Er du født den 2, 11, 20 eller 29? Da har du fødselsdagtallet 2.

2-taller er styrt av Månen. Alt som styres av Månen har en rytme. Energinivået hever og senker seg konstant, så det kan veldig godt hende at ditt energinivå går opp og ned. Det kan gi seg utslag i at humøret svinger. Noen kjenner dette godt i løpet av døgnet. Noen kan være svært så morgenpigge, mens andre er gretne før de får i seg en kaffebøtte eller to.

De som styres av 2-tallet har svært ofte en sterk intuisjon, men ofte så våger de ikke å stole på «magefølelsen» sin. Dumt, for magen har ofte rett.

2-tallet er ofte følsomt. Når det blir sint, tar det enten til tårene eller blir iskaldt og avvisende.

De som er født den 2. har mest ren 2-er energi. De som er født den 11. må fokusere på å skape balanse i sinnet sitt. 11 er et mestertall og universet vil at du skal ha balanse i det meste i dette livet. Er du født den 20. er det nesten som en ren 2. Men, det fokuseres mer på følelser. Du gir folk omsorg, men må passe på å ha omsorg for deg selv. Er du født den 29. har du 11-tallet lurkende i deg og 29 er på en måte «11-tallets alter ego». 29 må også fokusere på balanse og på å finne seg selv. Det må lære seg å gi slipp også. 29 har lett for å holde fast når det skulle ha gitt slipp for lenge siden.

Ingen av 2-tallene er gode på avslutninger, men de kan trene på det og ha et klart syn på hva som skal beholdes og hva som absolutt bør slippes.

2-tallet har mye omsorg i seg, men kan også være veldig klengete og infantilt. Det kan være selvutslettende og det kan være krevende.

Et 2-tall i balanse er herlig å omgås med, mens et 2-tall ute av balanse er slitsomt. Derfor er det viktig at 2-tallet fokuserer på å få balanse i livet sitt.

Forfølges du av 2-tallet kan det rett og slett være universet gir deg beskjed om å fokusere på balanse.

1-tallet og 2-tallet kan gå veldig bra sammen. 1 er en leder og 2 er en følger.

2 med 2 tall kan gå veldig bra sammen og det passer på å skape balanse. Ikke ta mer enn du gir, ikke gi mer enn du tar.

2 og 3 er ikke så bra kombinasjon. 3-tallet blir irritert på 2-tallets usikkerhet og 2-tallet blir irritert på 3-tallets uavhengighet.

2 og 4 er litt vanskelig. 2-tallet vil gjerne samle familie og venner rundt seg, mens 4 tallet har lett for å trives i ensomheten.

2 og 5 går forbløffende godt sammen. 5 krever oppmerksomhet, 2 er villig til å gi 5 mye oppmerksomhet. 5 underholder 2 og 2 er et villig publikum. Det kan bli litt krangling, men det vil som regel gå seg til.

2 og 6 svinger bra. Begge gir og tar lett. De kommuniserer bra og tenker ganske likt. Faren er at det kan bli et veldig forutsigbart liv og litt kjedelig, men trygt og godt.

2 og 7 kan gå bra. 7 er litt vel eremitt, men 2 setter pris på stillheten 7 byr på.

2 og 8 er en veldig bra kombinasjon. Begge er opptatt av å skape trygghet og begge setter pris på hardt arbeid.

2 og 9. 2-tallet har godt av 9-tallets evne til å fullføre og avslutte ting. 9-tallet har godt av 2-tallets omsorg. Noen ganger kan 9-tallet miste tålmodigheten med 2-tallet og noen ganger kan 2 oppfatte 9 som litt vel rask til å avslutte. Men, dette går seg til, stort sett :)