Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Gun

Ring 21490150

kode268

Gun35 kr p/m

Hei,

Jeg heter Gun og kommer fra Sverige. Jeg har medfødte evner, og jeg kommer fra en familie hvor på min mors side sterke mediale evner har gått i arv. Jeg videreformidler budskap til deg, og jeg ser deg og de rundt deg tydelig. Jeg har lang erfaring, og jeg har veiledet mange mennesker med ulike utfordringer i livet. Jeg forstår og snakker også norsk og engelsk.

Jeg leser deg, og blir kjent med din personlighet og også personlighetene til familien din/forfedrene dine, slik at du blir kjent med alle dine sider. Jeg leser og føler situasjonen din som du er i, og vi ser om det er noen energier som vi kan hjelpe med å erstatte med positive energier.

Som medium har jeg en sterk intuisjon hvor jeg bruker tarotkort, englekort og astrologi i min kontakt med åndeverdenen. Målet mitt er at du skal føle deg trygg under samtalen vår. Still gjerne mange spørsmål om kjærlighet, din arbeidssituasjon og økonomi og også andre saker. Du vil få svar på det du lurer på.

Har du en nær slektning som har gått over til den andre siden, kan jeg gi deg råd om hvordan du kan gå videre med sorgarbeidet ditt. Jeg kan gi deg healing hvis du trenger det.

Velkommen du som søker svar – du er hjertelig velkommen til å ringe meg. Ser frem til å snakke med deg!

Klem fra Gun

Dinklarsynte