Kreps kompatibilitet

 1. Kreps sammen med Vær kompatibilitet

En fyrrig Vær er kanskje ikke den opplagte partneren for deg? Likevel kan tiltrekningen mellom dere være sterk. Værens lidenskapelige tilnærming til livet fascinerer deg da dette er så annerledes til hvordan du selv håndterer tilværelsen. Likevel kan du og din Vær få det fint sammen dersom dere tar tid til å forstå, og ikke minst akseptere, forskjellene mellom dere. Din Vær setter pris på din nennsomme håndtering av dagliglivets utfordringer. Din Vær liker også den trygge hjembasen du skaper hvor han eller hun kan slappe av etter en slitsom dags utfordringer. Sentimental som du er skaper du kos og hygge hjemme, og ikke minst tar vare på familien og dine nærmeste.

Husk på at din Vær er ekstremt sporty, så det må du være også. Væren liker å ta spennende sjanser – eller ekstremutfordringer i dine øyne – så her får du bruk for gode resonnement for å unngå at Væren brekker arm eller bein underveis. Dere er begge beskyttende overfor hverandre. Du må også være villig til å tillate din Vær en viss grad av uavhengighet. Til gjengjeld må Væren fortelle deg ofte at han eller hun er glad i deg og at forholdet deres er viktig. Lidenskapen mellom dere er het, Væren er ekstremt pågående, og du selv gjør hva som helst for å tilfredsstille din kjære partner.

Som Kreps er din hersker lysende Månen på nattehimmelen, din Værs hersker er krigsguden Mars. Månens element er vann og energien er yin eller feminin. Mars sitt element er ild og energien er utpreget yang eller maskulint. Både Kreps og Vær er kardinaltegn og elsker å sette i gang nye prosjekt. Din Vær vil ganske sikkert ønske å være sjef imens du trekker gjerne i trådene i kulissene. Der dere kan finne balansen mellom manipulasjon og temperament har du og din Vær gode sjanser for et langt og gledelig samliv.

 1. Kreps sammen med Tyr kompatibilitet

Et svært behagelig kjærlighetsforhold for både deg selv og din Tyr. Dere går nesten som hånd i hanske, kan man si! Både du og Tyren er familieorientert. Slekt, hjem og tradisjoner er viktige for dere begge. Du og din Tyr setter pris på hjemlig komfort – Tyren som er fokusert på skjønnhet går kanskje litt lengre og vil ha luksus, ikke bare komfort. Som Kreps trives du svært godt med å fokusere på hjemmet og dine kjære som bor der. Sikkerhet og emosjonell trygghet er viktig for dere begge. Både du og din Tyr er glade i å lage mat, og dere kan kappes om hvem som lager de lekreste rettene. Da må dere også sørge for et treningsprogram med fysisk aktivitet for å holde den slanke linjen.

Din Tyr liker å skjemme deg bort med romantiske gaver, blomster og berøring. Din Tyr trenger mye fysisk berøring og du trenger emosjonell bekreftelse for at du er elsket. Dere har så mye til felles at det blir ikke vanskelig å ta hensyn til hverandre. Husk likevel at din Tyr har en tendens til å være svært sta og kan låse seg fast i eget standpunkt. Du til gjengjeld kan bli skikkelig lunefull der Månen står i det gale kvartalet på himmelhvelvet. Der dere kan ha en åpen kommunikasjon mellom dere kan disse små flokene glattes ut.

Som Kreps er din hersker emosjonelle Månen som lyser om natten. Din Tyr sin hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Månens element er vann med feminine eller yin energier, imens Venus sitt element hos Tyren er jord og energiene er også yin, eller feminine. Tyren er et fast stjernetegn og Krepsen er et kardinaltegn. Der din Tyr kan lære seg å ta mer hensyn og du kan lære å ta mer kontroll over dine lunarstyrte emosjoner, har du herlige sjanser for et langt og trygt samliv med din Tyr.

 1. Kreps sammen med Tvilling kompatibilitet

Dersom du er en mer utadvendt og eventyrlysten Kreps og din Tvilling en mer rolig og hjemmekjær type, kan dette gå bra. Mye kommer an på hvor dere har deres personlige planeter. Som Kreps er hjem, familie og emosjonell trygghet viktig for at du skal bli lykkelig. For din Tvilling, er det kommunikasjon, konstant skiftende miljøer og reisevirksomhet som trengs for å skape lykke. Dere kan håndtere dette ved å alternere spennende reiser med en avslappende hjemme tilværelse, slik at dere begge får sine behov dekket. Din Tvilling lever nesten konstant i en mental, intellektuell verden. Felleshjemmet er sannsynligvis fullpakket av alle mulige bøker, blader og tidsskrifter.

Din Tvillings ordkunst kan lokke deg ut av dine lunefulle perioder når Månen ikke er så grei med deg. Du har også et talent for å få Tvillingen til å roe seg ned litt og dufte på blomstene ute i hagen. Han eller hun vil også klippe gressplenen hvis det blir aktuelt å delta i nabolagets hagekonkurranse. Sammen må dere ta dere tid til å være ærlige overfor hverandre om følelser og behov. Du trenger emosjonell bekreftelse og intimitet, din Tvilling trenger mental stimulans. Desto mer åpen dere kan være, desto mer vil den psykiske forbindelsen mellom dere bli styrket. Der lidenskapen tar fyr mellom dere nyter begge kjærlighet, også med inspirasjon fra hjemme bibliotekets samling av litteratur med sensuelt tema.

Din hersker er vakre Månen oppe på svarte himmelen om natten, imens Tvillingens hersker er smarte Merkur. Månens element er selvsagt vann og energien er feminin eller yin. Merkur sitt element er luft og energiene er androgyne, eller både feminine yin og maskuline yang. Du er et kardinaltegn og Tvillingen et bevegelig stjernetegn, du liker å starte nye ting og lede an, imens Tvillingen vil planlegge detaljene. Dersom dere kan finne beste måten å samarbeide på, har du flotte forutsetninger for et spennende forhold sammen med din Tvilling.

 1. Kreps sammen med Kreps kompatibilitet

Her har du et forhold som gir deg hva du ønsker deg mest. Emosjonell trygghet. Har du forelsket deg i en annen Kreps har du en partner som forstår deg ned til minste detalj. Du trenger ikke forklare så mye – din Kreps bare vet, fordi han eller hun har det akkurat slik selv. Du og din Krepskjæreste har samme målene i livet. Skape et trygt rede hjemme og ta vare på familien. Enkelt venner ville kanskje si, at dette var litt smør på flesk, du får ingen motstand eller lite utfordringer når du har en partner som er så lik deg selv? Dette er en faktor du må vurdere, men i forelskelsens rus kanskje et luksusproblem?

Du og din Kreps er helt på bølgelengde når det gjelder emosjoner. Dere er hengivne og lojale overfor hverandre og danner felles front mot alt som er negativt for den hjemlige idyllen. Dere har stor glede av å utforske hverandres sinnstilstander, og deler små og store hemmeligheter. Du og din Kreps blir så synkroniserte at dere bør skaffe en lunarkalender. Da har dere litt mer kontroll hvis begge merker sterkt Månens påvirkningskraft. Innen lidenskapen forstår dere også hverandre perfekt, den ene Krepsen vet alle knepene som den andre Krepsen elsker. Når det blir familieforøkelse kan du og din Kreps ta det på rundgang å være hjemme. Krepsepappa får like mye glede av barna som Krepsemamma!

Du og din Kreps deler vakre Månen som lyser på nattehimmelen som hersker. Månens element er selvsagt vann og energiene er utpreget feminine eller yin. Instinkter og utalte strømninger av emosjoner preger dette forholdet. Krepsen er et kardinaltegn, og dere begge liker å sette i gang nye prosjekt. Der dere kan finne balansen for at begge har behov for å trekke seg tilbake og alenetid av og til, har du topp sjanser for et langt og lykkelig hjemmeliv med din Kreps!

 1. Kreps sammen med Løve kompatibilitet

På overflaten virker det som du og din Løve ikke har så mye til felles. Din Løve har et ego og er oppmerksomhetssøkende, elsker å stå i rampelyset, omgås gjerne kjendiser og kan nok tenke seg å være kjendis selv! Du derimot er heller tilbaketrukket og søker ikke oppmerksomhet dersom det ikke er del av en plan du har. Du kan håndtere rampelys hvis du må, men du higer du ikke etter det. Mye avhenger av dine og din Løves personlige planet plasseringer. Hvis du er litt mer utadvendt og Løven litt roligere kan det bli riktig så bra.

Emosjoner er viktige både for deg og din Løve. Du trenger harmoni og trygghet imens din Løve trenger beundring og komplimenter, gjerne litt tilbedelse også. Du må regne med å bli med på fest og premierer litt mer enn vanlig. Være sosial er en livsnødvendighet for din Løve, dette blir gøy! Felleshjemmet er stilfullt og komfortabelt, med vakre møbler, malerier og kunstgjenstander. Status er viktig for dere begge. Både du og din Løve kan være sjalu men lidenskapen mellom dere er det ingen tvil om. Løven elsker sensuell berøring og du gjør alt for å tilfredsstille gjensidige behov. Dere deler også et grunnleggende ønske om et trygt og godt familieliv.

Som Kreps er Månen din hersker imens vitale Solen er hersker for Løven. Intense emosjoner og glødende entusiasme kommer i spill når Måne møter Sol. Månens element er vann og energien utpreget feminin eller yin, imens Solens energi er ild og energien utpreget maskulin eller yang. Du og din Løve trenger hverandre men må også ta hensyn til forskjellene. Krepsen er et kardinaltegn imens Løven er et fasttegn. Din Løve vil kreve å være sjef for sin flokk, men du vil også være med og bestemme. Der dere kan ha en åpen kommunikasjon om eventuelle uenigheter har du de beste sjanser for et langt og tilfredsstillende forhold med din Løve.

 1. Kreps sammen med Jomfru kompatibilitet

Med en Jomfrukjæreste har du en bra sjanse for et godt og langvarig forhold. Du og din Jomfru skjønner raskt at dere er på bølgelengde. Jomfruen er intelligent og målrettet, noe du beundrer. Dere setter begge pris på sunn fornuft og velfunderte intensjoner. Ingen av dere liker å kaste bort tid på meningsløs flørting men satser heller på et langsiktig forhold og forpliktelsene som det innebærer. Du er også tiltrukket av Jomfruens ordkunst og intellektuelle kapasitet. Han eller hun sier alltid det riktige i enhver situasjon. Dere kan begge være nøkterne, og etablerer dere et felles hjem, er komfort og praktiske løsninger viktigere enn luksus og statussymboler.

Både du og din Jomfru er hardtarbeidende og kan begge være opptatt av yrkesliv. En åpen kommunikasjon for å håndtere forskjellene mellom dere blir viktig. Dine emosjoner er sensitive overfor Månens påvirkning, noe din Jomfru må forholde seg til. En lunarkalender vil være nyttig. Kommentarer og velmente forslag du oppfatter som kritiske fra Jomfruen må du forholde deg til. Din Jomfru vil bare hjelpe deg til forbedring, som vil komme dere begge til gode. Når det gjelder den fysiske kjærligheten passer dere svært bra sammen. Lidenskapen er dyp og inderlig, og ingen av dere kjenner til noe blygsel. Dette er et forhold som blir bedre og bedre for hvert år dere er sammen.

Som Kreps er din hersker vakre Månen på nattehimmelen, din Jomfrus hersker er snakkesalige Merkur. Månens element er selvsagt vann og energien er svært feminin, eller yin. Merkur sitt element i Jomfruen er jord og energien er androgyn eller både feminin yin og maskulin yang. Krepsen er et kardinaltegn og Jomfruen et bevegelig stjernetegn. Her vil du gjerne lede an og starte opp nye prosjekt imens din Jomfru står for planleggingen og oppfølging. Der både lunefullhet og kritikk kan tas med en kjærlig klype salt, har du flotte sjanser for et deilig samliv med din Jomfru.

 1. Kreps sammen med Vekt kompatibilitet

Er du kjæreste med en Vekt, har du en god match for å få oppfylt dine behov. Alt vil kanskje ikke falle på plass umiddelbart, men dette forholdet har stort potensiale. Din Vekt er like romantisk som du selv, og dere begge setter pris på kunst, kultur og skjønnhet. Straks du presenterte Vekten for familien din, ble alle sjarmert. Dere har begge behov for et godt hjemmemiljø med fokus på estetikk og komfort. Din Vekt kommer raskt i ubalanse hvis han eller hun må oppholde seg i slitne eller stygge omgivelser. Vekten er intellektuell og har et særegent talent for å bringe fred der ufred hersker. Din Vekt kan også bli sint en sjelden gang, men det er vel neppe du som er årsak til?

Dine emosjoner styrer mye i livet ditt så vel som Månens kraft som trekker i flo og fjære. Din Vekt skjønner dette og er mester for å lokke deg ut av blå-sonen. Selv setter du pris på Vektens behov for balanse og harmoni, og gjør hva du kan for å skape et komfortabelt og luksuriøst hjemmemiljø hvor dere kan invitere familie og venner. Din Vekt vil aldri glemme bursdagen din og overrasker deg med romantiske oppmerksomheter når du minst venter det. Lidenskapen mellom dere er utforskende og drevet av estetikk i vakre omgivelser. Ikke mist bakkekontakten der dere svever bortover på en rosa sky!

Som Kreps er din hersker emosjonelle Månen på nattehimmelen, din Vekts hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Månens element er vann og energien sterkt feminin eller yin, imens Venus sitt element i Vekten er luft og energien er yang eller maskulint. Det blir viktig å finne balansepunktet mellom emosjoner og intellekt. Både Krepsen og Vekten er kardinaltegn og dere kan kappes litt om å være sjef i forholdet. Der dere beholder harmonien har du de beste sjanser for et skjønt forhold sammen med din Vekt.

 1. Krepsen sammen med Skorpion kompatibilitet

Vær forberedt på å bli overveldet. Ikke nødvendigvis i negativ forstand, men din Skorpion er en sterk personlighet med særegne evner. Du visste med en gang du traff ham eller henne, at her var det noe spesielt. Dere har begge empatiske og synske evner, den ene vet hva den andre tenker, uten å si noe. Tiltrekningen er sterk, og så godt som uimotståelig. Dere har mye til felles, og det kan godt være skjebnen fra tidligere liv som har ført dere sammen. Sjalusi og maktspill kan bli tema mellom dere, noe som bør helst unngås og behandles med varsomhet.

Både du og din Skorpion er opptatte av å etablere en trygg base hjemme hvor dere kan trekke dere tilbake fra samfunnets mas og kjas. Dere er begge opptatt av familie og slekt, men inkluderer også spesielle venner som har fått innpass. Komfort og praktiske innretninger blander seg med luksus i passende doser. Både du og din Skorpion er opptatt av emosjoner, Skorpionen forstår akkurat hvordan du har det når Månen står i en ugrei posisjon på himmelhvelvet. Du fornemmer også og prøver å lindre Skorpionens turbulente emosjoner. Lidenskapen mellom dere er glohet og den ene gjør alt for å glede og tilfredsstille den andre.

Som Kreps er nærende Månen din hersker imens underverdens gud Pluto er Skorpionens hersker. Fra gammelt av var også krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Månens element er vann og energiene er yin eller feminine. Plutos element er også vann og energien er maskulin eller yang imens Mars sitt element er ild og energien utpreget maskulint. Krepsen er et kardinaltegn og Skorpionen et fasttegn. Der du vil lede og starte opp nye ting kan Skorpionen manipulere for å få sin vilje. Kan dere finne kompromiss og unngå ekstremiteter har du flotte sjanser for et kjærlighetsforhold uten sidestykke sammen med din Skorpion.

 1. Kreps sammen med Skytte kompatibilitet

Det er ikke alltid åpenbart for familie og venner hvorfor du er i et forhold med en Skytte. Omgivelsene ser bare forskjellene mellom dere. Dersom du er en litt mer utadvendt Kreps og din Skytte litt mer hjemmekjær enn det som er vanlig for stjernetegnet Skytten, kan det bli et fint forhold. Dersom din tilværelse har vært rutinepreget, blir det slutt på det nå. Du kan regne med å reise mye sammen med din Skytte. Dine horisonter blir utvidet, og du får oppleve masse spennende. Dere må også ta dere god tid og snakke om hva som er viktig for dere som par, samt hvordan organisere samlivet.

Som Kreps er emosjonell trygghet viktig for deg, og at du er sikker på at Skytten elsker deg og vil være i forholdet. Etablerer dere felles hjem skaper du en komfortabel base hvor din Skytte kan slappe av og fundere over sine drømmer. Sjalusi kan bli et tema, som Kreps holder du helst et fast tak på din partner. Skytten er rastløs og frihetssøkende, så her må dere møtes i midten. Lidenskapen mellom dere er het. Din Skytte søker alltid en dypere mening med tilværelsen, også innen fysisk kjærlighet.

Som Kreps er dine herskere emosjonelle Månen og Skyttens hersker er lykkeplaneten Jupiter. Månens element er selvsagt vann, og energiene er yin eller feminine, imens din Skyttes element er ild, og energien utpreget yang eller maskulint. Krepsen er et kardinaltegn og Skytten et bevegelig stjernetegn. Du setter i gang nye prosjekt som Skytten spinner videre på. For at dette forholdet skal vare må du gi Skytten din en rimelig grad av frihet til å utforske egne saker. Skytten må akseptere dine emosjonelle behov for trygghet. Greier dere det, har du absolutt gode sjanser for et fascinerende samliv med din Skytte.

 1. Kreps sammen med Steinbukk kompatibilitet

I utgangspunktet så er dette en super kombinasjon hvor dere har matchende gjensidige behov. Sammen med din Steinbukk kan du få oppfylt dine drømmer om et stabilt og komfortabelt hjemmeliv. Din Steinbukk er stødig, hardtarbeidende og ambisiøs. Du er sentimental og Steinbukken tradisjonell og begge er opptatt av familie, forfedre og tradisjoner. Dere er også motsatte stjernetegn på Dyrekretsen, og det eksisterer en nesten magnetisk tiltrekningskraft mellom dere. Den ene kan utfylle den andre med kvaliteter som beriker livene deres. Både du og din Steinbukk har høye standarder, og dere vil absolutt ikke skuffe hverandre.

Både du og Steinbukken er opptatt av materielle verdier. Et standsmessig og komfortabelt hjem er en nødvendighet for begge. Du kan også få Steinbukken til å slappe av hjemme og nyte resultatene av sin innsats. Din Steinbukk vil også få deg til å ha større tro på dine egne prosjekter og gi deg en hjelpende hånd der det trengs. Der du merker Månens påvirkning på dine emosjoner, vil en realitetssjekk fra Steinbukken hjelpe deg å roe ned igjen. Din Steinbukk har også en lun, ironisk humoristisk sans som du kan le deg skakk av, noe som også bringer dere nærmere sammen. Kjrøighet mellom dere handler ikke bare om å skape en familie men også ren nytelse.

Som Kreps er lysende Månen om natten din hersker, og Steinbukkens hersker er karmamesteren Saturn. Månens element er vann og energiene feminine eller yin. Saturn sitt element er jord og energien er maskulin eller yang. Både Krepsen og Steinbukken er kardinaltegn som liker å sette i gang nye ting. Det er ikke åpenbart hvem som vil være sjef, dere er ganske samkjørte i målsettinger. Det kan bli noe tau-trekking, men slik dere utfyller hverandres behov burde ikke dette bli noe problem. Der du og din Steinbukk kan snakke sammen og ta hensyn, har du kjempefine muligheter til et varende og tilfredsstillende samliv med din Steinbukk.

 1. Kreps sammen med Vannmann kompatibilitet

Er du forelsket i en Vannmann, er du ikke standardutgaven av en Kreps. Mulig du selv har noen personlige planeter i Vannmannen stjernetegn, ellers vil du ha problem å forholde deg til din Vannmanns levemåte. Der Krepser flest er opptatt av emosjoner, et trygt hjem og familiens tradisjoner, har Vannmannen problem å erkjenne at han eller hun i det hele tatt har følelser, og er opptatt av å kvitte samfunnet med så mange utdaterte tradisjoner som mulig. Bli ikke overrasket hvis han eller hun ankommer stevnemøtet med rosa eller blått hår. Kan dere akseptere forskjellene mellom dere og gi hverandre rom for å være forskjellig?

Dersom dere bor sammen vil felleshjemmet raskt få en mengde elektroniske duppeditter og datamaskiner. Din Vannmann lever mye av sitt liv innen online samfunn og elektroniske media. Vær forberedt på å bli med din Vannmann på forskjellige arrangement, gjerne veldedige eller med fokus på aktivisme. Når dere endelig får tid til å slappe av hjemme, kan du lokke Vannmannen til å dele mer av sin indre verden. Du vil garantert få dine horisonter utvidet og oppleve et verdenssyn du ikke ville vurdert tidligere. Innen elskov er Vannmannen også eksperimentell og dere har det både gøy og lidenskapelig sammen.

Din hersker er sølvfargede Månen på nattehimmelen og Vannmannens hersker er fremtidsrettede Uranus. Innen tradisjonell astrologi var også alvorlige Saturn hersker for Vannmannen. Månens element er vann og energien er feminin eller yin. Uranus sitt element er luft og energien er yang eller maskulint. Saturn sin påvirkning er jordelement og maskulint yang energi. Krepsen er et kardinaltegn og Vannmannen et fast stjernetegn. Ikke sikkert hvem som vil være leder for dette forholdet. Dere kan komme i en skvis mellom emosjoner og intellekt. Der du og dere kan skape en brukbar balanse, så har du gode sjanser for et unikt samliv med din Vannmann.

 1. Kreps sammen med Fiskene kompatibilitet

Dette har potensiale til å bli en «himmelsk» kombinasjon. Straks dere møttes var forbindelsen der. Du og din Fisk kjenner hverandre på et dypt nivå som godt kan stamme fra tidligere liv sammen. Din Fisk har en spirituell tilnærming til livet, og kan mangle litt realitetssjekk. Du er mer praktisk anlagt men likevel opptatt av emosjoner og trygghet i hverdagen gjennom din partner. Fisken din er særs kreativ og kan inspirere deg på uante måter. Emosjonene dere imellom matcher svært bra. Dere er begge sensitive og ville aldri drømme om å si noe som kunne såre den andre. Enkelte Fisker kan være nokså utagerende og elsker party-livet med alt det innebærer.

Når dere etablerer felles rede sammen er det viktig for deg med komfort, vakker kunst og litt luksus. Fisken derimot trives med enkel stil nesten på grensen til klosterminimalisme. Hjemmet kan også bli samlingssted for kunstnere som tiltrekkes av den liberale ambiensen. Det kan også skje at du og din Fisk går så oppi hverandre at dere forsvinner inn i en drømmeverden og trekker litt unna samfunnet på utsiden. Din Fisk forstår dine sensitive emosjoner når Månen er full og rund på nattehimmelen. Elskov mellom dere er nesten av en annen verden, så godt dere forstår hverandre. Ingen av dere står tilbake for noe for å tilfredsstille den andre.

Som Kreps er sensitive Månen din hersker imens Kong Neptun er herskeren for Fiskene. Elementet for Månen er vann med yin eller feminine energier, det samme også for Neptun. Fra gammelt av var også egalitære Jupiter hersker for Neptun, og bidrar med ild element og maskuline eller yang energi. Krepsen er et kardinaltegn og Fiskene et bevegelig stjernetegn. Du kan gjerne holde roret i dette forholdet, Fisken er fornøyd med å følge dine anvisninger. Dersom dere holder bakkekontakten kan dere skape mye i den materielle verden og du vil ha flotte sjanser for et skjønt samliv med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: