Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Anna

Ring 21490150

kode246

Anna35 kr p/m

Hei!

Jeg er lett å snakke med og helt fra tenårene har andre fortalt meg om sine liv. Dette har jeg en dyp respekt for. Jeg er oppvokst i uforutsigbare og traumatiserende omgivelser. Som barn fant jeg trygghet i natur og det er da jeg begynte å se.

For 25 år siden begynte jeg å bearbeide mine traumaer. Mitt personlig arbeid utløste mine evner og jeg begynte å kunne “se” det som lå bak andres utfordringer, å kunne koble meg på sannheten av en situasjon samt både høre og se det som ikke ble sagt. Den informasjonen får jeg i både bilder, ord, setninger og følelser.

Jeg er snart 59. Jeg er trygg. Jeg ser. Jeg forstår. Jeg elsker å leve og sklir nå inn i min rolle som elder med stolthet og ydmykhet.

Å være her er en del av dette. Jeg er her for å være din rådgiver, og for å bruke min kompetanse i møte med deg og det du ønsker å få klarhet rundt. Sitter du fast i en utfordrende situasjon? Trenger du hjelp til å finne veien? Ønsker du støtte i å ta noen valg? Vil du se på det som “egentlig” skjer? Dette er jeg god på. Vi kan se på nesten hva som helst sammen og kan hjelpe deg se nærmere på alle dine relasjoner, utfordringer og valg du står foran. Mulighetene er uendelige.

Jeg bruker ingen hjelpemidler annet enn de jeg har utviklet over årene.

I mitt eget arbeid med dette har jeg etablert kontakt med mange av mine forfedrene og en av de sterkeste opplevelsene jeg har hatt var da jeg først traff Powhattan, en indianerhøvding som levde på 1600 tallet. Han har jeg alltid med meg. Jeg gikk gjennom en “nær-døden-opplevelse” sommeren 2021. Det er da jeg fikk se inn i en annen dimensjon, med ikke-menneskelig livsformer og hvordan mitt liv her overlappet. Det har tatt tid å fordøye. Tro meg når jeg sier at du kan si hva som helst til meg. Jeg er åpen.

Jeg er utdannet sykepleier (1988), førskolelærer (2014) er sertifisert som både Familiekonstellasjons fasilitator (2009) samt kakaoseremoni leder (2022) og har flere utdanninger/kurs innenfor systemisk familieterapi og esoterisk astrologi. Jeg har lang erfaring med lavterskel arbeid innenfor rusfeltet, psykiatri og trauma. For tiden jobber jeg som pedgogisk leder i en barnehage. Jeg danser 5 Rytmer og har en dyp og inderlig forbindelse til jordkloden som jeg betrakter som levende vesen.

Velkommen skal du være.
Alt godt, Anna