Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Gro Anita

Ring 21490150

kode847

Gro Anita35 kr p/m

Gro Anita er kjent fra TV og media, og har 30 års erfaring. Hun jobber med sine egne energier og evner og deler sin kraft med deg, noe du vil merke i en samtale med henne. Sagt av Terry Evans om Gro Anita: Gro Anita – you are just like me. Forced to live this life with one leg in this world and one leg in the spirit world.


Hei,

Velkommen til meg. Jeg bruker sjelden hjelpemidler, har brukt klarsynet mitt i 30 år, men noen ganger anser jeg det som hensiktsmessig å \»spørre\» kortene. Hvis du ønsker at jeg skal legge kort gjør jeg det. Jeg er direkte, og sier det jeg ser klart og tydelig. Klarsynthet kom jeg til verden med og det er livets gave som jeg ble født med. På godt og vondt.

Født av foreldre som holdt sammen inntil døden skilte de ad, trygge oppvekstkår, men tidlig skjønte jeg at jeg hadde bilder og opplevelser som ikke var vanlig. Det gjorde at jeg aldri fikk ro eller fant min plass i livet. Jeg har hatt anoreksi, vært modell i internasjonale miljøer, har flyttet rundt, likt ulike menn som ikke var rett for meg, og hele tiden brukt energien feil i forhold til å bruke min indre kraft. Jeg skjønte rett og slett ikke hvordan jeg skulle takle det jeg så og følte og trengte.

Jeg var god til å hjelpe andre og har hatt stor suksess med å rådgi mennesker og se fremover for de, jeg har vært i media og på TV for mine egenskaper. Klarsyntheten min har jeg alltid hatt med meg. Jeg har alltid vært aktiv med å hjelpe mennesker og er kjent for det. Jeg har lang erfaring og ser tydelig, og har full forståelse for de utfordringer du som menneske kan komme opp i. Sammen ser vi situasjonen og jeg er helt ærlig på hva jeg ser og hva jeg mener. Alle mine kunder over mange år, verdsetter nettopp at samtalen blir ærlig og tydelig.
Jeg elsker å hjelpe mennesker og endelig kan jeg bruke all min kraft og energi på å gi av meg selv for at du skal få en bedre og lettere hverdag.

La meg hjelpe deg slik at du kan hjelpe deg selv, jeg kan ikke løse dine problem eller ta dine byrder, jeg kan ikke ta sorgen ifra deg, men jeg kan hjelpe deg med å finne din nøkkel og din vei. La meg åpne dine øyne som andre har åpnet mine, la meg være ditt verktøy, din veiviser og GPS .

Du kan spørre meg om alt. Ønsker deg å gi deg masse energi på veien og velkommen skal du være.

Gro Anita

Dinklarsynte