Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Marie

Ring 21490150

kode248

Marie35 kr p/m

Spirituell veileder og lysarbeider. Er klarsynt, klarfølt, kanaliserer og leser energier. Spør om alt, lang erfaring med kjærlighet, relasjoner, Twin-flame reisen, omstillinger, livskriser og karriere/jobb. Kan også hjelpe deg med å finne din indre kraft og nå en høyere bevissthet.

Jeg har siden barndommen hatt en sterk intuisjon, som har utviklet seg til sterke evner innen klarsyn, klarfølthet og kanalisering etter livskriser, sjokk og traumatiske opplevelser. Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker og har god erfaring som veileder for andre. Jeg har alltid kunne stole på, og benyttet indre guiding i form av indre bilder, ord og følelser til å hjelpe mennesker på best mulig måte, og tenkt at sånn har de fleste det. Alt jeg formidler av budskap kommer fra mitt hjerte og er en kjærlighetsfull energi.

Jeg hjelper deg også med å finne din indre kraft og nå en høyere bevissthet, slik at du også kan bli sterkere i din egen dømmekraft i ulike livssituasjoner og utfordringer som møter deg.

Kan også benytte tarotkort om ønskelig.

Du er velkommen til en oppklarende, hyggelig og taushetsbelagt samtale.

Dinklarsynte