Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Artur

Ring 21490150

kode265

Artur35 kr p/m

Hei,

Velkommen til meg! Mitt navn er Artur. Jeg er en unik klarsynt og veileder med røtter i eldgamle østlige tradisjoner, som det spennende I Ching Orakelet. Jeg er en erfaren seriøs klarsynt som er ærlig og tydelig, og som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker på alle måter jeg kan. Jeg har en dyp karmisk innsikt og forståelse, og brukt mange år på ulike utdanninger innenfor området. Hjelper også mange med fjernhealing for de som ønsker det.

Står du i en vanskelig livssituasjon eller et valg? Da vil jeg kunne være til hjelp. Jeg benytter metoder som I Ching Orakelet og pendel.

Når jeg hjelper deg er jeg direkte i forhold til en situasjon som er i forandring. Jeg kan formidle det du trenger å høre, men ikke alltid det du vil høre. Jeg kjenner derfor alltid etter og respekterer dine grenser. Metodene jeg bruker, som I Ching, er til stor hjelp med å få en innsikt og belyse både den nåværende situasjonen, dynamikken videre og utfallet.. Slik at du kan ta et mer informert valg, eller la være.

Spør meg gjerne om:

• Kjærlighet og romantikk
• Karriere
• Åndelig utvikling
• Livs-veivalg eller andre vanskelige situasjoner

For langsiktig realisering av ens personlige potensiale, samt å finne styrke i oss selv til å takle motgang, kan jeg også bistå deg via Yoga Sutras, Chakra psykologi og Brahma chakra, som gir større mot og mer fryktløshet, mer livsglede og større aksept i motgang som en del av en overordnet bevegelse mot større frihet og glede.

Her vil jeg konkret veilede om hvordan du kan jobbe med energier, chakraer, om universets skapelse og syv lag samt forståelsen av ens personlige ansvar i forhold til karma -og hvordan unngå å lage karmisk krøll videre på ens livsvei…

Velkommen til en spennende samtale om deg og din fremtid….

Hilsen Artur

Dinklarsynte