Loven om tiltrekning sier at du kommer til å tiltrekke deg det du fokuserer på i livet ditt. Uansett hva du gir din energi og oppmerksomhet, vil det komme tilbake til deg. Så hvis du holder fokus på gode og positive ting i livet ditt, vil du automatisk tiltrekke deg flere positive ting. Hvis du er fokusert på mangel og negativitet, er det det som kommer til å bli tiltrukket av livet ditt.

Slik fungerer det:

Like tiltrekker like. Hvis du er spent, lidenskapelig, glad, takknemlig eller positiv, sender du ut positiv energi. På den annen side, hvis du føler deg lei, engstelig, stresset, sint, ergerlig eller trist, sender du ut negativ energi.

Gjennom denne universelle loven vil universet reagere på begge disse vibrasjonene. Den bestemmer ikke hvilken av disse vibrasjonene som er bedre for deg, den reagerer bare på hvilken energi du lager, og den gir deg mer av det samme. Du kommer til å få tilbake akkurat det du legger ut der.

Uansett hva du tenker og føler til enhver tid er din forespørsel til universet om mer av det samme. Dine energivibber vil tiltrekke energi tilbake til deg med samme frekvens. Du må være sikker på at du regelmessig sender ut tanker, energi og følelser som gjenspeiler hva du ønsker å være, gjøre og føle.

Dine energifrekvenser må være innstilt på hva du ønsker å tiltrekke deg i livet ditt. Hvis du ønsker å oppnå lykke og kjærlighet, så er vibrasjonsfrekvensen av lykke og kjærlighet det du ønsker å skape.

Tenk igjennom dette når ting ikke går akkurat som du håper eller tenker nå. Tro på det gode og det gode vil skje. Jeg som klarsynt vil kunne hjelpe deg å se hvilke muligheter som ligger foran deg slik at du kan fokusere positivt og komme ditt du ønsker.

Mvh Ildrid Se min profil her

LES ALT I VÅR BLOGG HER: