Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Adell

Ring 21490150

kode606

Adell35 kr p/m

Hei,

Mitt navn er Adell, jeg er en kvinne som bor på vestlandet og har havet som nærmeste nabo. Havet er et vakkert element som gir meg ro og fred i sjelen.. Jeg har indre visdom, god intuisjon og en stor indre ro. Når jeg veileder mennesker bruker jeg disse egenskapene sammen med englekort, gudinnekort, pendel og tarot som hjelpemiddel.

Loven om tiltrekning sier at vi har en enorm evne til å skape vårt liv gjennom våre tanker. Du er skaperen, og det er ditt fokus, dine tanker og følelser, som er grunnlaget for ditt liv, og din opplevelse av livet. Alt kan forandres, hvis du vil… Jeg veileder deg til å bruke din egen vilje og ditt eget mot, slik at du kan gå i nye retninger…

Eller trenger du bare en å prate med, så er jeg et menneske med stort hjerte og masse livserfaring. Jeg har opplevd mye både på godt og vondt, dette har gjort meg sterk og i stand til å forstå og hjelpe andre mennesker.

Jeg har tatt kurs i tarot og klarsyn, er utdannet pedagog og spesialpedagog og har jobbet med mennesker hele mitt voksne liv. Jeg er yogainstruktør og treningsveileder. Har stor kunnskap om sunt kosthold og gir deg gjerne gode tips og gode råd.
Hjelper deg med guddommelig kjærlighet, forståelse og respekt.

Jeg ønsker deg lys, kjærlighet og velkommen til en god veiledende samtale med meg?

Er helt ærlig, sier det jeg ser, seriøs og har full taushetsplikt.

Varm hilsen Adell

Dinklarsynte