Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Shanah

Ring 21490150

kode815

Shanah 35 kr p/m


Her er noen tilbakemeldinger fra tidligere kunder;
Shanah er en ærlig, direkte og sann rådgiver som har hjulpet meg svært mye i vanskelige perioder i livet mitt. Hun leser og ser det som er viktig. Jeg anbefaler henne på det varmeste. (Tone)

Shanah har unike evner til å føle og se energiene dine og kan både se bakover og fremover i tid. Hun er intuitiv og snakker i forståelige metaforer. Du får gode, ærlige tilbakemeldinger uten at de er sårende. Hun rydder og renser opp i energiene der det trengs under readingtimen. Jeg anbefaler Shanah på det varmeste. (Merethe)

Jeg har fått god hjelp av Shanah ved flere anledninger. Hun er en dyktig og behagelig veileder som er Spot on! Hun har spesielle evner. (Jorun)


MER OM SHANAH:

Kjent fra TVNorge og programmet Fornemmelse for Mord! Profesjonell reading og klarsynt veiledning siden 90 tallet. Endelig på telefon hos oss!

Jeg har gjort reading (klarsynt veiledning) profesjonelt fra 1997 med hjelp fra mine guider og engler. Jeg fikk klarsyn i gave fra fødsel av.

Vi alle kan stå fast i gamle tanke- og handlemønster pga tidligere hendelser i livet. Ved å se på årsaken bak disse kan du skape nye produktive mønstre. Under en reading kan både fortid, nåtid og fremtid komme frem.

Noen ganger kan kjente som har gått over til den andre siden komme med en hilsen.

Erfaringsmessig vil alltid den informasjonen du trenger her og nå komme frem.

Jeg er treffsikker og har mange gode tilbakemeldinger. Faste kunder gjennom mange år.


Dinklarsynte