Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Elizabeth Pedersen35 kr p/m

Hvis du har absolutt ingen anelse om hvem jeg er, eller hva jeg gjør… og lurer på hvorfor du havnet her så kan jeg helt kort fortelle at jeg er et Holistisk, Klarsynt Medium, Quantum & Energi Healer og en Spirituell Coach – ledet av hjerte og en intelligens som ikke er fast, men flytende.

Energi er mitt førstespråk, jeg forstår det bedre enn ord. Gjennom dyp forståelse av energi hjelper jeg å bryte gjennom skjulte blokkeringer og skape energibevissthet, og det gir en unik fordel i spirituell vekst. Og har snakket med døde mennesker hele livet – (ja … det er sant).

Coaching er veiledning og motivering med fokus på at individet tar selvstendige og kloke valg. Bevisstgjøring, og se utfordringene fra et fugleperspektiv gjør det enklere å orientere seg, sette grenser, ta de rette valgene på veien til målet.

Jeg har tilsammen 7 års universitets -og høgskoleutdannelse. Arbeidet mange år i privat, kommunal og statlig forvaltning innen barnevern, skole, forebyggende ungdomskriminalitet og ungdomsstraff, psykiatri, og med personer med spesielle behov. Jeg er omgitt av familie og venner, spiller golf, løfter vekter og nyter alle årstidene i naturen. Jeg er stolt av det jeg har gjort og bygget opp, håndplukket dyktige folk som også har hatt hjerte på rette sted. For loven i naturen er å leve for andre. Vannet drikker ikke sitt eget vann, sola skinner ikke på seg selv og nektaren i blomstene er ikke for andre blomster.

Jeg ser fortid og fremtid, men er i all hovedsak opptatt av nåtid. Jeg er kjent for å være klar, ærlig og konkret. Og vil gi deg løsningsorientert råd og veiledning. Individuelle teknikker og øvelser som gjør blant annet manifestering morsomt og lett. Hva må avlæres for at du når målene som er rett for deg. Vi har alle vaner og uvaner. Noen kan vi leve godt med, mens andre blokkerer oss. Hvordan står det til med selvkontroll og disiplin?

Den som mestrer tålmodigheten, er den som mestrer alt. Bruk tid på hvordan du bruker tiden. Gjør det riktig, og du vil oppleve å få mange liv i ett. Frykt er å være «realistisk» til andres realitet. Ekstreme mål passer ikke inn i det normale. Ulike mål vil ha ulik standard. Ikke sløs bort talentet ditt med å respektere andres syn på ditt valg. Folk vil be deg være «realistisk» for å trekke deg ned til deres versjon av realiteten. Stå imot!

Våre omgivelser avspeiler vår indre tilstand. Er du for eksempel omgitt av kaos, er det turbulens innvendig. Vil gjør deg oppmerksom på at fram til du gjør underbevisstheten bevisst, vil den styre livet ditt og du vil tro det er skjebnen.
Som ren bevissthet kjenner vi kjærligheten, men ikke dens mange nyanser. Det overordnede formålet med de utallige inkarnasjonene på jorden er å utvikle ubetinget kjærlighet. Den dypeste form for kjærlighet.

Mer enn noen gang trenger vi bevisste aktører som gjør det som er rett, ikke det som er lett. Din søken etter kvalitet er min inspirasjon.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Dinklarsynte