Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Ada

Ring 21490150

kode255

Ada35 kr p/m

Hei,

Jeg heter Ada og jeg er klarsynt medium, healer, sjaman og Reikimester med sterke evner nedarvet gjennom flere samiske generasjoner. Jeg ser deg i nåtid uten mye informasjon slik at du får tillitt, og blir trygg på at jeg ser hva som ligger foran deg. Jeg brenner for at du skal få føle den enorme gleden og livskraften som følger med å få utført og oppleve en sann og ekte spådom.

Jeg er også tarotist og bruker gjerne kortene mine og evnt. pendel i en lesning for deg om du ønsker det. Med hver samtale følger både belysende veiledning og kraftfull healing som hjelper deg ut av fastlåste situasjoner – opp og frem mot dine ønsker og mål.

Områder jeg har mye erfaring og kunnskap om er healing, magi, åndelig utvikling, loven om tiltrekning, manifestering, suksessutvikling, grensesetting, stressmestring og andre utfordringer.

Jeg har 12 års erfaring og har hjulpet mange klienter opp igjennom årene. Jeg har mange fornøyde og tilbakevendende kunder. Jeg er en allsidig og kunnskapsrik livsveileder som kan gi deg svar på alle aspekter ved livet ditt. Har en meget sterk intuisjon, magiske evner, og ser det du søker svar på både med og uten hjelpemidler, avhengig av hva du lurer på. Jeg kan gi varm healing til deg om du ønsker, og også lære deg hvordan du selv kan gi deg healing – til deg selv og til ulike situasjoner.

Velkommen til en belysende, styrkende, utviklende og healende samtale med meg. Selvfølgelig 100% konfidensielt.

Varmt velkommen fra Ada

Ada er en av våre anbefalte rådgivere!

Dinklarsynte