Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Veronica

Ring 21490150

kode275

Veronica35 kr p/m

Etterspurt og seriøs klarfølt og klarsynt med lang erfaring. Medium, intuitiv coach, lysarbeider og spirituell veileder. Unike intuitive evner, samt healing-evner – en unik dame!

Fra jeg var liten har jeg hatt denne unike gaven med meg. Og jeg har hjulpet mange med å finne svar på spørsmål som man lenge har undret over. Jeg har lang erfaring i å jobbe med mennesker, og har dyp innsikt i andre menneskers livssituasjon. Jeg er et positivt menneske som oppriktig vil hjelpe til et bedre liv. Jeg er kjent for å være ærlig, tydelig og treffsikker. Jeg ser deg og dine omgivelser. Jeg leser situasjonen du er i og hvor du er på vei. Livet skapes etter våre valg, og jeg kan hjelpe deg i å se nærmere på din situasjon og dine muligheter.

Jeg kan gi deg healing og hjelpe deg med å forløse blokkeringer. Jeg både leser og ser energier, og jobber igjennom mitt høyere selv. Jeg kanaliserer beskjeder fra mine hjelpere når jeg prater med deg. Jeg kan også lære deg hvordan du kan gi deg selv healing og bringe mer lys inn i livet ditt – hjelpe deg med å stole på din egen kraft og intuisjon.

Kan bruke kort og pendel om ønskelig.

Spør meg om alt – du er hjertelig velkommen til å ringe meg for en varm prat.

Med vennlig hilsen Veronica. 100% konfidensielt.


Veronica er en av våre anbefalte rådgivere!

Dinklarsynte