Skip to content Skip to footer

Horoskop

Gratis dags, uke og mndshoroskop

Les horoskopet for ditt stjernetegn – Gratis Horoskop

  • Dagshoroskop
  • Uke
  • Måned
Tyren

Samspillet med en karismatisk person skaper en entusiastisk dialog. Du har hodet fylt av nye ideer.

Tvillingene

Det er en god atmosfre p hjemmefronten og sentrale emner debatteres livlig. Vanskelig vre objektiv.

Krepsen

Praten gr fortsatt livlig og det er spesielt fokus p kreative interesser. Noen er kanskje litt selvsentrerte.

Løven

Din iver etter uttrykke dine talenter p jobben blir igjen sterk og det er p tide ta de forndne initiativ.

Jomfruen

Det er en idrik og tiltrekkende person i nrheten som fr hjertet til sl. Du kommer videre med dine drmmer.

Vekten

Det er gnisninger av det gode slaget i luften og nsker om nyte livet sammen. Kreativ anvendelse av felles ressurser.

Skorpionen

Det er p en reise eller under en utdannelse at du utvider din horisont og mter entusiastiske personer med hjertevarme.

Skytten

Tankene gr i retning av profesjonelle oppgaver og personer med innflytelse gir deg nye ideer.

Steinbukken

Det er to venner som har innflytelse p din situasjon og det snakkes livlig om gruppearrangement.

Vannmannen

Du str tett sammen med en person som tar stor plass. Det er fokus p tilbaketrekning fra stress og jag.

Væren

Det er livlig aktivitet og du setter i gang nye prosjekter som forbedrer konomien. Penger kommer og penger gr.

Fiskene

Det er intens fokus p personlige prosjekter og et nske om gi uttrykk for seg selv. En ny reise kan begynne og krever et overblikk.

Væren

Harmoniske dager: 10, 11

Vær bevisst: 8

I begynnelsen av uken er det mye fokus på familielivet. Gode relasjoner innad i familien og muligheter for god dialog. Noen Værer kan satse på å pusse opp eller ommøblere hjemme. Mot slutten av uken flyttes fokuset mot arbeid og dine daglige gjøremål. Du kan regne med å bli opptatt. Prøv å finne en balanse mellom arbeidsinnsats og hvile.

Ukens mote: Hjem, kjære hjem!

 

Tyren

Harmoniske dager: 8, 12

Vær bevisst: 6, 11

Denne uken kan Tyrer forbedre relasjoner med naboer eller med de menneskene de omgås til daglig. Om du ønsker å ta noe opp med dem – kan du gjøre det nå. Sats på en dialog! Mot slutten av uken kan du bli opptatt med dine daglige gjøremål, og kan ha ti baller i lufta. Prøv å finne balanse mellom arbeidsinnsats og hvile!

Ukens motto: I dialog med andre!

 

Tvillingene

Harmoniske dager: 6, 12

Vær bevisst: 8

Denne uken kan du erfare økt fokus på inntjening og økonomi. Noen Tvillinger kan faktisk få nye ideer om hvordan de kan tjene penger. Andre legger planer for fremtiden. Mot slutten av uken rettes fokuset ditt mot familielivet og hjemmet – benytt deg av denne energien og tilbring mer kvalitetstid sammen med familien.

Ukens motto: Å planlegge økonomi!

Krepsen

Harmoniske dager: 6, 8

Vær bevisst: 10, 12

I begynnelsen av uken kan du signere gunstige avtaler eller inngå samarbeid. Denne uken kan også gi deg viktig innsikt og informasjon om deg selv. Mot slutten av uken får du en god mulighet for å forbedre dine relasjoner med søsken. Vær litt forsiktig med penger mot slutten av uken!

Ukens motto: Å vise sunn fornuft!

Løven

Harmoniske dager: 11, 12

Vær bevisst: 7

Denne uken er god for refleksjon og avspenning. Bruk gjerne dagene denne uken for å unne deg litt massasje, kvalitetstid sammen med familien eller noe annet som gir deg næring innenfra. Mot slutten av uken kan Løver finne en ny venn eller kanskje kjæreste gjennom sitt nettverk eller på sosiale media. Spennende!

Ukens motto: Kunsten å slappe av!

Jomfruen

Harmoniske dager: 6, 11

Vær bevisst: 8, 9

I begynnelsen av uken er fokuset ditt rettet mot dine sosiale relasjoner. Nå kan du både styrke og utvide ditt nettverk! Det kan også handle om en organisasjon du er medlem av – nå kan dere fremme deres felles sak eller ide. Mot slutten av uken får du en fin anledning til å tilbringe mer kvalitetstid sammen med familien – nyt denne tiden og sats på en god dialog!

Ukens motto: I dialog med andre!

 

 

Vekten

Harmoniske dager: 6, 7

Vær bevisst: 10, 11

I begynnelsen av uken er fokuset ditt rettet mot karrieren. Du kan være opptatt på jobben, og tenker muligens på utsiktene videre. Du kan oppleve annerkjennelse for din innsats! Unn deg litt tid for deg selv mot slutten av uken. Det er viktig å lade batteriene og finne balanse. Vær nøye med utgiftene og forsiktig med impulskjøp – særlig mot slutten av uken!

Ukens motto: Med hjertet for jobben!

 

Skorpionen

Harmoniske dager: 9, 11

Vær bevisst: 7, 8

Denne uken handler om å utvide horisonter og erfare noe nytt! Noen Skorpioner melder seg på kurs, andre fordyper seg i filosofiske spørsmål. Muligens foretar du en kortere eller lengre reise. Om du velger å reise denne uken, blir det en behagelig opplevelse med mange hyggelige inntrykk. Husk å være diplomatisk i din interaksjon med andre – særlig mot slutten av uken!

Ukens motto: Å utvide horisonter!

Skytten

Harmoniske dager: 7, 11

Vær bevisst: 9

Denne uken er tiden inne for å jobbe med ”andres” ressurser. Noen Skytter kan inngå avtaler om investering, refinansiering eller noe lignende.  Andre kan inngå gunstige samarbeid. Mot slutten av uken rettes fokuset ditt mot arbeid og dine daglige gjøremål. Noen Skytter innfører mer trening eller sunnere kosthold! Husk å trekke deg tilbake og finne tid for avspenning og restitusjon!

Ukens motto: Kunsten å balansere!

 

Steinbukken

Harmoniske dager: 8, 9

Vær bevisst: 10

I begynnelsen av uken er tiden god for å jobbe med relasjoner. Om du skulle ta noe opp med dine familiemedlemmer – kan du gjøre det nå! Sats på en god dialog! Mot slutten av uken kan du inngå nye og gunstige avtaler. Særlig gjelder dette avtaler om lån, finansering og re-finansering. Noen Steinbukker kan inngå nye partnerskap.

Ukens motto: Å satse på en god dialog!

 

 

Vannmannen

Harmoniske dager: 6, 10

Vær bevisst: 12

Denne uken kan Vannmenn rette fokuset sitt mot arbeid og sine daglige gjøremål. Du kan regne med å være ganske opptatt, men innsatsen fører til resultater! Noen Vannmenn kan begynne å trene mer eller satser på et sunnere kosthold. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter. Husk å ta nok hensyn til deg selv i en travel hverdag!

Ukens motto: Målrettet og resultatorientert!

 

Fiskene

Harmoniske dager: 8, 12

Vær bevisst: 10

Denne uken er det mye fokus på det kreative og det å ha det gøy! Noen Fisker kommer til å tilbringe kvalitetstid sammen med venner. Andre kan oppleve en del flørt. Bruk gjerne denne tiden sammen med dine barn – nå kan dere forstå hverandre bedre! Mot slutten av uken kan du inngå gunstige avtaler. Vær bevisst dine muligheter!

Ukens motto: La kreativiteten blomstre!

Væren

Harmoniske dager: 2, 3, 10,15, 16, 28

Vær bevisst: 5, 8, 13, 18, 19                                                          

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

5. februar får vi Fullmånen i Værens 5. hus. Denne energi medfører at du føler deg mer kreativ, mer romantisk og kanskje mer leken og fri! Du kan også erfare at endelig kan dere ta neste steg i relasjonen deres. Noen Værer flytter for eks. sammen, andre velger å gifte seg, etc. 12. februar går Merkur inn i Værens 11. hus.  Det betyr at du kan utvide din vennekrets og styrke dine relasjoner med dine venner og bekjente. 21. februar, Venus, planeten for kjærlighet, kommer inn i Værens 1. hus og fører med seg ekstra harmoni og kjærlighet i alle dine relasjoner!

Jobb og økonomi

Denne måneden kan du sette dine kreative prosjekter i gang! Dette særlig i begynnelsen av måneden. Om du har tenkt å lansere en bok, en blogg eller å starte for deg selv – er tiden inne for det! Med både Solen og Merkur i ditt 11. hus i løpet av februar – kan du denne måneden være mer engasjert i samfunnet – kanskje gjennom en organisasjon som du er medlem av. Denne energi er også gunstig for å formidle dine tanker til omverdenen – nå blir du hørt! Bruk gjerne tiden mot slutten av måneden for å lade batteriene og finne balanse!

Månedens motto: Opp og frem!

 

Tyren

Harmoniske dager: 1, 3, 8, 14, 18, 23, 24

Vær bevisst: 5, 15, 20, 22, 28

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

5. februar får vi Fullmånen i Tyrens 4. hus. Denne energi kan medføre endringer på hjemmebanen. Noen Tyrer kan flytte, andre kan satse på å pusse opp, etc. Det viktigste er at du kan bruke denne energi som en mulighet for å gjøre positive endringer i dine relasjoner hjemme! 19. februar går Solen inn i Tyrens 11. hus. 20. februar får vi Nymånen i Tyrens 11. hus. Dette er en fin energi for all slags relasjoner: vennskap, kjærlighet og partnerskap. Nå kan du oppnå dypere forbindelse med menneskene rundt deg!

Jobb og økonomi

12. februar går Merkur inn i Tyren 10. hus. Der blir den sammen med Solen og Saturn. Noen Tyrer kan endre karriereretningen, andre kan endre måten de jobber på. Merkurenergi i ditt 10. hus gir deg en flott mulighet til å bli hørt! Har du noe du vil formidle til omverdenen – kan du gjøre det i februar! I den andre halvdel av måneden kan du velge å bidra til samfunnet i større grad. Kanskje gjennom en organisasjon du er medlem av. 21. februar går Venus inn i ditt 12. hus og blir der sammen med Jupiter. Flott energi for å satse på astrologi, Tarot og andre alternative retninger.

Månedens motto: Å finne balanse!

 

Tvillingene

Harmoniske dager: 1, 3, 6, 12, 16, 22, 26

Vær bevisst: 4, 8, 23, 25, 27

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

I begynnelsen av måneden kan du utvide ditt nettverk. Du kan også oppleve dypere forbindelse med dine venner og oppleve meningsfull tid sammen. I hele februar kan du erfare gode relasjoner på jobben. Noen Tvillinger kan t.o.m. finne kjærlighet på jobben eller i forbindelse med jobben. 21. februar går Venus, planeten for kjærlighet, inn i ditt 11. hus og blir der sammen med ekspanderende Jupiter. Denne energi gir deg en fin mulighet til å finne en ny venn eller en kjæreste på sosiale medier.

Jobb og økonomi

5. februar får vi Fullmånen i Tvillingenes 3. hus. Noen Tvillinger melder seg på kurs. Andre, omvendt, tenker på å dele sin kunnskap med omverdenen. 12. februar går Merkur inn i ditt 9. hus. Der blir den sammen med Saturn og Solen. Noen Tvillinger kommer til å foreta en spennende forretningsreise som åpner nye muligheter! 19. februar går Solen inn i ditt 10. hus og 20. februar får vi også Nymånen i dette huset. Dette gir deg gode muligheter til å gjøre positive endringer i din karriere og realisere dine prosjekter.

Månedens motto: Å utvide horisonter!

 

 

Krepsen

Harmoniske dager: 2, 4, 8, 13, 18, 24, 27

Vær bevisst: 1, 5, 10, 12, 26

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

I begynnelsen av måneden kan du bli mer bevisst dine behov og grenser i nære relasjoner. Sats på en god dialog med din partner! I den andre halvdel av måneden er Krepsens 8. hus aktivert. Det betyr at du og din kjæreste kan fordype dere i deres relasjon og kanskje oppdage nye sider av hverandre! Hele februar, og særlig mot slutten av måneden, er sjansene gode for å finne en ny venn eller kjæreste i utlandet eller noen av en utenlandsk opprinnelse. Med aktive Mars i ditt 12.hus – husk å være diplomatisk i alle relasjoner!

Jobb og økonomi

5. februar får vi Fullmånen i Krepsens 2. hus. Denne belyser din økonomi og alt som har med penger å gjøre. Muligens tar du noen viktige avgjørelser når det gjelder økonomi; eller kanskje begynner prosjektene dine å bære frukt. 12. februar går Merkur inn i ditt 8. hus og blir der sammen med Solen og Saturn. Også denne energi belyser økonomi – men mer i form av investeringer og «felles» ressurser. Noen Krepser inngår gunstige avtaler med banker, investorer, etc. Andre kan få klarhet i spørsmål om arv eller får verdifulle gaver. Etter 19. februar kan Krepser melde seg på kurs eller satse på videreutdanning.

Månedens motto: Å ta hensyn til seg selv!

Løven

Harmoniske dager: 3, 5, 12, 17, 20, 27

Vær bevisst: 2, 7, 13, 14, 28

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

Måneden begynner med Fullmånen 5. februar som er i Løvens 1. hus. Denne belyser din personlighet og hele deg! En flott mulighet til å ta mer hensyn til deg selv og dine behov! Også dine behov i relasjoner. 12. februar går Merkur inn i ditt 7. hus – området for relasjoner – og blir der sammen med Solen og Saturn. Benytt deg gjerne av denne energi for å etablere en god dialog med din partner! Også 8. hus er sterkt aktivert denne måneden. Noen Løver kan ta deres relasjon til et nytt nivå – for eksempel å flytte sammen.

Jobb og økonomi

Når det gjelder jobb og økonomi – handler denne måneden om avtaleinngåelse! Noen Løver inngår nye og gunstige avtaler. Andre etablerer nye samarbeid. Dette særlig etter 12. februar. Måneden gir også gode muligheter for å ta opp et lån, få klarhet i spørsmål om arv, etc. I løpet av februar kommer noen Løver til å engasjere seg mer i samfunnsmessige prosjekter. Dette gir deg en god mulighet til å styrke ditt sosiale nettverk. Vær litt forsiktig med spontane innkjøp mot slutten av måneden!

Månedens motto: Kunsten å forhandle!

 

Jomfruen

Harmoniske dager: 2, 5, 13, 18, 23, 28

Vær bevisst: 4, 8, 9, 15, 20

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

5. februar får vi Fullmånen i Jomfruens 12. hus. Denne energi gir deg en flott mulighet til å trekke deg tilbake og oppleve en berikende tid for deg selv. Gi det selv masse kjærlighet og unn deg noe som nærer deg innenfra. I hele februar er det gode energier når det gjelder kjærlighet og relasjoner. I den andre halvdel av måneden – med sterkt aktivert 7. hus – identifiserer du deg muligens i enda større grad med din partner. Nå kan dere både nyte og styrke deres relasjon! Også single Jomfruer kan finne kjærlighet i hele februar og særlig mot slutten av måneden.

Jobb og økonomi

I begynnelsen av måneden kan Jomfruer fordype seg i det alternativet. Dette er en fin mulighet til å lære Tarot, astrologi eller oppdage andre alternative retninger. 12. februar går Merkur inn i ditt 6. hus hvor den skal være sammen med Solen og Saturn. Med denne energi kan du regne med å bli opptatt, men samtidig utrette mye! Benytt deg gjerne av denne energi for å etablere en god dialog med dine kollegaer på jobb. Etter 20. februar kan Jomfruer inngå gode avtaler eller etablere nye partnerskap.

Månedens motto: Å finne balanse!

 

Vekten

Harmoniske dager: 1, 5, 6, 7, 15, 17, 22

Vær bevisst: 2, 10, 11, 13, 18

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

5. februar og får vi Fullmånen i Vektens 11. hus. Denne belyser dine sosiale relasjoner og dine relasjoner med dine venner. Dette er en god mulighet til å revurdere dine relasjoner med venner. Er dette mennesker som inspirerer deg og aksepterer deg for den du er? 12. februar går Merkur inn i dit 5. hus, hvor den skal være sammen med Solen og Saturn. Med sterkt aktivert 5. hus kan single Vekter finne kjærlighet, de som er en relasjon – kan føle seg mer lekne og åpne i deres interaksjon med hverandre!

Jobb og økonomi

Den første haler av måneden gir deg gode muligheter til å engasjere deg i samfunnsmessige prosjekter. Tiden er også god for å formidle din mening til omverdenen – nå kan du bli hørt! Ellers handler februar mye om din kreativitet. Om du har lenge tenkt på å åpne din egen business, presentere et nytt produkt eller på andre måter gi uttrykk for din iboende kreativitet – er februar den riktige periode for det! I den andre halvdel av måneden kan Vekter foreta en spennende forretningsreise.

Månedens motto: Å være sosial!

 

Skorpionen

Harmoniske dager: 1, 3, 5, 9, 18, 24, 28

Vær bevisst: 2, 7, 13, 20, 22

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

Med vakre Venus i ditt 5. hus i løpet av måneden gir februar deg gode muligheter når det gjelder kjærlighet. Single Skorpioner har gode muligheter til å finne en ny venn eller kjæreste i løpet av måneden. 12. februar går Merkur inn i ditt 4. hus, hvor den skal være sammen med Solen og Saturn. Denne energi medfører at du kan foreta endringer på hjemmebanen. Merkur er planeten for kommunikasjon. Er det noe dere bør diskutere hjemme – kan dere gjøre det i februar og særlig i den andre halvdel av måneden.

Jobb og økonomi

5. februar får vi Fullmånen i Skorpionens 10. hus. Denne belyser karrieren din og hvordan du presenterer deg utad. Denne energi gir deg en fin mulighet til å foreta positive endringer når det gjelder karriere. Noen Skorpioner kan velge å bytte karriereretningen, andre kan oppleve at prosjektene deres begynner å bære frukt. Mot slutten av måneden føler du deg muligens mer kreativ og ønsker også å satse mer på dine kreative prosjekter. La kreativiteten blomstre!

Månedens motto: Karrieredagene!

 

Skytten

Harmoniske dager: 3, 4, 7, 11, 21, 25, 26

Vær bevisst: 2, 9, 15, 23, 24

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

Med vakre Venus i ditt 4. hus i løpet av måneden – kan du erfare harmoniske relasjoner på hjemmebanen. Tiden er inne for å vise hverandre kjærlighet og at dere bryr dere om hverandre. Februar er også en god måned for å gi ditt hjem et løft. Det kan være oppussing eller kanskje noen små endringer som gjør at dere får det mer koselig hjemme.  I den andre halvdelen av måneden kan Skytter utvide sin vennekrets og styrke sine sosiale relasjoner.

Jobb og økonomi

5. februar får vi Fullmånen i Skyttens 9.hus. Denne belyser alt som har med reiser og eventuelt utdannelse å gjøre. Det handler nemlig om å utvide horisonter og få nye erfaringer! Dette er en fin mulighet til å bestemme seg for videreutdanning, for eksempel. 12. februar går Merkur inn i Skyttens 3.hus. – der blir den sammen med Solen og Saturn. Denne energi gir deg gode muligheter til å inngå nye avtaler eller etablere partnerskap.

Månedens motto: Å utvide horisonter!

 

Steinbukken

Harmoniske dager: 1, 4, 5, 8, 9, 15, 23, 28

Vær bevisst: 2, 10, 18, 19, 26

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

Planetkombinasjonen i begynnelsen av måneden gir deg en fin mulighet til å la fortiden gå! Tilgi deg selv og andre og la nye muligheter komme inn i ditt liv! Med sterkt aktivert 3.hus i løpet av februar – får du gode muligheter til å utvide din vennekrets. Du kan regne med en god dialog og harmoniske relasjoner med dine venner og bekjente. Noen Steinbukker kan finne en ny venn eller kanskje en kjæreste. Mot slutten av måneden -med Venus og Jupiter i Steinbukkens 4. hus-kan du oppleve harmoniske relasjoner på hjemmebanen. Nyt denne tiden!

Jobb og økonomi

5. februar får vi Fullmånen i Steinbukkens 8. hus. Denne belyser alt som har med «felles» resurser å gjøre. Noen Steinbukker kan oppdage at investeringene deres begynner å bære frukt. Andre inngår partnerskap de har jobbet mot. 12. februar går Merkur inn i ditt 2. hus, hvor den skal være sammen med Solen og Saturn. Dette er en flott kombinasjon for alt som har med økonomi å gjøre, for inngåelse av avtaler, kjøp og salg, etc. Den andre halvdel av måneden er også en god periode for å melde seg på kurs eller satser på videreutdanning.

Månedens motto: I samarbeid med andre!

Vannmannen

Harmoniske dager: 4, 5, 6, 10, 15, 25, 28

Vær bevisst: 1, 2, 13, 20, 22

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

5. februar får vi Fullmånen i Vannmannens 7. hus. Denne belyser dine nære relasjoner. Noen Vannmenn velger å ta deres relasjon til et nytt nivå – f. eks å gifte seg eller å flytte sammen. Andre, omvendt, innser at de vil ha noen endringer i måten de relaterer på og ønsker å ta mer hensyn til sine behov og grenser. Sats på en god dialog med din partner! 12. februar går Merkur inn i ditt 1. hus, hvor den skal være sammen med Solen og Saturn. Dette er en flott mulighet til å gi deg selv litt mer oppmerksomhet og kjærlighet!

Jobb og økonomi

Denne måneden kan du satse på deg selv og din selvutvikling! Noen Vannmenn kan melde seg på kurs, andre inngår gunstige avtaler eller samarbeid. Måneden er generelt god for kommunikasjon og informasjonsutveksling. I den andre halvdel av februar får du nye muligheter når det gjelder økonomi. Nå kan du finne nye inntektskilder, også når det gjelder passiv inntekt. Muligens bestemmer du deg for å starte for deg selv!

Månedens motto: Nye muligheter!

 

Fiskene

Harmoniske dager: 1, 2, 5, 8, 14, 19, 27

Vær bevisst: 4, 15, 16, 26

Generelt

Februar er en nokså rolig måned- astrologisk sett. I mars kommer det til å skje store endringer i planetstillingene. Men ikke ennå. Denne måneden er det mye Vannmannens energi i lufta, samt Fiskenes kreative energi. Vannmannens energi gir oss en god anledning til å være sosiale og tilbringe tid sammen med venner. I den andre halvdel av måneden er det gode muligheter for å være mer spirituelle, åpne seg for det alternativet og ta mer hensyn til vår indre verden.

Kjærlighet

Med Venus i Fiskenes 1. hus store deler av måneden – vær bevisst din egen tiltrekningskraft! I tillegg til det går Solen inn i ditt eget tegn i den andre halvdel av måneden. Det betyr at din nye personlige årlig syklus påbegynner. Denne planetkombinasjonen gir deg flotte muligheter på kjærlighetsfronten! Du kan oppleve å være mer populær og kan utvide din vennekrets. Single Fisker har større sjanser for å finne kjærlighet. Det eneste man bør huske med energiske Mars i Fiskenes 4. hus- er å være diplomatisk med sine nærmeste!

Jobb og økonomi

5. februar får vi Fullmånen i Fiskenes 6. hus. Denne belyser ditt daglige arbeid, dine daglige rutiner og gjøremål. En fin mulighet til å foreta noen positive endringer i dine daglige rutiner og gjøre dagene mer effektive! 12. februar går Merkur inn i Fiskenes 12. hus, hvor den blir sammen med Solen og Saturn. Dette er en flott anledning til å avslutte de prosjektene som var påbegynt tidligere. I den andre halvdelen av måneden blir ditt eget tegn sterkt aktivert – flott tid til å påbegynne nye prosjekter, satse på selvutvikling, inngå nye avtaler, etc.

Månedens motto: Shine your light!

Våre ledige veiledere​

Ring21490150

kode240

Klarsynt medium. Leser i bilder og formidler via mine guider og hjelpere. Spør meg om alt.

Les mer

Ring21490150

kode201

Kjent fra TV: Jakten på den 6.sans. Etterspurt Klarsynt, seriøs – ser deg tydelig. Spør om alt. Jeg bruker ingen hjelpemidler.

Les mer

Ring21490150

kode216

Klarsynt Medium, Quantum & Energi Healer – unike evner. Generator & Manifestor. Jeg kan hjelpe deg visualisere noe bedre for deg selv, og deretter skape det.

Les mer

Ring21490150

kode218

En av våre populære klarsynte! Lang erfaring. Sterke evner. Ser deg tydelig – meget seriøs, ærlig og sannspådd.

Les mer

Ring21490150

kode210

Erfaren Klarsynt. God på relasjoner og endringer i livet. Spør om alt. Velkommen til hyggelig samtale.

Les mer

Ring21490150

kode236

Erfaren Klarsynt. Seriøs – Ser relasjoner og dine muligheter. Tilbyr også Twinflame/Soulmate rådgivning.

Les mer

Ring21490150

kode237

Født klarsynt. Tarotleser med 20 års erfaring. Treffsikker, empatisk og varm. Tilbakevendende kunder.

Les mer

Ring21490150

kode248

Bør prøves – anbefalt! Unik mulighet – nå på telefon! Seriøs klarsynt og klarfølt. Lang erfaring. Leser deg, energier og dine omgivelser. Dyktig Spirituell veileder og lysarbeider.

Les mer

Ring21490150

kode264

MEGET Etterspurt Klarsynt! Kan bruke tarot. Har hele livet kjent, følt, sanset og sett. Ser bakenforliggende årsaker. Tyder drømmer, kan ta deg tilbake til tidligere liv. Kun på Chat!

Les mer

Ring21490150

kode259

Meget erfaren svensk Klarsynt. Medial siden barndommen, gått i generasjoner. Ser deg og dine omgivelser, ærlige svar. Får hjelp fra min guide og skytsengel. Kan også bruke kort.

Les mer

Ring21490150

kode255

Bør prøves – anbefalt! Klarsynt medium – Ser deg og din situasjon klart, formidler ærlig og gir deg trygghet for at jeg ser hva du kan oppnå i fremtid. Magiske evner, meget treffsikker! Gode resultater.

Les mer

Ring21490150

kode265

Erfaren seriøs klarsynt med dyp karmisk innsikt. Unike evner! Visdom fra østlige tradisjoner for innsikt og spår utfall, kan benytte I Ching tarot & pendel. Hjelper deg i alle typer spørsmål!

Les mer

Ring21490150

kode268

Voksen klok dame. Seriøs, erfaren og dyktig klarsynt. Medfødte evner, treffsikker, kan også bruke kort og astrologi. Spør meg gjerne om kjærlighet, jobb, økonomi. Få svar på det du lurer på.

Les mer

Ring21490150

kode271

Klarsynte Erik -kun på chat! Populær relasjonsspesialist, mye brukt på kjærlighet & tiltrekninger. Gir bilde av hva som skjer i deg, de rundt deg & muligheter fremover. Fornøyde kunder!

Les mer

Ring21490150

kode266

Klarsynt, klarfølt, sterke nedarvede evner fra Samiske & Sicilianske forfedre. Nummerolog, åndelig veileder med symboler og unike evner. Mange fornøyde og tilbakevendende kunder – anbefalt.

Les mer

Ring21490150

kode272

Ny! Klarsynt og klarfølt medium. Medfødte evner, jobber tett med mine guider og hjelpere. Ser deg og din situasjon, nåtid og fremtid. Kan bruke tarotkort. Treffsikker og fornøyde kunder!

Les mer

Ring21490150

kode273

Seriøs klarsynt fra Sverige. Kommer fra en slekt med klarsyn i generasjoner. Har hatt dialog med det mystiske siden barn. Mine forfedre og guider jobber gjennom meg, gir deg klarhet og svar.

Les mer

Ring21490150

kode274

Ny! Seriøs klarsynt fra Sverige – født medium. Spår deg, ser deg og dine omgivelser. Videreformidler svar fra åndeverden. Kan bruke tarot og pendel. Kan også lese dyr.

Les mer

Ring21490150

kode275

Jeg leser energier, får opp bilder og mottar beskjeder som hjelper deg. Etterspurt Klarsynt og medium som ser deg tydelig. Unik dame!

Les mer

Dinklarsynte