Hvilken dato er du født på?

Hvis du er født den 1, 10, 19 eller 28 er du av fødselstall 1.

1 – tallet er Solens tall og et av de mest dominante tallene. Dette merkes aller mest om du er født den 1. eller den 10. De som er født den 19. er litt mindre dominante fordi det er to tall som styrer den 19. – faktisk 1 og 9 tallet samlet. De som er født den 19. er også fokusert på resultater, men de er også fokuserte på å gjøre ferdig oppgaver som ikke ble avsluttet i forrige liv. Folk som er født den 19. kommer inn i verden med en karmisk gjeld. Disse som er født den 28. har både tallet 2 og tallet 8 å ta hensyn til. Omsorg + arbeid. De er ofte fokuserte på økonomisk trygghet.

Tallet 1 liker å sitte i sjefsstolen og de liker å ha ansvar. De liker slett ikke å bli fortalt hvor skapet skal stå, skapet plasserer de selv. De kan ofte bli litt overkjørende, men om de blir det – snakk til dem og forklar at du også liker å bli hørt. 1-tallet er ikke urimelig, det går an å snakke til det.

Som ledere er de faktisk gode. 1-tallet er et inspirerende tall og ofte smitter entusiasmen over på andre og dette gjør 1-tallet til en sjef og leder som blir godt likt.

Den beste dagen for 1-tallet er søndag, så skal noe startes, bør 1-tallet gjøre dette på en søndag. Det sies at onsdager ofte er trege dager for 1-tallet, så kanskje det er lurt å unngå onsdager?

Tallet 1 svinger best sammen med 4 og 7.

Fire er et hardt arbeidende tall og sju trives godt i skyggen av 1-tallet.

Sammen med tallene 3 og 5 kan det bli litt gnisninger. Alle vil sitte i sola og skinne.

2-tallet og 1-tallet har litt vanskeligheter med å forstå hverandre, men kan omgås i fred og harmoni. 8-tallet kan også jobbe hardt, men det kan bli litt maktkamp mellom partene. 9-tallet er mest opptatt av å fullføre ting i sitt tempo og liker ikke å bli mast på, så om 1-tallet demper seg litt går dette bra.

Det beste du kan gjøre, hvis du har fødselstall 1, er å ta ansvar, lytte til andre og utvikle din tålmodighet.

Lykke til!