. Viktig at dere har god kommunikasjon for å snakke om uenigheter. Noe det ikke er uenighet om er kjærlighet mellom dere, lidenskapen er het og oppslukende. Vekten vil alltid forskjønne det seksuelle med sin glamoureffekt.

Som Skorpion er din hersker underverdens gud Pluto imens Vektens hersker er kjærlighetsgudinnen Venus. Plutos element i Skorpionen er vann og energien er feminin eller yin. Innen tradisjonell astrologi var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen, Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint. Venus sitt element i Vekten er luft og energiene yin eller feminine. Skorpionen er et fast stjernetegn og Vekten et kardinaltegn. Det kan bli noe tautrekking over hvem som er sjefen. Der dere kan finne et harmonisk balansepunkt har du herlige sjanser for et godt forhold sammen med din Vekt.

 1. Skorpion sammen med Skorpion kompatibilitet

Kanskje dette er noe du bør stå over? Alt avhenger av hvordan de personlige planetplasseringene mellom dere er. Hvis du eller din Skorpion has noen destruktive tendenser kan det gå ganske ille. Du og din Skorpion har potensiale til å løfte hverandre til høyden av en lidenskap som ingen andre av Dyrekretsens medlemmer kan ane. Dere har også potensiale til å skikkelig ødelegge hverandre. Både du og din Skorpion er ekstremister. Begge har svært intense emosjoner, erotiske som empatiske. Dere kan snakke sammen uten å bruke ord. Alt skjer gjennom en usynlig osmose som kun dere to forstår.

Hvis energiene mellom dere er gode, kan dette bli et flott forhold. Det er ingenting i verden dere ikke kan oppnå sammen. Der den ene av dere er en utviklet Skorpion og den andre mindre så, kan den ene prøve å løfte – eller redde – den andre fra avgrunnen. Det kan funke eller begge kan bli dratt ned. Både du og din Skorpion har et grunnleggende behov for makt. Makt i samfunnet, makt i familien, makt over hverandre. Det kan gå bra, eller det kan ikke gå bra. Dere er begge også mestere i emosjonell manipulasjon for å få det som dere vil. Alle disse kreftene er til syvende og sist selvfølgelig ikke bra for det som skal være et kjærlighetsforhold. Lidenskapen mellom dere er hinsides og kan ikke omtales nærmere her, men samvær står i høysetet. Det er kanskje litt synd på naboene. For all del prøv å senk temperaturen slik at dere ikke blir førstesidestoff for morgendagens aviser.

Dere har jo begge de underverdens gud Pluto og krigsguden Mars som herskere. Det forteller jo noe om forholdet. Elementene er vann og ild, feminine og maskuline. Disse kan både komplementere hverandre eller utslette hverandre. Skorpionen er et fast stjernetegn. Kommunikasjon – med ord og uten ord – er essensielt her. Klarer dere det kan du ha et forhold som er helt unikt sammen med din Skorpion.

 1. Skorpion sammen med Skytte kompatibilitet

Dersom du er en litt atypisk Skorpion kan dette fungere bra, spesielt hvis din Skytte er en litt roligere type. Du er fascinert av din Skyttes energi, spennende historier og intellektuelle kapasitet. En ting dere har felles er at Skytten er på livslang søken etter å forstå universets dypere mysterier. Dette er også noe du selv er konstant opptatt av om enn din fremgangsmåte er helt annerledes enn Skyttens. Din Skytte kan være både lærd og filosofisk, og har sannsynligvis lest det hele av både Platons og Aristoteles samlede verker. Skytten kan også forklare alt dette for de som ikke forstår. Klart du er fascinert!

Blir dere samboere og etablerer hjem sammen kan ett problem komme på banen. Skyttens ekstreme behov for frihet. Både på det personlige planet og det intellektuelle planet. Du er mindre interessert i å dominere Skyttens sinn, men kunne godt tenke og binde Skytten litt nærmere til deg. Du kan også bli svært sjalu, og akkurat dette kan få din Skytte til å storme ut av livet ditt. Din Skytte har også en tendens til uforvarende å komme med kommentarer som sårer andre. Dersom dette rammer deg kan du også instinktivt slå tilbake. Regn også med større enn normal reisevirksomhet sammen med Skytten, som nok er det mest reisende av alle Dyrekretsens medlemmer. Ellers drar Skytten alene, og det vil du vel ikke? Lidenskapen mellom dere er glohet og utforsker også tilværelsens dybder.

Som Skorpion er din hersker underverdens gud Pluto, Skyttens hersker er alltid optimistiske Jupiter. Pluto sitt element i Skorpionen er vann og energien er yin eller feminin, imens Jupiters element er ild og energien yang eller maskulin. Skorpionen er et fast og svært sta stjernetegn og Skytten et bevegeligtegn som er svært fleksibel. Dersom kommunikasjonen mellom dere kan dempe motsetningene, har du flotte sjanser for et ekspansivt forhold sammen med din Skytte.

 1. Skorpion sammen med Steinbukk kompatibilitet

Når du er forelsket i en Steinbukk kan det ta litt tid før du får det som du vil. Din Steinbukk lar seg ikke forhaste inn i noe som helst, ikke engang kjærligheten. Først må Steinbukken vurdere hva han eller hun kan oppnå ved å innlede et forhold sammen med deg. Dere har begge sterke følelser – du mest – men Steinbukken er ikke alltid like komfortabel med sine. Dersom Steinbukken til syvende og sist vurderer deg som et godt parti er saken avklart og dere blir et skikkelig par. Din Steinbukk liker kostbar mote og har en enkel eleganse som imponerer venner og familie når dere er sammen.

Du har sikkert oppdaget at Steinbukken er ambisiøs. Er en av de mest karriere-drevne medlemmene av Dyrekretsen. Du er også ambisiøs, og jobber like hardt som Steinbukken. Pass opp så at dere ikke blir to arbeidsnarkomaner som kun ser hverandre morgen og kveld. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. Der energiene er positive, blir kjærligheten dypere som tiden går og dere er intenst lojale overfor hverandre. Begge er materialister, og felleshjemmet blir fylt av dyre kvalitetsmøbler og kunst Steinbukken vil investere i. Din Steinbukk er både rolig og stabil, og kan hjelpe deg å roe ned dine egne urolige emosjoner. Kjærlighet mellom dere er oftest dypt tilfredsstillende, lidenskapelig og svevende. Ingen av dere har noen hemninger med å uttrykke sensualitet.

Som Skorpion er din hersker atomiske Pluto imens Steinbukkens hersker er karmamesteren Saturn. Tradisjonelt var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Plutos element i Skorpionen er vann og energien yin eller feminint, Mars sitt element er ild og energien maskulint eller yang, imens Saturns element i Steinbukken er jord og energien maskulint yang. Skorpionen er et fast stjernetegn imens Steinbukken er et kardinaltegn. Samarbeid og kommunikasjon er nøkkelen til å lykkes her. Finner du den magiske formelen har du flotte sjanser for et givende forhold sammen med din Steinbukk.

 1. Skorpion sammen med Vannmann kompatibilitet

Her har du påtatt deg selv en utfordring! Dersom du har funnet deg en Vannmann kjæreste er du definitivt en litt annerledes Skorpion. Du har brede vyer, håp og planer for menneskeheten som du vil iverksette så raskt som mulig. Det er nemlig hva din Vannmann vil gjøre. Vannmannen er svært intellektuell, fremtidsrettet og lever i en virkelighet du kan ha noe vanskelig å forholde deg til. Men ettersom du er forelsket i han eller henne, må jo dette appellere til deg. Din Vannmann kan også ha en noe eksentrisk fremtoning som du synes er supersjarmerende. Din kjære kan godt komme på treff rett fra frisøren med rosa eller grønt hår, kult!

Din Vannmann har en stor flokk med venner, som hun eller han inviterer hjem dersom dere er blitt samboere. Enkelte av disse vennene kan du diskutere Nietzsches filosofier med, andre ser ut som de kunne være etterlyst av Interpol. Vannmannen er egalitær og omgås et bredt spektre av samfunnslaget. Din Vannmann er også datanerd, og fyller felleshjemmet med alskens datamaskiner og elektroniske dingser. Du beundrer din Vannmanns rettferdighetssans, og selvfølgelig betaler du kausjon når du henter ham eller henne fra arresten etter opptrinnet utenfor ministerens privatbolig.. Lidenskapen mellom dere er også annerledes, utforskende og fremtidsrettet der Vannmannen kan innlemme alt som en del av akten, hvorfor ikke?

Som Skorpion er din hersker underjordiske Pluto og Vannmannens hersker er fremtidsrettede Uranus. Tradisjonelt var også krigsguden Mars og karmamesteren Saturn herskere for Skorpionen og Vannmannen respektivt. Plutos element i Skorpionen er vann og energien yin eller feminin og Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene yang eller maskulint. Mars og Saturn bidrar med ild og jord respektivt. Både Skorpionen og Vannmannen er faste stjernetegn. Her må dere finne balansen sammen mellom frihet og samhørighet. Klarer du dette har du sjanse for et helt unikt forhold sammen med din Vannmann. Lykke til!

 1. Skorpion sammen med Fiskene kompatibilitet

Sammen med din Fisk, har du svært gode muligheter for drømmeforholdet. Du og din Fisk er empatiske, intuitive, har sammenfallende behov og kan gi hverandre hva den andre trenger. Fisken har synske evner, noe du også har dersom du gir deg selv lov. Dere kan snakke sammen uten ord, den ene bare vet hva den andre tenker. Når dere er sammen er dere seg selv nok. Der dere har det så perfekt sammen, hvorfor ikke la verdens galskap passere utenfor?

Fisken din er idealistisk, vil gjerne heale verdens ondskap men blir selv lett overveldet av alt som skjer. Deg kan ingen overvelde, og du vil gjerne beskytte din milde Fisk. Dere forstår hverandre på et dypt, sjelelig plan, og kan godt ha hatt tidligere liv sammen. Fisken din er kanskje enda mer bevisst det hinsidige enn du selv er, og forteller gjerne hva oldefaren din sa når de to snakket sammen i går imens du var på jobb. Liv, død og transformasjon er intenst fascinerende for deg, og med Fisken har du en partner du kan drøfte slike spørsmål sammen med. Lidenskapen mellom dere er også hinsides skjønn og het. Din Fisk bruker også erotisk glamour for alt det er verdt innen elskov, det ligger i hans eller hennes karakter.

Som Skorpion er din hersker atomiske Pluto, din Fisk sin hersker er kong Neptun. Plutos element i Skorpionen er vann og energiene feminine yin imens Neptuns element er også vann og energiene likeså feminine yin. Tradisjonelt var også krigsguden Mars og lykkeplaneten Jupiter herskere for Skorpionen og Fiskene henholdsvis. Mars sitt bidrag er ild og Jupiters er luft, begge med maskuline energier. Skorpionen er et fast stjernetegn og Fiskene et bevegeligtegn. Fisken gir deg gjerne sjefsrollen, men du må gi Fisken litt frihet til å svømme rundt med sine egne ting også. Der kommunikasjonen flyter mellom dere, har du herlige sjanser for et vidunderlig forhold sammen med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: