Spådom er kunsten å forutsi fremtidige hendelser og bruken av klarsynte til å se fremtiden har eksistert like lenge som menneskene. Det er ulike måter som benyttes for å gi en spådom om framtiden, og det gjøres ved energier i universet eller overnaturlige krefter.

Klarsynte mennesker utøver sin spådom ved å se bilder av hvordan ting henger sammen i livet ditt, og de kan fornemme hva folk rundt deg føler og tenker og hva deres intensjoner er, og hjelpe deg slik at du er bedre rustet til å nå dine mål.

Noen klarsynte kan også kanalisere meldinger fra dine åndelige rådgivere, for å fortelle deg ting som dine åndelige rådgivere vil at du skal vite akkurat nå!

En spådom baserer seg på hva som omgir deg nå, og hvilke valg du vil få. Det vil alltid være slik at en spådom kan feile om man gjør andre valg, eller motarbeider spådommen. Spådommen vil se dine muligheter og hjelpe deg å nå dine mål, ved å se på hva som omgir deg og hvordan du må manøvrere for å nå dine mål. Noen ting ligger helt klart som skjebnen, mens andre ting vil være opp til deg og dine valg.

LES ALT I VÅR BLOGG HER: