Skip to content Skip to footer

Horoskop

Gratis dags, uke og mndshoroskop

Les horoskopet for ditt stjernetegn – Gratis Horoskop

  • Dagshoroskop
  • Uke
  • Måned
Tyren

Det er fokus p utdannelse, reiser og alt det som utvider din horisont. Det er mulig komme seg igjennom nlyet.

Tvillingene

Hvis du skal komme igjennom med din sak m du vre dyktig og velforberedt. Felles midler settes under lupen.

Krepsen

En partner privat eller profesjonellt markerer seg tydelig og er ogs parat til gjre en innsats for felleskapet.

Løven

Forholdet til barn eller en kjreste rrer deg enn dypere enn vanlig. Ikke alt kan vre perfekt, men man er forbundet i hjertet.

Jomfruen

Det er noe p hjemmefronten som vekker dine flelser og et familiemedlem trenger kanskje litt oppmuntring.

Vekten

Du har nok gjre og det er litt av en br du n skal ta fatt p.

Skorpionen

Det er hektisk p det kommunikative omrdet og alt krever en detaljert planlegging. Hjertet settes p prve.

Skytten

Solen kaster sitt skjr over dine nre forhold. Det er forvirring og illusjoner i luften.

Steinbukken

N som du er i en sterk posisjon kan du bedre motst det intense presset som er aktuelt i forbindelse med personlige ml.

Vannmannen

Det er noen i bakgrunnen som kanskje har en kritisk rst og det er best vre forberedt i enhver situasjon.

Væren

En person tett p deg stiller krav og nsker konkret handling. Det er faktisk verdt lytte til praktiske personer.

Fiskene

Hvis du skal i mte eller skal formidle ditt budskap, s er forberedelser et must akkurat n. Dine argumenter testes.

Væren

Harmoniske dager: 27, 30 

Vær bevisst: 29

Denne uken blir ditt 8. hus aktivert– området for den mer intime siden i en relasjon. Nå kan du forvente deg dypere og mer intens interaksjon med din partner. Tiden er gunstig for økonomisk vekst som har med ”andres” penger å gjøre – arv, lån, ektefellens ressurser. Med mye Mars energi har du nå ressurser til å sette deg mål og oppnå nye høyder!

Ukens motto: Nye ressurser!

Tyren

Harmoniske dager: 28, 1

Vær bevisst: 30

Denne uken retter du oppmerksomhet mot dine relasjoner. De Tyrer som er i et parforhold får drøftet viktige sider av deres relasjon med sine partnere. Single Tyrer blir mer aktive i sin interaksjon med de potensielle partnere. Om du har planer om å søke penger til noe, f.eks lån, tilskudd, etc  – er tiden gunstig for det! Mange Tyrer kan oppleve å få energisk medvind i oppnåelse av deres mål!

Ukens motto: Opp og frem!

 

Tvillingene

Harmoniske dager: 30, 2

Vær bevisst: 27

Denne uken er tiden gunstig for både å påbegynne nye prosjekter, men også for å gjenoppta alt det som evt. var satt på vent i livet ditt! Uken er ellers preget med mye energi i hverdagen og, særlig, på jobb. Nå kan du utrette en hel del på jobben! Uken er også god for å ta være på helsen din, og evt. begynne med et nytt treningsprogram. Husk å være diplomatisk med dine nærmeste!

Ukens motto: Ny energi!

Krepsen

Harmoniske dager: 27, 3

Vær bevisst: 29

Mye aktivitet på kjærlighetens området denne uken! Single Krepser kan forvente seg en del flørt og kanskje t.o.m å møte en ny venn! Også de Krepser som allerede har en partner kan oppleve deres relasjon som mer spennende og mer levende! God tid for å jobbe med det kreative og bruke tid sammen med barna. Tiden er også god for å påbegynne nye prosjekter.

Ukens motto: La kreativiteten blomstre!

Løven

Harmoniske dager: 27, 30

Vær bevisst: 1

Denne uken kan du oppleve mye positiv energi i dine relasjoner innad i familien. God tid for å ta vare på dine nærmeste! Nå kan du også gjennomføre en hel del på hjemmebanen – pynte, reparere, ommøblere –  flotte energier å få før jul! Denne uken kan gi deg gode muligheter for å påbegynne nye prosjekter uansett hva de gjelder. Alt det som evt. var satt på vent i livet ditt kan nå få ny og fersk medvind!

Ukens motto: Rensende energi!

Jomfruen

Harmoniske dager: 29, 1

Vær bevisst: 27

Denne uken kan du forvente deg et ganske høyt energinivå! Du legger muligens merke til alt det som skulle bli gjort og du har energi for å gjøre det! Du kan også regne med en del kvalitetstid sammen med familiemedlemmene dine – god tid for å ta vare på hverandre! Ellers er uken god for å påbegynne nye prosjekter!

Ukens motto: Energisk og blid!

Vekten

Harmoniske dager: 27, 30

Vær bevisst: 29

Denne uken kan du forvente mye aktivitet i forbindelse med pengeinntjening. Noen Vekter inngår gunstige økonomiske avtaler eller ser at deres investeringer gir avkastning! Prosjektene dine kan gi gode resultater – både kortsiktige og langsiktige. Nå kan du også satse på å bygge harmoniske relasjoner i ditt nærmiljø og med dine søsken.

Ukens motto: Å balansere energiene!

Skorpionen

Harmoniske dager: 29, 30

Vær bevisst: 2

Denne uken kan du ha mer utstråling og sjarm og oppleve å være populær! Det er bare å nyte!  Du kan også forvente deg noe større fokus på din økonomi og inntjeningsmuligheter, noe som kan gi svært positive resultater. Husk å finne balanse mellom arbeid og hvile! Ellers kan tiden være gunstig for å påbegynne nye prosjekter og satse på nye ting!

Ukens motto: Sjarm og utstråling!

Skytten

Harmoniske dager: 30, 2

Vær bevisst: 1

Denne uken kan du med god samvittighet rette mer oppmerksomhet mot deg selv, dine prosjekter og dine ambisjoner! Nå er det din tid å synes i livets landskap! Svært gunstig energi for absolutt alt! Kunsten er å se sine muligheter og gripe sjansen. ”Gjør det du kan, der du er, med det du har!”  Mot slutten av uken kan du få gode nyheter fra utlandet.

Ukens motto: Å være bevisst sine muligheter!

Steinbukken

Harmoniske dager: 29, 30

Vær bevisst: 2

Denne uken medfører økt fokus på vennene dine og ditt sosiale engasjement. Nå kan du både styrke og utvide ditt sosiale nettverk. Du kan også dagdrømme en del denne uken; og det kan gi deg næring innefra. Gode nyheter om økonomi kan forventes. Ellers stabil og god uke. Ambisiøse og målrettede Steinbukker må alltid huske å ta nok hensyn til seg selv og få nok restitusjon!

Ukens motto:  Å gjennomføre planene sine!

Vannmannen

Harmoniske dager: 27, 30

Vær bevist: 3

Denne uken kan du forvente deg mye energi på jobb. Du kan oppleve at noe skjer på jobben hele tiden, og at du er engasjert og energisk. Ikke minst kan det bety forfremmelse eller andre former for belønning. Det sosiale livet er også ivaretatt, og du kan tilbringe god tid sammen med dine venner mot slutten av uken. Husk å ta nok hensyn til dine nærmeste i en travel hverdag!

Ukens motto: Opp og frem!

Fiskene

Harmoniske dager: 28, 30

Vær bevisst: 27

Denne uken kan du dagdrømme en del! Kanskje planlegger du en reise eller en herlig ”escape route” fra den ordinære hverdagen. Samtidig er ”karrierehuset” ditt aktivert og det er  ingen fare i å dagdrømme – denne uken er du synlig i karrierelandskapet ditt. Noen Fisker kan forvente seg forfremmelse eller en annen form for annerkjennelse på jobben.

Ukens motto: Den rike indre verden!

Væren

Harmoniske dager: 6, 10, 15, 16, 20, 26

Vær bevisst: 8, 9, 22, 24

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Kjærlighetsplaneten Venus i ditt 7. hus i begynnelsen av desember kan indikere en periode hvor forhold og partnerskap står i fokus. Det kan være en tid hvor du søker harmoni og balanse i dine nære relasjoner. En flott tid til å ta vare på hverandre og vise at dere setter pris på hverandre! 5. desember går Venus inn i 8. hus. Dette kan medføre større fokus på intimitet og dypere følelser mellom dere. Muligens oppdager dere nye sider av hverandre! Fullmånen i 4. hus den 27. desember kan sette ditt indre følelsesmessige liv i fokus. En god tid for refleksjon og evt. frigjøring av det gamle følelsesmessige bagasje!

Jobb og økonomi

Desember kan være en måned hvor du søker å utvide dine horisonter, kanskje gjennom læring, reiser eller ved å utforske nye ideer og perspektiver. Solen er nemlig i ditt 9. hus store deler av måneden. Merkur er i 10. hus i den første halvdel av desember. Denne tiden er gunstig for møter, presentasjoner og kommunikasjon med kollegaer og ledere! Merkur går retrograd fra 13. desember – nå kan det være nødvendig å være litt tålmodig og nøye med detaljer! Når Solen beveger seg til ditt 10. huset på slutten av måneden – blir du mer synlig og attraktiv på jobben. Nå kan du oppleve suksess i karrieren din. Velfortjent!

Månedens motto: Opp og frem!

Tyren

Harmoniske dager: 9, 12, 13, 18, 19, 23, 28

Vær bevisst: 8, 10, 11, 25, 26

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Med harmoniske Venus i 6. hus i begynnelsen av måneden kan du finne glede i å bidra til andres trivsel. Noen Tyrer kan utvikle nære forhold på arbeidsplassen. Venus beveger seg til 7. huset 5. desember. Det er en gunstig periode for å jobbe med forholdet ditt og for å dyrke kjærlighet og harmoni på hjemmebanen. Mars i 8. hus i løpet av måneden kan bringe ekstra intensitet til seksuelle aspekter av Tyrens liv! Det eneste man bør huske på med Mars energien – er å være diplomatisk!

Jobb og økonomi

Solen er i 8. hus store deler av desember.  Desember kan derfor være en måned for å etablere dypere forbindelser og gunstige samarbeid. Dette kan være en tid hvor du vurderer og satser på investeringer. Merkur i 9. hus i den første halvdel av desember kan bringe fokus på kommunikasjon og nye ideer. Har du noe du vil formidle til større publikum- kan du gjøre det nå! Når Solen beveger seg til 9. hus i den andre halvdel av måneden, kan fokuset ditt skifte mot utdanning, filosofi og reiser. Dette kan bringe nye perspektiver og muligheter til karrieren din, og kan være en gunstig tid for å utvide horisontene!

Månedens motto: Kjærlighetens dybder!

Tvillingene

Harmoniske dager:  10, 11, 20, 25, 26, 31

Vær bevisst: 7, 12, 13, 27, 28

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Med Venus i 5. hus i begynnelsen av desember – kan det være en tid hvor du søker glede og moro, og dine romantiske forhold kan blomstre! Du kan også være spesielt kreativ i denne perioden. Venus beveger seg til 6. huset 5. desember – nå kan du oppleve romantikken på jobben eller i forbindelse med jobben. Du kan i alle fall regne med en del flørt! Mars i 7. hus i hele desember. Dette kan være en tid hvor du føler deg mer eventyrlysten og vil oppleve nye ting med din partner!

Jobb og økonomi

Med Solen i 7. hus store deler av desember, kan fokuset i hele desember være – partnerskap og samarbeid! Dette kan være en tid hvor du søker balanse og harmoni med andre for å oppnå dine profesjonelle mål. Også Nymånen i 7. hus den 12. desember kan markere en tid for nye begynnelser når det gjelder partnerskap og samarbeidsprosjekter. Når Solen beveger seg til 8. huset i den andre halvdel av måneden, kan fokuset skifte mot forskning og økonomiske aspekter av arbeidet ditt. Dette kan være en tid hvor du vurderer å gjøre endringer i måten du jobber på. Du kan også foreta investeringer i denne perioden.

Månedens motto: Å sette farger på livet!

Krepsen

Harmoniske dager: 12, 17, 18, 24, 28

Vær bevisst: 9, 15, 16, 27

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Med Venus i 4. hus i begynnelsen av desember, vil fokuset ditt være på hjemme, familie og følelsesmessig sikkerhet. Dette kan være en tid hvor du setter pris på komfort og nære forbindelser med familien. 6. desember beveger Venus seg til 5. huset. Dette kan være en periode hvor du søker gleden, og kan være spesielt kreativ og leken i dine romantiske interaksjoner. Fullmånen i ditt 1. hus den 27. desember kan belyse din personlige identitet og hvordan du uttrykker deg i relasjoner. Det kan være en tid for å reflektere over dine individuelle behov og hvordan de passer inn i dine nære forhold.

Jobb og økonomi

Solen er i 6. hus store deler av desember. Dette kan være en tid hvor du fokuserer på å forbedre arbeidsmiljøet, eller hvor du tar tak i daglige oppgaver og plikter, setter realistiske mål og oppnår dine resultater. Når Solen beveger seg til 7. huset i den andre halvdel av måneden, kan du inngå gunstige avtaler og etablere nye partnerskap! Dette kan også være en tid hvor du vurderer dine nærmeste forhold på jobben og hvordan de påvirker arbeidsmiljøet ditt. Desember gir også en god anledning til å innføre sunnere vaner – trening eller et sunnere kosthold.

Månedens motto: Å jobbe med relasjoner!

Løven

Harmoniske dager:  6, 7, 15, 16, 21, 26

Vær bevisst: 10, 11, 18, 25

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Venus er i 3. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en tid for å uttrykke dine følelser åpent og dele kjærligheten gjennom ord og kommunikasjon. Når Venus beveger seg til 4. huset, som er huset for hjemmet, familie og følelsesmessig sikkerhet, kan du i større grad fokusere deg på dine nære relasjoner og hjem. Dette kan være en tid for å skape en varm og kjærlig atmosfære i hjemmet ditt. En flott mulighet for å ta vare på hverandre! Mars er i ditt 5. hus i hele desember. Dette kan være en periode hvor du føler deg spesielt leken og ønsker å investere tid og energi i romantiske aktiviteter eller kreative prosjekter.

Jobb og økonomi

Med Solen i 5. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på kreativitet og personlige prosjekter. Dette kan være en tid hvor du ønsker å utmerke deg gjennom dine unike talenter og bidrag. Har du tenkt å starte for deg selv, utgi en bok eller satse en blogg – er tiden inne for det! Når Solen beveger seg til 6. huset i den andre halvdel av måneden, kan du bli mer opptatt av rutinemessige oppgaver og arbeidsmiljøet. Dette kan være en tid for å ta tak og vurdere hvordan du kan forbedre daglige rutiner.

Månedens motto: Å satse på en god dialog!

Jomfruen

Harmoniske dager: 8, 9, 17, 19, 27, 28, 31

Vær bevisst: 6, 12, 13, 20, 21

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Harmoniske Venus er i 2. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en tid hvor du verdsetter stabilitet og sikkerhet i dine nære forhold, og du kan vise kjærlighet gjennom gaver eller praktiske handlinger. Når Venus beveger seg til 3. huset, som er huset for kommunikasjon, kan du oppleve åpne og dype samtaler med din partner. Dette er en gunstig periode for å uttrykke dine følelser og tanker, og for å bygge sterke bånd gjennom kommunikasjon! Fullmånen er i 11. hus den 27. desember. Dette kan være en tid for å reflektere over dine sosiale forbindelser og hvordan de passer inn i dine langsiktige mål og visjoner.

Jobb og økonomi

Med Solen i 4. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på hjemmet, og det følelsesmessige grunnlaget i arbeidet ditt. Dette kan være en tid hvor du vurderer balansen mellom arbeidsinnsats og familielivet. Noen Jomfruer kan jobbe hjemmefra i løpet av måneden, andre kan starte for seg selv med noe som de kan jobbe med hjemmefra. Desember er også god for å ta seg av alt det som bør gjøres på hjemmebanen! Når Solen beveger seg til 5. huset på slutten av måneden, kan fokuset ditt skifte mot kreativitet og personlige prosjekter. Bruk gjerne denne tiden for å utvikle kreative løsninger i arbeidet ditt!

Månedens motto: Harmoniske relasjoner!

Vekten

Harmoniske dager: 6, 7, 10, 11, 21, 26

Vær bevisst: 9, 15, 16, 22, 23

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Venus er i 1. hus i begynnelsen av desember. Muligens fokuserer du deg på din personlige identitet og hvordan du uttrykker deg i nære relasjoner. Dette kan være en tid hvor du utstråler ekstra sjarm og tiltrekker deg mye oppmerksomhet! Når Venus beveger seg til 2. huset –  5. desember – som er huset for økonomi, verdier og materielle ressurser, kan kjærligheten knyttes til økonomiske aspekter. Dette kan være en periode hvor du verdsetter stabilitet og sikkerhet i nære forhold, og du kan vise kjærlighet gjennom gaver eller praktiske handlinger.

Jobb og økonomi

Med Solen i 3. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på kommunikasjon og informasjonsutveksling. Dette kan være en tid hvor du fokuserer på å uttrykke dine ideer og samarbeide med kollegaer. Noen Vekter kommer til å foreta kortere reiser i forbindelse med jobben, andre melder seg på kurs for å få ny kunnskap og inspirasjon. Når Solen beveger seg til 4. huset på slutten av måneden, kan du rette oppmerksomheten din mot hjemmet og familien. Dette kan være en tid for å vurdere hvordan arbeidet ditt påvirker ditt personlige liv og vice versa.

Månedens motto: Å være populær!

 

 

Skorpionen

Harmoniske dager:  12, 13, 22, 24, 28, 30

Vær bevisst: 11, 17, 19, 26

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Kjærlighetsplaneten Venus er i 12. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en periode med refleksjon og introspeksjon når det gjelder kjærlighet og relasjoner. Muligens fokuserer du på å forstå dine egne følelser og behov. Når Venus beveger seg til 1. huset – 5. desember – som er huset for personlig identitet, kan fokuset ditt skifte til din egen personlige fremtoning og hvordan du uttrykker deg i nære forhold. Dette kan være en tid hvor du ønsker å være mer åpen i dine følelsesmessige interaksjoner. I denne perioden har single Skorpioner større sjanser for å finne kjærlighet fordi de kan oppleves som mer åpne og sjarmerende!

Jobb og økonomi

Med Solen i 2. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på økonomi, verdier og materielle ressurser. Dette kan være en tid hvor du vurderer din økonomiske situasjon og foretar nødvendig endringer. Noen Skorpioner inngår gunstige avtaler, andre finner nye inntektskilder. Tiden er også god for å satse på videreutvikling av dine evner og talenter – å melde seg på kurs for eks. – noe som igjen gir deg merverdi på arbeidsmarkedet. Når Solen beveger seg til 3. huset på slutten av måneden, kan du bli opptatt av kommunikasjon, dialog og nettverksbygging. Muligens foretar du en kortere reise som oppleves berikende!

Månedens motto: Å finne balanse!

Skytten

Harmoniske dager: 6, 7, 11, 15, 16, 26

Vær bevisst: 12, 14, 21, 27

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Venus er i 11. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en tid hvor du trives i gruppesammenhenger og søker romantikk gjennom vennskap eller felles interesser. Noen Skytter kan oppleve at en venn blir plutselig en kjæreste! Når Venus beveger seg til 12. huset – 5. desember – som er huset for det underbevisste, det mystiske og det spirituelle, kan fokuset ditt skifte mot dypere aspekter av kjærlighet og intimitet. Dette kan være en tid for å utforske dine følelser på en dypere nivå og for å skape en forbindelse som går utover det overfladiske!

Jobb og økonomi

Med Solen i 1. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på din identitet og personlige mål i arbeidet ditt. Dette kan være en tid hvor du ønsker å sette dine egne behov og ambisjoner i forgrunnen. Også Nymånen i 1. hus den 12. desember kan markere en tid for nye begynnelser knyttet til dine personlige mål. En god anledning for å legge planer for dine profesjonelle ambisjoner! Når Solen beveger seg til 2. huset på slutten av måneden, kan du ta deg av økonomi og materielle ressurser. Dette kan være en tid for å vurdere din økonomiske situasjon og foreta nødvendig endringer. Noen Skytter oppdager nye inntektskilder!

Månedens motto: Å sikte høyt!

Steinbukken

Harmoniske dager:  9, 13, 14, 19, 28, 30

Vær bevisst: 12, 15, 16, 23

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Venus er i 10. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en tid hvor du søker stabilitet og trygghet gjennom etablering av sterke bånd. Noen Steinbukker kan finne kjærlighet i profesjonelle eller offentlige settinger. Du kan i alle fall oppleve en del flørt på jobben! Venus beveger seg til 11. huset – 5. desember – som er huset for vennskap og fellesskap. Dette kan være en tid hvor du finner glede i å dele interesser med andre og bygge dypere forbindelser gjennom fellesskapet. Nå har du gode mulighet til å finne kjærlighet på sosiale medier eller blant dine venner!

Jobb og økonomi

Solen er i 12. hus store deler av desember. Dette kan være en tid for å trekke deg tilbake og vurdere dine personlig og emosjonelle behov. Du kan være aktiv utad, men fokuset ditt rettes noe innover. Også Nymånen i 12. hus den 12. desember kan markere en tid for nye begynnelser knyttet til indre vekst og hvile. Dette kan være en tid for å styrke ditt indre fundament. Når Solen beveger seg til 1. huset på slutten av måneden – påbegynner du din nye årlige personlige syklus. Dette kan være en periode for å bringe dine egne behov og ambisjoner i forgrunnen! Nå er det din tid for å komme opp og frem!

Månedens motto: Sikker fremgang!

 

Vannmannen

Harmoniske dager: 6, 11, 15, 21, 28, 30

Vær bevisst: 10, 18, 19, 25

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Kjærlighetsplaneten Venus er i 9. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en periode hvor du søker forståelse og mening gjennom å utforske nye horisonter, både fysisk og intellektuelt. Nå har du en større sjanse til å finne kjærlighet på reise eller gjennom utdanning. Noen Vannmenn kan bli sammen med en kjæreste av en utenlandsk opprinnelse. Spennende!  5. desember beveger Venus seg til ditt 10. hus – som er huset for karriere og status.  Dette kan være en tid hvor du bygger sterke bånd gjennom karriereaktiviteter eller kanskje finner kjærlighet på jobben. Fullmånen den 27. desember gir deg en flott anledning til å reflektere – hvordan du balanserer kjærlighet med andre ansvarsområder i ditt liv.

Jobb og økonomi

Med Solen i 11. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på sosiale forbindelser, nettverk og gruppeprosjekter. Dette kan være en tid hvor du ønsker å samarbeide med andre for å oppnå felles mål og bidra til fellesskapet. Også Nymånen i 11. hus den 12. desember gir deg en god anledning til å sette deg mål og legge planer for å utvikle og styrke dine relasjoner i arbeidsmiljøet! Om du har noe du vil formidle til større publikum- er tiden inne for det! Noen Vannmenn opplever også at deres utenlandske prosjekter begynner å bære frukt. Når Solen beveger seg til 12. huset på slutten av måneden, kan fokuset ditt skifte mot indre refleksjon og hvile. Vel fortjent!

Månedens motto: Å bidra til fellesskapet!

Fiskene

Harmoniske dager: 11, 12, 14, 18, 22, 23

Vær bevisst: 6, 7, 15, 20, 21

Generelt

Denne måneden går Merkur retrograd fra 13. desember. Under Merkur retrograd, bør man helst utsette de nye prosjekter til Merkur går direkte igjen. Mens Merkur er retrograd, kan man overse noen detaljer. Vær ekstra nøye med signering av dokumentasjon om dette må gjøres mens Merkur går retrograd. Samtidig er denne tiden god for å fullføre det som allerede er påbegynt, samt re-vurdere og re-organisere dine pågående prosjekter.

Kjærlighet

Venus er i 8. hus i begynnelsen av desember. Dette kan være en tid hvor du søker dypere forståelse og følelsesmessig nærvær i dine nærmeste forhold. Muligens opplever du også større intensitet i din relasjon. Kanskje oppdager dere nye sider av hverandre og kan kjenne på de sterke usynlige bånd som binder dere sammen! 5. desember beveger Venus seg til 9. huset, som er huset for reiser, utdanning og filosofi. Nå kan kjærligheten bli knyttet til å utforske nye horisonter og ideer. Dette kan være en periode hvor du finner kjærlighet eller i hvert fall en spennende samtalepartner på en reise, på kurs eller der man søker å utvide sine horisonter.

Jobb og økonomi

Med Solen i 10. hus store deler av desember, kan fokuset ditt være på karriere og profesjonelle må. Dette kan være en tid hvor du arbeider hardt for å oppnå suksess og anerkjennelse! Også Nymånen i 10. hus den 12. desember kan markere en tid for nye begynnelser knyttet til karriere og profesjonelle mål. Benytt deg gjerne av denne tiden for å legge planer for å oppnå målene dine! Når Solen beveger seg til 11. huset på slutten av måneden, kan fokuset ditt skifte mot sosiale forbindelser, nettverk og gruppeprosjekter i arbeidet ditt. Dette kan være en tid for å samarbeide med andre og styrke dine relasjoner på jobben!

Månedns motto: Å stole på seg selv!

 

Våre ledige veiledere​

Ring21490150

kode240

Klarsynt medium. Leser i bilder og formidler via mine guider og hjelpere. Spør meg om alt.

Les mer

Ring21490150

kode218

En av våre populære klarsynte! Lang erfaring. Sterke evner. Ser deg tydelig – meget seriøs, ærlig og sannspådd.

Les mer

Ring21490150

kode248

Seriøs populær klarsynt med lang erfaring. Leser deg, energier og dine omgivelser. Dyktig Spirituell veileder og lysarbeider.

Les mer

Ring21490150

kode255

Klarsynt, fjernhealer & Reikispesialist ser deg og din situasjon klart, formidler ærlig og hjelper deg opp og frem mot dine mål. Magiske evner, meget treffsikker med gode resultater.

Les mer

Ring21490150

kode273

Seriøs populær klarsynt fra Sverige. Kommer fra en slekt med klarsyn i generasjoner. Har hatt dialog med det mystiske siden barn. Mine forfedre og guider jobber gjennom meg, gir deg klarhet og svar.

Les mer

Ring21490150

kode276

Voksen klok dame -fornøyde kunder. Få hjelp med nåtiden & hva som kommer for deg i fremtiden! Treffsikker etterspurt svensk klarsynt. Spør meg gjerne om kjærlighet, jobb, økonomi, relasjoner.

Les mer

Ring21490150

kode277

Jeg hører setninger, ser, leser og føler energier. Medium siden barndom. Spår deg, ser deg og omgivelser klart: nåtid og fremtid! Videreformidler svar fra åndeverden.

Les mer

Ring21490150

kode286

Meget dyktig Klarsynt & klarhørt – populær! Ser deg & dine omgivelser, leser energier og det som ligger foran deg. Kraftfull spirituell veileder og medium fra Nord. Spør om alt!

Les mer

Ring21490150

kode587

Unik dame! Klarsynt medium, renser hus, ser deg & dine omgivelser. Vært medium siden barndommen – gått i generasjoner. Hører setninger & ser bilder når jeg hjelper deg. Spør om alt!

Les mer

Ring21490150

kode435

Psychic Medium, Quantum Healing Hypnosis Practitioner og Spirituell Coach – unike evner. Holistisk healer med imponerende resultater!

Les mer

Ring21490150

kode687

Etterspurt og populær! Konkret og detaljert klarsynt medium, spesialitet nære relasjoner. Ærlige klare svar. Kan fjernheale og bruke pendel.

Les mer

Ring21490150

kode618

Erfaren Klarsynt. God på relasjoner og endringer i livet. Spør om alt. Velkommen til hyggelig samtale.

Les mer

Ring21490150

kode606

Seriøs og ærlig, sier det jeg ser oppriktig. Bruker Tarotkort, englekort, gudinnekort, pendel og intuisjon. Hjelper deg å se på din økonomi, kjærlighet og relasjoner.

Les mer

Ring21490150

kode786

Meget etterspurt! Synsk medium -fornøyde kunder. Kanaliserer svar med hjelp av guider & medfødte gaver. Sertifisert hypnotisør og regressionsterapeut. Svensktalende.

Les mer

Ring21490150

kode554

Født klarsynt. Tarotleser med 20 års erfaring. Treffsikker, empatisk og varm. Tilbakevendende kunder.

Les mer

Ring21490150

kode833

Klarsynt og klarfølt medium med lang erfaring. Leser og ser deg og får ofte opp bilder som hjelper deg. Spesielt god på relasjoner. God intuisjon og bruker tarotkort, bordkort og pendel.

Les mer

Ring21490150

kode608

Erfaren Klarsynt. Seriøs – Ser relasjoner og dine muligheter. Tilbyr også Twinflame/Soulmate rådgivning.

Les mer

Ring21490150

kode847

Erfaren klarsynt med 30 års erfaring. Jobber med egne energier og evner og deler sin kraft med deg, noe du vil merke i en samtale med henne! Spør om alt.

Les mer

Ring21490150

kode438

Svensk spådame som hjelper deg. Ser for deg i kortene og med sine evner.

Les mer

Ring21490150

kode824

Anbefalt – utrolig nøyaktig og raske svar! Kjent og etterspurt i Sverige & Norge – mange fornøyde og faste kunder. Født medial – Reikimester i 20 år. Svensktalende.

Les mer

Ring21490150

kode447

Endelig hos oss! Kjent fra NRK: «Ikke spør om det» episode «Klarsyn». Over 20 års erfaring – jobber uten hjelpemidler. Treffsikker og tydelig!

Les mer

Ring21490150

kode683

Ser dine muligheter, konkret og ærlig i sine spådommer. Spesialist på kjærlighet & relasjoner. Opparbeidet seg solid navn og rykte gjennom 20 års erfaring!

Les mer