1. Fiskene sammen med Væren kompatibilitet

Med en Vær kjæreste blir det full fart! Værens energi kan nesten ta pusten fra deg og til tider. Du kan lure på hvordan henge med. At kjærlighetens veier er uransakelige, vet kanskje du bedre enn de fleste? Din spennende og kjekke Vær er særs pågående og overøser deg med gaver og blomster, deilig! Dere kan virke nokså forskjellige, men er energiene mellom dere positive, kan du og din Vær utfylle og balansere hverandres behov. Din Vær vil gjerne være din tøffe beskytter i livet, men det er du med din dype intuisjon som i realiteten er Værens beskytter.

Værer flest er svært sporty, og driver gjerne med ekstremsport. Dette setter du ikke setter pris på hvis Væren utsetter seg for farlige skader. Du kan også selv være sporty, men her må dere finne et kompromiss slik at ikke du blir slått ut av å engste deg for Væren. Som Fisk kan du til tider strekke deg alt for langt når det gjelder kjærligheten. Til tider er du svevende og kan trekke deg unna til ditt eget private havdyp. Du kan lære din Vær mye om de skjulte kreftene som ligger rundt oss. Også lurt å tidvis leie inn rydde- og vaskehjelp for å skape orden i heimen. Dere begge er opptatt med andre ting. Elskov mellom dere er en skjønn erotisk nytelse. Værens lidenskap møter din åpne hengivelse. Begge gjør alt for å tilfredsstille den andre.

Som Fisk er din hersker havguden Neptun imens Værens hersker er krigsguden Mars. Tradisjonelt var også glade Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminine yin, Mars sitt element i Væren er ild og energiene utpreget maskulint yang. Jupiters bidrag er ildelement og maskuline yang energier. Fiskene er et bevegelig stjernetegn og Væren et kardinaltegn. Væren vil insistere på å være sjef i forholdet, det er greit for deg. Balansere forskjellene mellom dere og du har en spennende sjanse for et flott forhold sammen med din Vær.

 1. Fiskene sammen med Tyren kompatibilitet

Dette har potensiale for å bli ditt drømmeforhold. Stabile, sensuelle og luksuselskende Tyren er presis en slik partner du trenger for å få litt fotfeste i tilværelsen. Du og din Tyr merket de gode energiene straks dere møttes. Det var ikke lenge før flørten var i gang. Gammeldags romantikk, kurtise, svermeri, blomster og gaver, så deilig da! Du er en drømmende idealist. Din Tyr er materialistisk realist. Den ene kan komplementere den andres behov og utfylle hverandre på en riktig spennende måte.

Felleshjemmet blir komfortabel, praktisk og ganske sikkert luksuriøs. Både du og din Tyr er glad i kunst og kultur, og over tid kan samle på dyrebare og vakre gjenstander. Din Tyr har grønne fingre og er glad i alt som spirer og gror. Bor dere i hus vil Tyren legge ned en fabelaktig innsats i hagen og raskt vinne nabolagets hagekonkurranse. Som Fisk har du et spirituelt tilnærming til det meste i tilværelsen. Har du selv synske evner, kan Tyren din bli noe satt ut når du forteller hva oldemor sa når hun kom gjennom veggen i morges. Helt naturlig for deg, men kan rokke ved andres virkelighetsforståelse hvis de har satte og tradisjonelle oppfatninger om det hinsidige. Kjærligheten mellom dere er deilig, din Tyrs berøring er skjønn, og ingen av dere eier noen hemninger for å glede den andre.

Som Fisk er din hersker kong Neptun imens Tyrens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Tradisjonelt var også Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminine yin, Venus sitt element i Tyren er jord og energiene utpreget feminint yin, imens Jupiter sitt bidrag er ildelement og maskulint yang energi. Fiskene er et bevegelig stjernetegn og Tyren et fast tegn. Tyren vil gjerne være sjef i forholdet, det er ok for deg. Der dere unngår illusjoner og overdreven luksus, har du flotte sjanser for et strålende forhold sammen med din Tyr.

 1. Fiskene sammen med Tvillingene kompatibilitet

Et kjærlighetsforhold sammen med din Tvilling kan bringe et dryss av magi inn i livet ditt. Du og din Tvilling har mye gøy sammen. Tvillingen er utadvendt og snakkesalig. Du er litt roligere med mindre du er typen Party-Fisk, da blir det full rulle. Din Tvilling er supersjarmerende, og underholder deg ved å skifte til forskjellige personligheter ved et blunk! Nei, Tvillingen er ikke schizofren, det er helt naturlig at Merkurbarn er minst tre forskjellige personer i en og samme innpakning. Du er et følelsesmenneske imens din Tvilling er svært intellektuell. Dere har mye å gi hverandre og har godt av å være sammen.

Der dere etablerer felleshjem, vil Tvillingen raskt fylle opp bokhyller med alskens litteratur på mange språk langs veggene. Du liker komfort og luksus, men gidder ikke alltid bruke så mye penger på innredning som enkelte andre stjernetegn. Hjemmet blir samlingssted for venner og familie, intellektuelle diskusjoner rundt middagsbordet. Du og din Tvilling er bestevenner så vel som kjærester. Din Tvilling er fascinert av dine synske evner. Han eller hun er ikke umiddelbart en spirituell type, men kan overraske deg med dybden av sin forståelse. Du kan lære din Tvilling forskjellige teknikker for å kunne nærme seg åndeverden. Heller ikke umulig at du kan drive kurs i slike tema hjemmefra for interesserte. Lidenskapen mellom dere er utforskende, lekende, skjer helt plutselig og vekker til live helbredende, så vel som dype emosjoner.

Som Fisk er din hersker havguden Neptun, og Tvillingens hersker gudenes budbringer Merkur. Tradisjonelt var også optimistiske Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminint yin imens Merkurs element i Tvillingene er luft og energiene androgyne, både maskulint yang og feminint yin. Jupiters bidrag er ildelement og maskulint yang energi. Både Fiskene og Tvillingene er bevegelige stjernetegn. Der dere beholder bakkekontakten har du herlige sjanser for et topp forhold sammen med din Tvilling.

 1. Fiskene sammen med Krepsen kompatibilitet

Du og din Krepse kjæreste er en svært bra match. Dere trekkes naturlig mot hverandre, og kan snakke sammen uten ord. Både du og din Kreps har sterke følelser og kan kommunisere gjennom en form for osmose, hvor den ene bare vet hva den andre tenker. Krepsen har også et godt fotfeste i tilværelsen, og kan lære deg om hvordan organisere hverdagen litt mer praktisk. Du og din Kreps er romantikere som elsker flørt, svermeri, blomster og kurtise.

Til tider kan du være både drømmende og svevende. Din Kreps merker dette og kan kunsten å hale deg ned til Jorden igjen. Dere har mye å gi hverandre. Begge deler en kjærlighet for kunst og skjønnhet. Krepsens idé om skjønnhet er ofte håndfast og materiell, imens din idé av skjønnhet er av en hinsidig, kosmisk verden. Hjemme hos dere vil Krepsen helst ha komfort og luksus, imens du liker best en enklere puritansk stil. Der det blir familieforøkelse kan Krepsen ville være hjemme med barn imens de er små, også Krepse pappa. Din Kreps er heller ikke avvisende når du forteller om dine mediumistiske opplevelser. Til tider kan dette forholdet sveve litt ut fra virkeligheten, men husk at jobb, hjem og hverdagsliv også må ha sitt. Idealisme og spiritualitet er bra, men se opp for store illusjoner. Beholde bakkekontakten blir viktig. Kjærlighet mellom dere er det skjønneste dere vet. Lidenskapen er het, utforskende og helt uten grenser.

Som Fisk er din hersker havguden Neptun imens Krepsens hersker er sølvglinsende Månen på nattehimmelen. Tradisjonelt var også lykkeplaneten Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminine yin, Månens element i Krepsen er også vann og energiene særs feminine yin, imens Jupiters bidrag i fiskene er ild og energiene maskulint yang. Fiskene er et bevegelig stjernetegn og Krepsen et kardinaltegn. Der dere har kontroll på energiene, har du en herlig sjanse for et flott forhold sammen med din Kreps.

 1. Fiskene sammen med Løve kompatibilitet

Det er ikke umiddelbart åpenbart at du og din Løve er skapt for hverandre. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere. Hvis du er mer utadvendt, og Løven roligere, enn standarden for sine stjernetegn, kan det bli bra. Er du type Party-Fisk, er dere umiddelbart på bølgelengde. Fest-Løven og Party-Fisken arm i arm er et kjent fenomen på byens utesteder. Du og din Løve kan vise hverandre helt nye perspektiver på tilværelsen.

Din Løve er en sterk personlighet som trives i og ha rampelyset, for å kunne fungere. Som oftest skyr du unna oppmerksomhet, og foretrekker å holde på med ditt i et stille hjørne. Likevel kan du være Løvens audiens og bidra med nyttige observasjoner hvordan Løven kan fremstå enda bedre. Løvens energi og utstråling fascinerer deg. Løven på sin side er beskyttende overfor sin vakre eller kjekke Fisk. Som Fisk er du ofte for snill, slik at andre prøver å utnytte deg. Løven kan hjelpe deg å bli mer bevisst på dette, og å bli tøffere i din handlemåte. Har du synske evner, kan Løven bli litt satt ut og oppfatte deg som å ha magiske evner som er fjerne fra Løvens glamorøse verden. Lidenskapen mellom dere er glohet og utforskende, Løvens lidenskap er overveldende imens din intuisjon tilfredsstiller alle Løvens behov.

Som Fisk er din hersker kongen over alle hav, Neptun. Løvens hersker er livgivende Solen. Fra gammelt av var også heldige Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminint yin imens Solens energi i Løven er ild og energiene utpreget maskulint yang. Jupiters bidrag er også ild og energiene maskulint yang. Fiskene er et bevegelig stjernetegn og Løven et fasttegn. Løven krever å bli leder for sin flokk, det er greit for deg. Der dere balanserer ekstrovert med introvert har du en nydelig sjanse for et herlig forhold sammen med din Løve.

 1. Fiskene sammen med Jomfru kompatibilitet

Et kjærlighetsforhold sammen med din Jomfru kan bli riktig bra for deg. Til tross for at dere er motsatte stjernetegn på Dyrekretsen har dere flere sammenfallende behov og evner som komplementerer hverandre. Dere blir også magisk tiltrukket av hverandre. Det er hva som skjer med motsatte stjernetegn. Du og din Fisk kanskje traff hverandre på et veldedig arrangement eller som frivillige i en institusjon. Din Jomfru er opptatt av å være til tjeneste for andre mennesker, imens du er engasjert på spirituelt plan for å lette menneskehetens skjebne på det Jordiske planet.

Din Jomfru er særs praktisk og organisert, noe du kan ha nytte av. Jomfruen hjelper deg gjerne å få litt mer orden på tilværelsen. Det er ikke sikkert du ønsker mer orden i livet ditt, men det kan være bra for deg likevel. Jomfruen er intellektuell og lever mye av sitt liv i hodet fylt av tanker og konsepter. Du er et utpreget følelsesmenneske, som av og til drømmer deg bort på en rosa sky. Jomfruen kan hjelpe deg å virkeliggjøre dine drømmer, og du kan vise Jomfruen en verden bortenfor tallkolonner og regulatoriske nyhetsbrev. Kommer dine mediumistiske evner frem er Jomfruen både fascinert og kritisk til noe det ikke finnes empiriske bevis for. Da holder det hvis du nevner Johannesevangeliet om den vantro Thomas. Lidenskapen mellom dere er jordnært og glohet, dere gir hverandre det dere trenger på en nydelig måte.

Som Fisk er din hersker kong Neptun over alle hav imens Jomfruens hersker er snakkesalige Merkur. Tradisjonelt var også lykkeplaneten Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminint yin imens Merkurs element i Jomfruen er jord og energiene feminint yin. Jupiters bidrag i Fiskene er ild element og maskulint yang energi. Både Fiskene og Jomfruen er bevegelige stjernetegn. Der dere balanserer intellekt og emosjoner har du en herlig sjanse for et empatisk forhold sammen med din Jomfru.

 1. Fiskene sammen med Vekten kompatibilitet

Her ligger det an til et deilig forhold med din Vekt. Vektens smil blendet deg straks du så ham eller henne, pang! Sammen med din Vekt, kan du enkelte ganger føle at du svever på en rosa sky av velbehag. Du er et utpreget følelsesmenneske imens Vekten er særs intellektuell. Du og Vekten har mange sammenfallende kvaliteter, og bringer ut det beste i hverandre. Din Vekt er også romantisk, og elsker å overraske deg med blomster og gaver. Sammen er dere et vakkert par, og får mange invitasjoner fra venner.

Der du og Vekten etablerer felleshjem, blir denne komfortabel og gjerne fylt av luksuriøs kunst og interiør. Din Vekt har behov for å omringe seg med det han eller hun oppfatter som attraktivt. Vekten din kan raskt komme i ubalanse i stygge omgivelser. Kostnader kan bli et tema, da du trives godt i mer stilrene omgivelser. Din Vekt kan av og til ha problemer med å bestemme seg. Må dere ta en viktig avgjørelse, få inn en venn dere stoler på til å komme med konkrete råd. Du og Vekten er kjempegode venner så vel som kjærester. Dere krangler sjelden om noe, da Vekten gjør hva som helst for å unngå konflikter. Dine mediumistiske evner setter ikke ut Vekten, som gjerne vil lære mer om dette. Kjærlighet mellom dere er lidenskapelig og het, og alltid med et romantisk skjær av glamour og skjønnhetsfaktor.

Som Fisk er din hersker havguden Neptun imens Vektens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Innen tradisjonell astrologi var også optimistiske Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminine yin, Venus sitt element i Vekten er luft og energiene feminine yin imens Jupiters bidrag er ild og maskulint yang energi. Fiskene er et bevegelig stjernetegn imens Vekten er et kardinaltegn. Hold kommunikasjonen og harmonien i balanse, og du har en flott sjanse for et nydelig forhold sammen med din Vekt.

 1. Fiskene sammen med Skorpion kompatibilitet

Dette kan bli forholdet du har drømt om – eller det kan bli noe annet. Her kommer mye an på de personlige planetplasseringene mellom dere. Du og din Skorpion er uimotståelig trukket til hverandre. Skorpionen er en svært sterk personlighet og til tider kan overvelde deg. Dere begge er svært emosjonelle, og kan snakke sammen uten å bruke ord. Den ene bare vet hva den andre tenker. Som Fisk har du en tendens til å være alt for snill og ettergivende, noe som enkelte kan utnytte. Selvfølgelig er ikke din Skorpion slik, men du bør gå varsomt frem til dere er bedre kjent.

Din Skorpion er ambisiøs, og kan være opptatt av å skape seg selv karriere. Materiell velstand og et standsmessig hjem er også viktig. En annen type Skorpion kan rote seg inn i både alkohol og avhengighetsskapende stoffer. Som Fisk er du også sårbar overfor avhengighetsfremkallende midler. Hvis begge har slike tendenser, bør varsellampen blinke. Maktkamp er et annet faresignal. Der energiene mellom dere er positive, kan dere leve i en lykkelig boble fjernt fra omverden. Din Skorpion er opptatt av dine synske og mediumistiske evner. Han eller hun lever også med en fot i det hinsidige, men mangler ofte ditt klarsyn. Det du forteller er umåtelig fascinerende og viktig for Skorpionen. Lidenskapen mellom dere er glohet og overgår alt annet du har erfart tidligere. Lidenskap nå kan speile tilbake på tidligere liv sammen.

Som Fisk er din hersker drømmende Neptun imens Skorpionens hersker er underverdens gud Pluto. Tradisjonelt var også lykkeplaneten Jupiter hersker for Fiskene, og krigsguden Mars hersker for Skorpionen. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminint yin imens Plutos element i Skorpionen også er vann og energien feminint yin. Jupiters og Mars sine bidrag er ildelement og maskulint yang energi samt ildelement og utpreget maskulint yang energi. Fiskene er et bevegelig stjernetegn imens Skorpionen er et fasttegn.

 1. Fiskene sammen med Skytten kompatibilitet

Dette blir et interessant forhold. Det vil kanskje gå best hvis du er litt mer utadvendt og din Skytte litt roligere enn standard Skytte. Du er et følelsesmenneske mye styrt av dine emosjoner imens Skytten er intellektuell og søkende. Du er fascinert av din Skyttes kunnskaper imens Skytten er tiltrukket av din myke empati. Din Skytte er ekstremt frihetssøkende. Enkelte Skytter er hekta på å reise og lever en global nomadelivsstil. Du er velkommen til å henge deg på her, hvis du kan holde tritt med Skyttens energi.

Fisker flest kan tilpasse seg mange forskjellige omstendigheter. Du kan også tilpasse deg for mye, og bli utnyttet av andre. Din Skytte har en sterk rettferdighetssans, så det vil nok ikke skjer her. Skytten vil heller si ifra, at han eller hun synes du bør bli litt tøffere. Skytten har en tendens til å bare snakke rett fra levra, uten å tenke at det kan såre mottakeren. Din Skytte er også ganske sporty, så fint om du er det også. Skytten elsker dyr, og har sikkert minst en firbeint pelskompanjong. Du og din Skytte kan drømme store drømmer sammen, han eller hun er kanskje litt mer realist enn du er. Din Skytte er fascinert av både din spiritualitet og mediumistiske evner. Dette er svært viktige tema for Skytten som alltid vil ekspandere sin erfaring og forståelse av det hinsidige. Lidenskapen mellom dere er skyhøy, utforskende og idealistisk, begge gjør alt de kan for å tilfredsstille den andre.

Som Fisk er din hersker havguden Neptun imens Skyttens hersker er heldige Jupiter. Tradisjonelt var også Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energien feminint yin imens Jupiters element i Skytten er ild og energien maskulint yang. Både Fiskene og Skytten er bevegelige stjernetegn. Dere er begge fleksible og tilpasser seg til hverandre. Beholder dere bakkekontakt har du herlige sjanser for et kjempefint forhold sammen med din Skytte.

 1. Fiskene sammen med Steinbukken kompatibilitet

Sammen med din Steinbukk kjæreste, vil du alltid ha en fast klippe i livet. Steinbukken er like stødig og realistisk som du er drømmende og svevende. Dine kvaliteter gjør Steinbukken myk om hjertet slik at han eller hun vil beskytte deg, så deilig da! Samtidig beundrer du din Steinbukks drivkraft og styrke, energier som også vil komme deg til gode der du tar de til deg. Steinbukken er kanskje ikke så romantisk men liker gammeldags kurtise og blomster og har en herlig ironisk sans for humor. Din Steinbukk har også en klassisk, dyr klessmak og ser alltid bra ut på armen din.

Som Fisk kan du ha en tendens til å drømme mer enn å legge ned en innsats som vil virkeliggjøre dine drømmer. Dette kan din Steinbukk hjelpe deg med, og veilede deg i riktig retning. Du har et snilt hjerte for andre mennesker, noe din Steinbukk beundrer, men sliter litt med å finne egen altruisme. Din grunnleggende karakter er å hjelpe andre og redde verden, imens Steinbukken er opptatt av å selv klatre oppover på samfunnets rangstige. Din Steinbukk er utpreget materialist og ønsker standsmessig hjem fylt med vakre kunstgjenstander. Steinbukken kan også steile litt når konfrontert med dine spirituelle og mediumistiske evner. Gi ham eller henne litt tid, så går det bedre. Lidenskap mellom dere er jordnært, utforskende og dypt tilfredsstillende for begge.

Som Fisk er din hersker drømmende Neptun imens Steinbukken hersker er karmamesteren Saturn. Tradisjonelt var også gledessprederen Jupiter hersker for Fiskene. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminint yin imens Saturns element i Steinbukken er jord og energiene maskulint yang. Jupiters bidrag i Fiskene er ild og maskulint yang energi. Fiskene er et bevegelig stjernetegn og Steinbukken et kardinaltegn. Steinbukken vil ofte kreve lederrollen. Ofte er det greit for deg. Der dere kan balansere materialisme med spiritualitet har du en nydelig sjanse for et givende forhold sammen med din Steinbukk.

 1. Fiskene sammen med Vannmannen kompatibilitet

Et lykketreff at kosmiske krefter førte deg og din Vannmann sammen. Dere har mye å gi hverandre, Fiske- og Vannmann energier og kvaliteter smelter sammen på en god måte. Vannmannen er idealist og den mest originale personen du noensinne har truffet. Han eller hun har også en eksentrisk klesstil som vekker oppmerksomhet når dere er ute. Dette synes du er bare morsomt. Din Vannmann føler seg vel i din myke og tillitsfulle tilstedeværelse. Da kan han eller hun åpne opp om sine innerste drømmer og planer. Du og din Vannmann er også svært gode venner som støtter hverandre gjennom tykt og tynt.

Fisker flest er ofte opptatt med prosjekter for å hjelpe andre mennesker eller løse kriser. Dette treffer rett hjem hos Vannmannen, som ivrer etter å reformere samfunnet og fjerne urettferdigheter. Din Vannmann kan gå radikalt til verks og være engasjert i både politikk og aktivisme. Din egen spirituelle tilnærming er spennende for Vannmannen, som vil gjerne lære mer om hvordan kommunisere med forfedrene. Din Vannmann er datanerd og fyller hjemmet med elektronikk som styrer alt fra overvåkningskameraer til kjøleskap. Du er et følelsesmenneske med sterke emosjoner, imens din Vannmann er svært intellektuell og lever mest i en mental verden av abstrakte konsepter. Følelser kan være vanskelige for Vannmannen, men innen elskov kan han eller hun blomstre og uttrykke sin lidenskap som når nye dimensjoner sammen med deg.

Som Fisk er din hersker kong Neptun imens Vannmannens hersker er revolusjonære Uranus. Tradisjonelt var også lykkeplaneten Jupiter også hersker for Fiskene og strenge Saturn hersker for Vannmannen. Neptuns element i Fiskene er vann og energiene feminint yin imens Uranus sitt element i Vannmannen er luft og energiene maskuline. Jupiter og Saturn bidrar med ild og jord element samt maskuline yang energier. Fiskene er et bevegelig stjernetegn og Vannmannen et fast tegn. Der dere beholder bakkekontakten, har du topp sjanse for et unikt forhold sammen med din Vannmann.

 1. Fiskene sammen med Fiskene kompatibilitet

Dette er et forlokkende forhold. Har du møtt din tvillingsjel, ditt speilbilde? Innleder du et forhold til en annen Fisk, er dere umiddelbart på bølgelengde. Dere trenger ikke si noe, dere er så empatiske at dere snakker uten ord. I et kjærlighetsforhold mellom to Fisker er det bra hvis begge, eller hvert fall en, er litt mer jordnær og praktisk. Ellers er det sjanse for at dere svever av gårde sammen på en rosa sky, omgitt av drømmer og illusjoner som er verken sunne eller fører noe sted. Mye avhenger av de personlige planetplasseringene mellom dere.

Du og din Fisk er Dyrekretsens drømmere. Dere kan ha kjent hverandre i tidligere liv og avtalte da å møtes igjen. Der andre mener at dette er tull, er det virkelighet for dere. Du og din Fisk er opptatt av spirituelle tema, har mediumistiske evner, men ikke alltid fotfeste til hverdagslivet. Flytter dere sammen er det lurt å leie inn rydde- og vaskehjelp jevnlig slik at ikke alt flyter ut. Både du og din Fisk kommuniserer jevnlig med slektninger som har krysset over til det hinsidige. Hvis en eller begge har ild- eller jordenergier, kan dere drive med kurs og veiledning innen alternative tema. Mediumskap, tarotkort, Reiki, energi, krystallhealing, mulighetene er mange. Du og din Fisk er emosjonelle, snille, kan være for godtroende, og bør helst lære hvordan si «nei» til andre mennesker innimellom. Lidenskapen mellom dere er like svevende, og har en romantikk av en annen verden. Det finnes ingen grenser mellom dere.

To Fisker sammen har samme hersker, havguden Neptun. Neptun sitt element i Fiskene er vann og energiene feminine yin. Tradisjonelt var også optimistiske Jupiter hersker for Fiskene, med ild element og maskulint yang energ. Fiskene er et bevegelig stjernetegn, begge er særs fleksible. Der dere klarer å beholde bakkekontakten, har du en skjønn mulighet for et himmelsk forhold sammen med din Fisk.

LES OM ANDRE STJERNETEGN HER: