Skip to content Skip to footer

Klarsynt

Grethe

Ring 21490150

kode245

Grethe35 kr p/m

Jeg er Grethe og har kommet inn i “viskvinnens” alder. Min intuisjon er sterk og jeg er både klarsynt, klarfølt og jeg ser hvor energien går. Psykospirituell veileder.

Jeg leser situasjonen du er i og hvor du er på vei. Ser deg og de rundt deg tydelig. Selv om jeg leser situasjonen som den er akkurat nå, kan jeg se den dyptliggende grunnen til at du er der du er i dag. Og hvor du er på vei i dine valg. Livet skapes etter våre valg og utfordrer oss til å håndtere andres valg. Noen ganger må vi bare se på situasjonen for å se veien og forstå den. Spør meg gjerne om kjærlighet og relasjoner.

Jeg spår også i tarot-kort eller bruker mine figurer for å få klarhet i ditt tema. Vær forberedt på at jeg vil være nøytral i readingen og gi ærlige svar. Du vil i samtalen bli inkludert i The Knowing Field og motta helbredende healing på sjelenivå.

Årsaker og bakgrunn, sammenhenger, valgmuligheter og potensialer vil kunne komme frem – og om du er villig, kan du få helt ny innsikt i situasjonen og fra en annen vinkel.

Spør meg om alt.

Nå endelig mulig å nå på telefon.