Mange av de jeg snakker med er forelsket i noen som ikke er tilgjengelig akkurat nå. Du drømmer om dem, du tenker på dem hele tiden, og du kunne ikke bry deg mindre om å date noen andre. Du blir fortalt gang på gang det du vet i hjertet ditt. Du føler deg karmisk involvert (som sjeleglade kosmiske elskere) og føler du har tilbrakt minst ett liv sammen. Men av en eller annen grunn ser det ut til at du ikke blir dere i dette livet, men du lengter etter å være sammen personen. I denne manifestasjonen i dette livet har du allerede brukt for mye tid i konstant hjertesorg over å være alene, uten denne kjærligheten i livet ditt. Jeg må da alltid være ærlig, det er ikke all kjærlighet vi skal henge oss fast i, det er en grunn til at ting ikke går bra, jeg vet det er vondt og mange har prøvd så hardt å la personen gå, men klarer ikke.

Jeg vet hvor vanskelig det er å gå forbi et uavklart kjærlighetsforhold. Jeg har også vært vitne til denne smerten gang på gang.

Gi deg selv tilbake til forestillingen om at du ikke kommer til å få det du vil. Gi opp hvis ditt rasjonelle sinn forteller deg at det er håpløst. Gi opp hvis vennene dine og din kjære sier «gjenvinn livet ditt». Gi opp hvis du har ringt klarsynte og de har sagt: "Jeg ser ingen fremtidig sammenheng. Jeg ser ikke denne personen i livet ditt med sikkerhet." Etter at du har brukt alle veier, redd ditt eget liv og finn lykken igjen.

Virker det skremmende? Nesten skummelt? Slik går du videre:

Bestem deg og bekreft det til venner og kjære. Gjør en fast forpliktelse til deg selv om at du er viktigere. Så mentalt se deg selv trekke deg bort fra energien deres. Mediter på at sjelene deres gir slipp på hverandre. Visualiser det. Gjør det så ofte du kan. Gjenta det en eller to ganger daglig. Det er mer effektivt på denne måten. Fjern alle minner og gjenstander som minner deg om den personen. Rydd plass for ny kjærlighet. Slett og blokker i alle medier. Hvis du vil ha livet tilbake, må du gi slipp på fantasien som DU er knyttet til. Når tankene dine vandrer og du begynner å tenke på dem - eller snakker om dem - Stopp! Ta et dypt pust, vri på tærne og fingrene, og trekk deg tilbake inn i nuet - i kroppen din, i dette øyeblikket. Hva er neste handling du må ta? Hva er rett foran deg? Ok, unngå alle tanker om det gamle forholdet, eventuelle minner (til du er over avhengigheten av det), og flytt tankene dine til et annet emne. Gå videre til noe umiddelbart som krever din oppmerksomhet - noe i nuet. Prøv dette øyeblikk for øyeblikk. Når du virkelig bruker deg selv til disse trinnene, vil du føle deg sterkere og i stand til å gå videre med livet ditt. Jeg vet at du ikke vil kunne gjøre dette før du forplikter deg til det. Ta tak i livet ditt, eller du kan fortsette å sitte hjemme – alene. Det er ditt valg og sammen kan vi se hva som ligger foran deg slik at du finner en fin og lykkelig reise i ditt liv.

Mvh Ildrid Se min profil her

LES ALT I VÅR BLOGG HER: