En Klarsynt et et menneske som har en evne til å innhente opplysninger om gjenstander, personer, steder og hendelser i nåtid, fortid og framtid gjennom ekstrasensorisk persepsjon, som er en oppfattelse utenom de kjente sansene. Klarsynthet kalles ofte for den sjette sans. Det blir også omtalt som det tredje øyet, som ser de åndelige kreftene.

Klarsynte har en sterk intuisjon og de aller fleste er født med en klarsynthet. En del av disse er ikke klar over det, men forstår klarsyntheten senere i livet og klarer å utvikle den.

Klarsynte ser verdien av gaven de har fått og brenner for å hjelpe mennesker. Verktøy som englekort, tarotkort, pendel og runer brukes av klarsynte for å åpne intuisjonen og for å sikre hva de ser, men det er også vanlig å jobbe helt uten hjelpemidler.

En klarsynt kan hjelpe deg å se hva du står i, hva som ligger foran deg og hvordan du skal manøvrere i livet ditt for å få oppfylt dine ønsker. En klarsynt kan i nåtid kjenne dine og andre sine følelser og tanker og således hjelpe deg i ditt liv. En klarsynte vil prøve å hjelpe deg, og du kan spørre om alt.

LES ALT I VÅR BLOGG HER: