Dersom du er født den 3, 12, 21 eller 30 er du en treer.

Dette tallet gjør det kommuniserende, sosial og nysgjerrig. Den typiske 3-er er sjelden alene og trives best i andres selskap. 3-eren liker å være en del av en gruppe og helst gruppeleder. De sikter mot sjefsstolen, men om de får sitte i den, kjeder de seg lett og vil videre. Noen 3-ere elsker drama og hvis livet er for kjedelig skaper de litt drama.

Den harmoniske 3-eren har sosial intelligens og er et behagelig menneske, mens den disharmoniske 3-eren lett kan være en intrigemaker og ikke helt til å stole på.

Om du er født 3. eller 30. er du en ren 3-er, som er kjempesosial og kommuniserende, mens de som er født den 12. eller 21. har et snev av 1-tallet lederskap i seg og 2-tallets omsorg. 12-tallet blir lett gjengens hobbypsykolog, mens 21-tallet liker å samle gruppen rundt seg og være den omsorgsfulle «hønemoren» eller «hanefaren».

3 og 1 fungerer greit sammen, men det kan bli litt maktkamp.

3 og 2 går for så vidt greit. 2 har omsorgen og er overbærende med 3. 3 på sin side er sosialt samlende og 2-tallet liker det sosiale med 3-tallet.

3 og 3 kan bli litt vel mye 3. De prater lett, kjeder seg aldri sammen, men det kan bli litt mye prat og litt lite handling.

3 og 4 er en litt vanskelig kombinasjon. 3-tallet oppfatter 4-tallet som tungt og for seriøst, mens 4-tallet lett oppfatter 3-tallet som litt vel flagrende.

3 og 5 svinger godt i vennskap, men i parforhold vil begge ha oppmerksomhet, så det kan lett bli en for liten scene for begge når de skal opptre.

3 og 6 er en utmerket kombinasjon. Partene forstår hverandres behov og de gir hverandre plass og frihet.

3 og 7 er en litt vanskelig kombinasjon. 7-tallet vil ha ensomhet, mens 3-tallet ikke kan fordra ensomheten. Det har lett for å bli diskusjoner om hvordan livet skal leves.

3 og 8 er også en vanskelig kombinasjon. 8 tallet har lett for å dempe 3-tallets livsglede og 3-tallet føler det blir litt for mye fokus på det negative. 8-tallet er realistisk, men det kan også være pessimistisk.

3 og 9 forstår hverandre godt. 3-tallet liker å starte, 9-tallet elsker å fullføre. Det er sjeldent det blir disharmoni mellom partene her.