Skip to content Skip to footer

Her kan du lese om hvert stjernetegn og hvordan de passer sammen. Se på deg og din partner.

Væren

Mar 21 – Apr 19

Vær kompatibilitet

 1. Vær sammen med Vær kompatibilitet

Når to Værer forelsker seg i hverandre, er fyrverkeriet så godt som garantert. Det betyr ikke at det blir noen enkel kjærlighetsmatsj, da dere begge er like opptatt av å konkurrere, også mot hverandre når det blir satt på spissen. Det blir som å se deg selv i speilet. Dere forstår hverandre svært godt, behovet for å være uavhengig, gjøre sine egne ting, lykkes med egne prosjekt. En slik innstilling er ikke alltid forenlig med et romantisk samliv. Kan til tider føles nokså utfordrende.

Når du som Vær forelsker deg i en annen Vær kan det først oppleves som du har møtt din tvillingsjel. Dere er begge er sterke personligheter, hvor sport og ekstremaktiviteter ofte står i sentrum. Dere kan egge hverandre fremover til mer og mer spennende påfunn, hvor personlig sikkerhet kanskje ikke alltid er like godt gjennomtenkt. Samtidig kan meningen med forholdet være at dere skal lære en livsleksjon i å ta hensyn til og samarbeide med andre mennesker. Væren er også naturlig sjenerøs og uten baktanker. Som Vær sier du alltid rett frem hva du mener, ofte uten å tenke deg om hvordan den andre parten vil motta budskapet. Dere er begge like impulsive og har et heftig temperament.

Krigsguden Mars er Værens hersker. Avhengig av de personlige planetplasseringene hos deg og din Vær, kan dere enten utfylle hverandre eller innlede konstant krigføring. Mars er også svært lidenskapelig, og elskov mellom to hemningsløse Værer blir uten tvil minneverdig. Væren er et ildtegn med maskuline eller yang energier. To Værer sammen vil alltid konkurrere om hvem skal være lederen, også i sex og erotikk. Ego er nøkkelordet, kan dere lære å inngå kompromiss og dele lederrollen? Lutter glede og uhemmet spontanitet er noe av det beste forholdet kan gi. Sammen med din Vær vil du aldri kjede seg og bestekameraten vil alltid komme til unnsetning hvis det trengs!

Vær kompatibilitet

 1. Vær sammen med Tyr kompatibilitet

Dette kan bli en kjærlighetsmatsj skapt av engler eller et sjalusidrama fra Hollywood. Her har vi ikke noe mindre enn de to arketypene for alle kjærlighetsforhold, krigsguden Mars og kjærlighetsgudinnen Venus. Selvsagt oppstår det fyrverkeri når to slike energier møtes. Dine Mars energier representerer vår erotiske drift og fyrrige lidenskap imens Venus står for søt romantikk og kjærlighet. Du vil ha umiddelbar handling og tilfredsstillelse, gjerne uten så mye fiksfakseri. Tyrens Venus energier elsker å bli gjort kur til, gitt gaver, blomster og kjærlighetsdikt. To motsatte standpunkter, men også grunnen til at tiltrekningen er heftig. Din energi er utpreget maskulin (yang) imens Tyrens er utpreget feminin eller yin energier.

Nøkkelordet er balanse. Dere har begge noe den andre vil ha. Tyren opplever deg som spennende og fremadstormende, og som kan lære ham eller henne å bli litt mer impulsiv og utadvendt. Du ser på Tyren som en trofast havn i stormen som også kan gi deg litt tips om manerer og unngå urealistiske påfunn. Din Tyr er kjent for sin magiske berøring og sensuelle karakter. Disse Venus energiene vil alltid ta seg god tid til å dufte på alle blomstene i engen imens du har hastverk å kjøre over plenen med gressklipper. Du kan lære langsom nytelse, og Tyren lære hvordan oppleve mer spontanitet og spenning i livet.

Hvis du og din Tyr finne en balanse for disse energiene, kan forholdet bli vellykket. Dere lærer fra hverandre og opplever et rikere liv. Som Vær er du ekstremt frihetssøkende imens Tyren er kjent for sin sjalusi, så her må du overbevise din Tyr om at det absolutt ikke er noen grunn til sjalusi. Ditt ildelement kan varme opp Tyrens jord etter vinteren. Men jord kan også slukke ild. Du er et kardinaltegn og vil lede forholdet, men når Tyren som er et fasttegn har bestemt seg for noe er ham eller hun umulig å rikke. Kjærlig kompromiss er svaret hvis du vil ha et langt og intenst kjærlighetsforhold med en Tyr.

Vær kompatibilitet

 1. Vær sammen med Tvilling kompatibilitet

En svært bra match når du forelsker deg i en Tvillingen. Her er tiltrekningen ikke bare fysisk men også intellektuell. Dere er begge optimistiske og fremadstormende på hver deres måte. Kommunikasjonen mellom dere er kjempebra. Du eller din Tvilling trenger aldri å lure på hva den andre mener, dere snakker om det umiddelbart! Din eventyrlyst og uavhengighet er attraktiv for Tvillingen, som selv er nokså selvstendig. Du beundrer Tvillingens ordkunst og fremover lente innstilling men selv klarer du ikke alltid å finne de rette ordene. Dere kan ha mye gøy sammen og oppleve og utforske nye ting, så kan Tvillingen snakke og skrive om det etterpå. Sammen kan dere dra på eventyr dere aldri ville opplevd hver for seg.

Tvillingens åpne sinn og evne til å se alle sidene ved en problemstilling kan hjelpe deg til å bli litt mindre bastant. Der du hopper rett ut i et nytt heseblesende eventyr, vil din Tvilling med en gang analysere alle grunnene til at du gjør dette. Dersom du elsker din sjarmerende Tvilling, må du også være villig til å gi ham eller henne nok intellektuell frihet.

Dine Vær energier jobber svært bra sammen med Tvillingens energier. Du er ild og Tvillingene luft, og luft får ilden til å brase opp til himmels. Ild kan også varme Tvillingens dualistiske natur som kan bli litt kjølig. Din hersker er energibomben Mars og Tvillingenes hersker budbringeren Merkur. Disse planetene representerer lidenskap og kommunikasjon respektivt. Din Tvilling elsker intellektuell diskusjon men er ikke interessert i å dominere eller vinne argumentet over en meningsmotstander. Du kan jo lære at det å vinne for enhver pris er ikke alltid det best. Din Vær energi er kardinal og Tvillingens bevegelig. Du vil alltid føre an i forholdet og din Tvilling vil ikke ha noe imot å operere bak kulissene. Sammen med en Tvillingen får du en utfyllelse av lidenskap på en spennende måte.

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Kreps kompatibilitet

Når du kommer sammen med Krepsen i et kjærlighetsforhold, er det to motsetninger som tiltrekker hverandre. Du er fyr og flamme imens din Kreps er emosjonell og sensitiv. Du kan også være emosjonell, men på en hissig, overveldende måte som tar pusten fra Krepsen. Likevel synes din Kreps at din lidenskapelige tilnærming er spennende. Krepsens sensitivitet er tiltrekkende for deg. Du kan oppleve at din Kreps blir lunefull med brå humørsvingninger. Da bør du vokte dine ord godt for ikke å såre din kjære. Hvis du vil at forholdet skal vare må du ta deg tid til å snakke godt ut om hva dere begge føler.

Som Vær er du opptatt av ego og dine mål. Krepsen er fokusert på hjem og familie. Dere er begge svært beskyttende overfor sine kjære men reagerer på helt forskjellige måter. Dine Mars energier er krigerske og du haster ut for å slåss i feltet for å beskytte slekten. Din Kreps bruker sitt metaforiske krabbeskjell for å beskytte seg selv og sine. En kjærlig Kreps kan gi deg et lykkelig familieliv og emosjonell trygghet men av og til også klamrer seg fast til deg. Du må overbevise Krepsen om at han eller hun er elsket og at du er lykkelig over at dere er sammen.

Lidenskapelige Mars er din hersker og din Kreps sin hersker er Månen. Din energi er overveldende yang eller maskulin imens Krepsens intenst feminin (yin). Ditt element er ild og Krepsens er vann. Dette er en dynamisk kombinasjon hvor din Kreps kan lære deg hvordan roe ned mer og sette større pris på livets lykkeøyeblikk. Krepsen er sentimental og før du aner, har du fortalt alt om din barndom og oppvekst. Både du og din Kreps er kardinaltegn. Dere er begge igangsettere, men på overflaten hvor det ser ut som at du er lederen, leder også Krepsen gjennom intuisjon og emosjonell manipulasjon. For at du skal ha et langt og lykkelig samliv med din kjærlige Kreps bør du finne den perfekte emosjonelle balansen.

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Løve kompatibilitet

Dette blir en het affære! Det er også ganske naturlig at du har forelsket deg i en Løve, du skjønte med en gang at her var en som forsto og aksepterte deg som du er. Både du og din Løve er lidenskapelige ild tegn, elsker at ting skjer og er ganske sporty. Du lever for å konkurrere og vinne, det gjør din Løve også. Du har et ganske stort ego, det har din Løve også! Dette forholdet handler om lidenskap, hvem som dominerer hvem og på hvilket tidspunkt. Dette kan fungere hvis du og din Løve avtaler å lede an og bestemme annenhver gang, også når dere er på handletur til dagligvarebutikken.

Du og din Løve passer svært godt sammen da energiene deres matcher perfekt. Som Vær er energibunten Mars din hersker imens Løvens hersker er vitale Solen. Dere har begge en utpreget maskulin eller yang energier. Du har ofte et forrykkende tempo, det har din Løve også, om enn han eller hun er glad i siesta om ettermiddagen. Der du kan gi din Løve komplimenter og smøre litt ego, vil du også få det samme rikelig i retur. Du har en sterk personlighet, det har din Løve også, så det kan skje at dere braser sammen av og til. Det tar du nesten bare om en lekeslåsskamp som igjen kan ende i lidenskapelig elskov.

Du er et kardinaltegn imens Løvens energi er fast. Din Løve kan lære deg hvordan lykkes bedre ved å bli mer stabil og gjennomføre et prosjekt til du når målet. Løven er lojal og vil også støtte opp om deg gjennom tykt og tynt. Din Løve beundrer også ditt ukuelige pågangsmot og oppmuntrer deg til enda større bragder. Det fine med dette høylytte og hete forholdet er at du får konstant energipåfyll og bekreftelse fra din kjærlige Løve, kan det bli bedre?

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Jomfru kompatibilitet

Din Jomfru er så fundamental forskjellig fra deg selv at noen ganger kan venner og familie lure på hvordan du ble forelsket? Med denne kombinasjoner av energier kommer mye an på dine egne individuelle planet plasseringer i ditt personlige horoskop samt hvor din Jomfru har sine planeter. På overflaten kan det se ut som om dere ikke har noe til felles og likevel trives dere superbra sammen! Din Jomfru kan lære deg at der du tar deg bedre tid oppnår du mye bedre resultat. Har du buttet mot stengte dører nok ganger skjønner du etter hvert at din Jomfru har rett. Du kan jobbe mye mer målrettet mot dine ambisjoner. Du lærer å dufte på blomstene også.

Når du er ute med din Jomfru blir du mer klar over alle de små detaljene rundt deg. Fargen på gresset i parken, feil i kassalappen, påminnelsen om tannlegetimen du hadde glemt. Du vinner selvsagt ved å roe ned litt, velge dine ord bedre og være litt mer organisert. Din Jomfru setter mer enn gjerne opp en timeplan for deg! Du er kjent for din halsbrekkende impulsivitet uten tanke for følger. Sammen med din Jomfru er det mye mindre sjanse for at dette skjer og du kan spare deg selv for unødvendige bomskudd. Din jomfru gir deg stabilitet i livet og utfyller en manglende del av deg selv. Bortsett da fra den hissige seksuelle tiltrekningen, det var jo derfor du forelsket deg i han eller henne, ikke sant?

Ditt ildelement flammer litt mer kontrollert i møte med jordelementet fra din Jomfrus hersker Merkur. Som Vær er du et kardinaltegn og vil alltid være sjef i forholdet. Det passer helt ok for din Jomfru, som er et bevegelig tegn som alltid samarbeider når han eller hun har bestemt seg for at ideen er gjennomførbar. Balansegang av energier er måten du kan nyte et langt og spennende forhold til din Jomfru.

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Vekt kompatibilitet

I utgangspunktet så har dette potensiale for å bli et svært bra forhold. Vekten kan være en naturlig partner for deg, og tiltrekningen er stor. Vekt er ditt direkte motsatt stjernetegn på horoskophjulet. Ingen tvil om at motsatte tegn ofte tiltrekker, men det motsatte kan også skje. Du liker din Vekts glamorøse image og er stolt over å ha han eller henne på armen når dere er ute sammen. Du beundrer også Vektens evne til alltid å finne de rette ordene i enhver anledning. Din Vekt er også tiltrukket av din energi og pågangsmot. Vekten er også mester for å opprettholde harmonien i et parforhold, så hvis dere er uenige om noe, varer ikke aldri uenigheten lenge.

Din Vekt kan lære deg alt om stil, karisma og hvordan avansere på den sosiale rangstigen. Der du vil invitere sjefen eller kollegaer hjem for å gjøre godt inntrykk, organiserer din Vekt den perfekte samlingen hvor alle føler seg ivaretatt og blir sjarmert i senk. Det er heller ingen tvil om at den erotiske dragningen mellom dere er spennende. Energiene er slik at dere begge har noe den andre vil ha. Din hersker er krigsguden Mars og din Vekts hersker er skjønnhetsgudinnen Venus. Energiene i er utpreget yang og yin (maskuline og feminine), som naturlig faller på plass sammen.

Væren er et ildtegn og Vekten et lufttegn. Din Vekts luftelement faner flammene dine enda høyere, men husk at sterk vind kan også blåse ut en ild. Både du og din Vekt er kardinaltegn. Det betyr at dere begge vil lede forholdet, så her må det kompromiss til! Din Vekt er svært opptatt av harmoni og fred, så som oftest vil du vinne den usynlige tautrekningen. Kom din Vekt litt i møte i denne balansegangen, så er du sikret et langt, lykkelig og spennende kjærlighetsliv sammen.

Vær kompatibilitet

 1. Vær sammen med Skorpion kompatibilitet

En svært lovende kombinasjon når du forelsker deg i en Skorpion. Din Skorpion er ikke noen lettvekter, men en dyp og emosjonell person som kan vise deg verden på en måte du aldri har drømt om tidligere. Noe dere umiddelbart har til felles, er at dere liker makt. Dette er noe din Skorpion er mester for, og kan lære deg nye strategier for å lettere oppnå dine mål. Lidenskapen når nye høyder i dette forholdet. Du som Vær er superamorøs, men når du er sammen med din Skorpion har du havnet på dypt vann uten en redningsvest, puh!

Vær obs på at din Skorpion kan være sjalu, du gir vel ikke ham eller henne noen grunn til det, vel? Både du og Skorpionen liker spenning og å ta risiko, i dette forholdet kan dere drive hverandre fremover til mer og mer risikofylte stunts, vær varsom! Du og din Skorpion vil aldri kjede dere sammen, og kan se frem til mange spennende eventyr. Som Vær er krigsguden Mars din hersker. Fra gammelt av var Mars også hersker for Skorpionen, men i moderne tid er dette underverdens gud Pluto. Lidenskap og makt snakker vi om her, som to soldater som enten samarbeider eller er fiender.

Væren er et ildtegn med utpreget maskuline eller yang energier. Din Skorpion er et vanntegn med feminine eller yin energier. Likevel kan for mye ild få Skorpionens vann til å fordampe. Ikke stresse Skorpionen din, det kan bli ganske ubehagelig. På den annen side kan Skorpionens manipulasjoner dempe din ildfulle entusiasme. Som Vær er du et kardinaltegn, din Skorpion er et fasttegn. Dere vil begge lede forholdet, beste veien å håndtere dette er at du innleder nye prosjekter og Skorpionen er sjef for det følelsesmessige og strategiske aspektet. Finner dere den rette balansen, kan du se frem til et langt og lidenskapelig med din Skorpion!

Vær kompatilitet

 1. Vær og Skytte kompatibilitet

Her blir det full fart! Hvis du har forelsket deg i en Skytte er det stor sjanse for at du har funnet drømmepartneren. Dere forstår hverandre umiddelbart, dere har så mye til felles. Både når det gjelder interesser, energier og livsstil. Spenning, lidenskap og eventyr står på menyen. Både du og din Skytte er svært sportsorientert og har stor appetitt for opplevelser og Livet med stor L. Ekstremsport kan godt være en fellesnevner. En ting å huske på er at med din impulsivitet og din Skyttes optimistiske og til tider urealistiske innfall, kan dere begge være utsatt for ulykker. Din Skytte kan ofte føles som din bestevenn med en gang dere treffes. Lidenskapsfaktoren med din Skytte er skyhøy. Ingen av dere står tilbake for å utrykke elskov og erotikk.

Husk at din kjære Skytte har kanskje et enda større uavhengighetsbehov enn deg selv, så en sjelden gang blir du kanskje litt sjalu. Skytten er også kjent for ubetenksomme kommentere ting uten å ta hensyn til andres følelser. Både du og din Skytte er ild tegn og fyrer opp hverandres energi. Værens hersker er Mars som står for libido og driftig lidenskap. Skyttens hersker er Jupiter som star for hell, lykke og filosofi. Dere begge utstråler en maskulin eller yang energi. Når dere to forelsker dere i hverandre, er det snakk om evig ild og sjelsfrender i beste fall. I verste fall brenner dere hverandres kjærlighet i hjel.

Som Vær er du et kardinaltegn, og din Skytte er et bevegelig tegn. Det betyr at du vil lede an i forholdet og Skytten vil ikke krangle med det. Din Skytte er fornøyd med å styre skuta fra bak kulissene. Dere er begge igangsettere men har problemer med å ferdigstille. Her har du de beste sjansene for et fantastisk samliv med din entusiastiske Skytte!

Vær kompatibilitet

 1. Vær og Steinbukk kompatibilitet

Her er et forhold som vil få venner og familie til å lure på hva er det som skjer? I utgangspunktet har du og din Steinbukk svært forskjellig tilnærming til det meste. Du er impulsiv til tusen, imens Steinbukken planlegger ALT ned til minste detalj. Vær også klar over at det ligger i din Steinbukks natur å være noe beregnende. Det er helt klart at du er svært attraktiv i din Steinbukks øyne.

Dine venner og familie kan også stusse over hvordan du traff Steinbukken. Dere ferdes ikke vanligvis på de samme treffstedene. Mye kommer an på dine egne individuelle planet plasseringer og din Steinbukks plasseringer. Dette heter kjemi, og kan få de mest overraskende forelskelser til å oppstå! Dersom dette forholdet varer, har du de beste sjansene for å lære mange ting du aldri ville ha tenkt på tidligere. Du er ambisiøs, ja. Steinbukken kan lære deg hvordan beregne sjansene for suksess. Du er halsbrekkende impulsiv. Din Steinbukk kan lære deg hvordan unngå faren for ulykke og beinbrudd. Du og din Steinbukk kan også bli et uovervinnelig team hvor du har utømmelige krefter og Steinbukken knallsikre strategier for å lykkes.

Din hersker er krigerplaneten Mars, imens Steinbukkens hersker er karmamesteren Saturn. I utgangspunktet ser det ut som om Mars og Saturn butter hode oftere enn de jobber sammen. Dersom dine individuelle energier matcher med din Steinbukk sine energier, har dere lidenskapelige dager i vente. Hvis energiene ikke passerer så bra, må dere bevisst kanalisere kreftene i positiv retning. Væren er et ildtegn og Steinbukken et jordtegn. Begge er kardinaltegn med maskuline eller yang energier. På overflaten er det du som er leder i forholdet men til syvende og sist er det Steinbukken virker stødig i bakgrunnen for suksess. Kompromiss er nøkkelen for at du skal få lidenskapelige dager sammen med din elskede Steinbukk!

Vær kompatibilitet

 1. Vær med Vannmann kompatibilitet

Din Vannmann kan gi deg et forhold som er både lidenskapelig, holder høy fart og er ekstra kreativ! Dere er både bestevenner og kjærester, er ikke det den aller beste kombinasjonen? Din Vannmann er kreativ til tusen og fyrer opp ditt intellekt. Kommunikasjonen dere mellom er entusiastisk. At din Vannmann er unik er det ingen tvil om. At familien din sier av og til at hun eller han er spika gæren får så være. Vannmannen i sin tur beundrer ditt initiativ for å sette i gang og få ting til å skje raskt. Dere begge higer etter nye erfaringer og spenning utenom det jevne. Dette gjelder også innen erotikk. Din Vannmann vet intuitivt hva du vil ha og oppfyller drømmer du ikke selv visste du hadde.

Du og din Vannmann har masse glede av hverandre og elsker å være sammen. Husk likevel at din Vannmann er særs uforutsigbar og like uavhengig som deg selv. Prøv å unngå sjalusi, eller så kan han eller hun koble seg helt av og forsvinne til en fjern sky. Som bestevenner kan dere godt si klart til hverandre at forholdet deres er viktig og trygt, så blir det kyss og klem igjen. Som Vær er din hersker krigsguden Mars som står for lidenskap. Vannmannens hersker er fremtidsplaneten Uranus som står for opprør. Innen tradisjonell astrologi var strenge Saturn også Vannmannens hersker, som står for karma og sosial samvittighet. Ikke så rart at dere deler en humanistisk idealisme som tar sikte på å redde verden.

Som Vær er ditt element ild, mens Vannmannens element er luft. At dere oppildner hverandre er det ingen tvil om, men det kan også blåse tøft på toppene. Væren er et ledende tegn imens din Vannmann er et fast tegn, begge har maskulin eller yang energier. Her er dere også så gode venner at det blir sjelden krangel om hvem som er sjefen i forholdet. Sammen med din Vannmann, har du topp sjanser for at forholdet deres varer lenge!

Vær kompatibilitet

 1. Vær med Fisk kompatibilitet

På overflaten kan det se ut som du og din Fiskekjæreste ikke har så mye til felles. Du har alltid hastverk imens Fisken er ganske tilbakelent og avventende. Nettopp her kan din Fisk være til stor glede for deg. Fisken er svært intuitiv og forstår deg på et langt dypere nivå enn tidligere kjærester. Du føler deg ofte beskyttende overfor din sensitive Fisk, men i realiteten er det Fisken som holder en våkende ånd over deg. Intet er skjult for Fisken, som er så intuitiv at hun eller han ofte «ser» dine tidligere liv flere omganger bakover. Din Fisk blir raskt ditt tilfluktssted hvor du finner hvile etter en hard dags kamp i en tøff verden.

Fisken er også svært intuitiv på den erotiske arenaen. Din Fiskekjæreste vil gjøre hva som helst for å tilfredsstille dine behov. Som Vær kan du til tider være litt selvsentrert. Derfor må du også gi din Fisk tilbake slik at hun eller han ikke føler at forholdet blir for ensidig. Din Fisk kan også lære deg å bli mindre brå og mer empatisk overfor dine omgivelser. Dere har så mye å gi hverandre. Hver for seg utfyller dere en manglende del av den andre. Sammen er blir dere et dynamisk team som lykkes gjennom både handling og intuitiv og spirituell planlegging.

Værens hersker er lidenskapelige Mars og din Fisk sin hersker er drømmende Neptun. Innen tradisjonell astrologi var lykkeplaneten Jupiter også hersker over Fiskene. Ditt element er ild imens Fiskene har et vann element. Dersom dere blir uvenner kan ild få vann til å dampe bort, og vann kan slukke ild. Men det er mer sannsynlig at dere balanserer dette på en positiv måte. Du som Vær er et kardinaltegn imens din Fisk er et bevegelig tegn. Du vil alltid være sjef i et forhold og det har din Fisk ikke noe imot så lenge som det skjer med respekt og integritet. Dette gir herlige forutsetninger for et kjærlig samliv med din Fisk!

Tyren

Apr 20 – Mai 20

Tyr kompatibilitet

 1. Tyr sammen med Vær kompatibilitet

Dette et forhold med svært bra potensiale. Du er fascinert av din Værs høye aktivitetsnivå og din Værs handlekraft. Som Tyr ligger du selv absolutt ikke på latsiden men Værens energi tar nesten pusten fra deg! Når dere er sammen, merker du også at din Værs optimisme og stadige flyt av nye ideer smitter over på deg. Da starter du også å tenke i nye baner. Energien mellom dere er ganske heftig. Det er vel ikke så rart, når du personifiserer kjærlighetsgudinnen Venus og din Vær den erotiske drivkraften hos krigsguden Mars? Her får du garantert all den seksuelle og amorøse action du noen gang drømte om!

Husk at din Vær kan være uavhengig og litt ubetenksom. Han eller hun kan plutselig forsvinne ut en kveld med sine venner og glemme å fortelle deg om det. Krise! Dersom du kan la være å etterlyse din Tyr hos politiet, kan dere ha et heftig oppgjør når din Vær er tilbake, som godt kan ende i elskov. Sjalusi kan også være en faktor. Du har behov for trygghet og din Vær et behov for uavhengighet. Her må kompromiss til. Du kan også ha mye gøy med å lære opp Væren til å bli mer oppmerksom og romantisk. Samtidig lærer du å bli mer spontan og åpen for plutselige eventyr.

Som Tyr er din hersker vakre Venus, ditt element er jord og din energi er yin eller utpreget feminin. Din Vær sin hersker er energibomben Mars med ildelement og utpreget yang eller maskulin energi. En perfekt match med to halvparter som sammen blir hel! Væren er et kardinaltegn og vil alltid være sjef i dette forholdet, imens du som Tyr er et fasttegn og vil alltid stritte imot. Finn balansepunktet for disse energiene, kan du se frem til et spennende og sensuelt samliv sammen med din Vær!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Tyr kompatibilitet

Wow, så herlig da! Når du som Tyr er kjæreste med en annen Tyr blir livet sååå mye lettere. Dere forstår hverandre perfekt, tenker likt, empatien og ikke minst berøringen, er der fra første dag. Du og din Tyr er begge svært sensuelle individer som setter pris på trygghet, forutsigbarhet, de gode tingene i livet så vel som luksus. Dere er begge like flinke til å gi hverandre små og store komplimenter. Din Tyr kler alltid armen din på byen og sjarmerer vennene dine. Din Tyr fører seg alltid med eleganse og verdighet, noe du setter pris på når ham eller hun er med på sosiale samlinger på jobben.

Sammen kan du og din Tyr skape et hjem og en fremtid dere begge vil ha. Et flott hjem fylt med vakker kunst, dyre møbler og alle livets bekvemmeligheter. Både du og din Tyr er sjalu, men dere begge to skjønner at ingenting er verdt å sette på spill livet dere har sammen. Dere er begge svært sta, og må lære å bli enige om å være uenig, hvis da, dere skulle bli det. Krangler dere, ender det ofte med lidenskapelig elskov som fortsetter i det sensuelle uendelige. Både du og din Tyr elsker å lage god mat, gjerne gourmetretter og har lett for å legge på dere. Nødvendig å legge inn treningsprogram i den daglige timeplanen. Både du og din Tyr kan også være litt behagelige og liker i å nyte sofaen om kvelden.

Tyrens hersker er skjønnhetsgudinnen Venus, elementet her er jord og energien utpreget yin eller feminin. Både du og din Tyr elsker å jobbe i hagen. For litt gøy kan dere dele hagen i to og konkurrere om hvem som har finest halvdel! Tyren er et fast stjernetegn som ikke liker endringer eller plutselige omveltninger. Sammen med din Tyr har du de beste forutsetningene for et stabilt og sensuelt samliv!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Tvillingen kompatibilitet

Klart det er lett å bli forelsket i en Tvilling! Merkurbarna er sjarmerende, veltalende og smarte. Din familie og venner blir raskt blendet av Tvillingens ordkunst og raffinement. En Tvilling har mye å tilby deg og kan kvikke opp din forutsigbare tilværelse. Det må litt justering til, imidlertid, innen forholdet funker som best. Din Tvilling er ikke bare en, men to, og oftest tre forskjellig personligheter i samme individ. Nei, ikke schizofren, men bare mer enn vanlig allsidig.

I dette forholdet avhenger mye på dine egne individuelle planetplasseringer og din Tvilling sine. Kan du gi Tvillingen litt mer frihet både intellektuelt og fysisk, kan Tvillingen strø en besnærende magisk energi over livet ditt. Din Tvilling kan vise deg nye sider å se en situasjon på som du ellers ikke ville kommet på. Der du tidligere syntes det var greit å tilbringe flest kvelder hjemme, er du nå langt oftere både på teater, musikaler og opera. Din Tvilling er mer enn gjennomsnittlig intellektuell, og fyller opp hjemmet med bokhyller og variert litteratur. Tvillingen er også glad i å reise, og drar deg med på uante eventyr til fjerne land.

Som Tyr er din hersker vakre Venus, imens din Tvillings hersker er budbringer Merkur. Sensuell berøring er en livsnødvendighet for deg, din Tvilling har en lettere tilnærming til kjærlighetskunsten men til gjengjeld deler med deg all verdens erotisk litteratur og media som han eller hun har samlet. Ditt element er jord og energien er feminin eller yin, imens Tvillingens element er luft og dualistisk androgyn med både maskuline yang og feminine yin energier. Du er et fasttegn og Tvillingen et bevegeligtegn. Dette er en fordel at Tvillingen er fleksibel og kan raskt endre ståsted der du står fast på ditt. Der du og din Tvilling kan balansere kommunikasjon og fleksibilitet, har du flotte sjanser for et langt og lykkelig samliv!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Krepsen kompatibilitet

Når du innleder et forhold til en Kreps kan du ha funnet en sjelsfrende du har kjent i tidligere liv. Dette er en flott kombinasjon av energier som forstår hverandre svært bra. Du og din Kreps har så mye til felles. Dere begge setter hjem, familie og slekt i høysetet. Dere har begge samme behov for trygghet, forutsigbarhet, gir kjærlighet gjennom emosjonell og materiell næring og elsker å skjemme bort hverandre. Erotikken mellom dere er sensuell og minneverdig, Din Kreps er like glad i berøring som du selv. Til omverden kan dere fremstå som det ideelle romantiske paret som har alt.

Samlivet med din Kreps er mest fokusert innover, også på det psykiske planet. Krepsen er særs sensitiv og opplever ofte humørsvingninger i takt med Månens bevegelser. Der du er sta og insisterer på at din vei er best, kan din Kreps trekke seg inn i sitt metaforiske skall og surmule. Et par timer senere – eller dager avhengig av Månen – er Krepsen blid igjen. Din Kreps er også den perfekte partneren som gjerne er hjemmeværende når barna er små og sørger for at hjemmet fungerer når du kommer hjem fra en hard dags arbeid. Din Kreps er like sentimental og nostalgisk som deg selv, og ser gjerne gjennom gamle familiefotoalbum sammen med deg hjemme i sofaen om kvelden.

Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus, ditt element er jord og energien er yin eller feminin. Krepsens hersker er Månen med vann element som også har feminin eller yin energier. Vær likevel varsom overfor Krepsens svingende sinnstilstander. Skaff deg en lunarkalender så klarer du det fint! Som Tyr er du et fasttegn som står klippefast på dine beslutninger. Krepsen er et kardinaltegn som bidrar med en stadig strøm av inspirasjon for nye prosjekter. Der du skaper en jevn energibalanse har du de beste forutsetninger for en drømmematch sammen med din Kreps!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Løve kompatibilitet

En kjærlighetsmatch mellom deg og din Løvekjæreste kan bli svært vellykket. Du og Løven har sammenfallende behov for å bli beundret og gjort kur til. En stor del av dette er ego, som både du og din Løve har rikelig av. Forholdet blir lidenskapelig. Du er svært sensuell og elsker berøring. Det gjør din Løve også! Du setter pris på å både gi og få gaver, blomster, romantiske meldinger, din Løve vil skjemme deg bort. Dere er begge opptatt av status, materielle goder og livet på første klasse. Din Løve utstråler energi og entusiasme, noe som også nærer opp under din egen drivkraft.

Både du og Løven er ambisiøse, men med litt forskjellig fokus. For deg er hjem, trygghet og stabilitet et kjernemål, imens din Løve drømmer om å bli rik og berømt. Dere er begge sta og sjefete, så kompromiss må til for å beholde husfreden. Det er vel forholdet verdt, ikke sant? Der dere blir rykende uenige kan det bli et heftig oppgjør som monner ut i lidenskapelig elskov. Til tider kan dere konkurrere med hverandre, hvert fall på lek om ikke på alvor. Som Tyr er din hersker skjønnhetsgudinnen Venus imens din Løves hersker er vitale Solen. Både du og Løven er svært praktisk anlagt, der dere blir enige om en praktisk løsning, slipper dere å krangle om hvem som bestemmer.

Som Tyr er ditt element jord og dine Venus energier er feminine eller yin. Din Løves element er ild og utstråler maskuline eller yang energier. En perfekt blanding av maskulint og feminint. Dere er begge faste stjernetegn, som av og til kan føre til motsatte og fastlåste standpunkt. Dere er begge sterke personligheter med gjensidig beundring for hverandre. Der både du og din Løve er bestemt på at dette er drømmeforholdet, er det ingenting som kan hindre at du kan nyte et langt og kjærlig samliv med din Løve.

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Jomfru kompatibilitet

En riktig bra match for både romantikk og trygghet. Du og din Jomfrukjæreste forstår hverandre svært bra. Din Jomfru er lynende intelligent, praktisk anlagt, ler av de vitsene du forteller og husker avtalene som du har glemt. Du brukte kanskje noe tid på å vinne din Jomfru, men når hun eller han bestemte seg at å være i forhold med deg, er din Jomfru hengiven. Dere har mye til felles, begge er materialistisk anlagt og innstilt på å jobbe hardt. Du er kanskje mer glad i luksus og overdådighet enn din Jomfru, som kan være litt mer puritansk til sinns. Din Jomfru kan analysere seg frem til at overflod av luksus er tull å bruke penger på, og at man klarer seg fint med både mindre og enklere.

Du er utpreget sensuell og avhengig av berøring. Din Jomfru er slettes ikke tilbakeholden på elskovsfronten, og med Merkur som hersker er opptatt av å bruke litteratur som inspirasjon for erotikk. Din Jomfru kan være ganske kritisk overfor en situasjon eller annen person. Du håndterer dette best ved å ikke ta kritikk så alvorlig. Din Jomfru mener det kun som gode råd, så ta det beste fra kritikken og bruk det, så funker prosjektet. Jomfruen er også opptatt av kosthold, og du kan få servert både gourmetmat og mer eksperimentale retter du ikke ville vurdert tidligere.

Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus, ditt element er jord og energien er yin eller feminin. Din Jomfrus hersker er raske Merkur, har også jordelement og energiene er androgyne, både maskuline yang og feminine yin energier. Du er et fasttegn som står steilt på ditt, imens Jomfruen er bevegeligtegn og kan raskt skifte mening. Dersom du kan balansere litt praktisk kritikk med at din Jomfru lar deg være litt sjefete, kan du se frem til et behagelig samliv med Jomfruen.

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Vekten kompatibilitet

Dette forholdet handler mye om romantikk! Og det gode tingene i livet. Din sjarmerende Vektkjæreste og du har sammenfallende mening om mye som er viktig for deg. Du er også stolt av din vakre/kjekke partner når dere er ute sammen. Dere er begge opptatt av teater, opera, kunst, musikk, mote og design, estetikk i alle dets former. Både du og din Vekt elsker også gammeldags romantikk og svermeri. Gjøre kur til hverandre, blomster, gaver, flørt og kurtise. Du beundrer også din Vekts evne til alltid å finne de rette ordene og være diplomatisk i enhver situasjon.

Din Vekt kan også hjelpe deg til å bli bedre i å se om ikke alle, så flere sider av en sak. Der du først har bestemt deg for noe, kan Vekten i stedet vise deg – hva hvis? Din Vekt er særs intellektuell, og mester på å finne den gylne middelvei på de aller fleste av livets problemstillinger. Dette er selvsagt en svært nyttig evne for deg. Imidlertid kan din Vekt også være noe vinglete av og til, og ha vanskelig å bestemme seg. Hvis du synes Vekten er for flørtete, ikke ta det så alvorlig, det er kun uskyldig hygge i din Vekts øyne. Dere deler kjærlighetsgudinnen Venus som hersker, ikke så rart da at forholdet handler så mye om forskjønnet erotikk, materielle goder og penger.

Du som Tyr med Venus som hersker har likevel jord som ditt element, imens Vekten med Venus som hersker har luft som sitt element, men begge med feminine eller yin energier. Tyren er et fasttegn men Vekten er et kardinaltegn. Vekten setter i gang og du holder det gående, uansett hva det er. Der du står fast på ditt kan Vekten også vise deg alle alternativene. Der du kan finne balansen, la være å overkjøre din Vekt, har du de beste sjansene her for et langt og harmonisk forhold!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Skorpion kompatibilitet

To motpoler møtes når du forelsker deg i en Skorpion. Men det kan også stilles spørsmål ved hvem som innledet forholdet? Hvis din Skorpion bestemte seg for at han eller hun ville ha deg, har du ingen sjanse til å flykte. Om enn du ville gjort det da? Dere er direkte motsatte stjernetegn i Dyrekretsen, og tiltrekningen mellom dere er magnetisk. Både du og din Skorpion er særs sterke personligheter, og tiltrekningen kan også svinge mellom lidenskapelig kjærlighet til lidenskapelig krangel. Intensitet er nøkkelordet.

Både du og din Skorpion er motivert av sterke drivkrefter. Du vil ha penger og materielle verdier, imens Skorpionen vil ha makt. Dere er begge opptatt av trygghet innen et kjærlighetsforhold. Du er ganske fascinert av din Skorpions aura av mystikk. Forvent at Skorpionen har hemmeligheter. Dere er begge kjent for å være sjalu, men det er det selvsagt ikke noen grunn til, vel? Elskov mellom dere kan eksplodere når som helst. Sammen med din Skorpion kan du avsløre dine dypeste sensuelle behov uten frykt for å bli møtt av fordommer. Som Tyr er din hersker vakre Venus imens din Skorpion sin hersker er underverdens gud Pluto. Fra gammelt av var også lidenskapelige Mars Skorpionens hersker.

I Tyrens stjernetegn er Venus sitt element jord og energiene er yin eller feminine. Skorpionens hersker Pluto har vannelement og energien er også yin eller feminin. Der Mars er med i denne heksegryten er Mars sitt element ild og energien intenst yang, eller maskulint. Både du og din Skorpion er faste tegn som hver står steilt på sitt. I verste fall kan dere grave dere ned i hver deres skyttergrav og innlede metaforisk krigføring. Du og din Skorpion er intenst lojale overfor hverandre. For at forholdet skal vare bør dere diskutere frem til et kompromiss og heve dere over fastlåste standpunkt. Klarer du dette kan du se frem til et langvarig samliv med en unik partner!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Skytten kompatibilitet

Et kjærlighetsforhold med en Skytte kan bli riktig så bra. Der det først kan se ut som dere ikke har så mye til felles, kan dere derimot utfylle hverandre på en spesiell måte. Din Skytte kan åpne både ditt sinn og din satte tilværelse til nye vyer og utradisjonelle eventyr som overrasker venner og familie. Imidlertid må du være litt tålmodig med din Skytte, og ikke kreve for mye for raskt. Din Skytte har et stort behov for bevegelsesfrihet, både mentalt og fysisk. Der du gir Skytten tid, vil han eller hun komme til å sette stor pris på den komfortable hjemmebasen du tilbyr. Når det er sagt kommer din Skytte til å dra deg med på spennende reiser du aldri ville drømt om tidligere.

Du er fascinert av din Skyttes optimisme, appetitt på livet og intellektuelle kapasitet. Skytten bringer et metaforisk flyvende teppe inn i din rutinetilværelse med fortellinger om fjerne kulturer og filosofiske idealer. Din tilnærming til livet er praktisk og hardtarbeidende med fokus på sensuelle gleder, luksus og materielle goder. Din Skytte vil straks sette fokus på både bibelord og filosofiske betraktninger om ødsel og overforbruk som truer Jordens fremtid. Sammen med Skytten får du trent dine hjernemuskler på uante nye måter! Lidenskapen mellom dere er uhemmet og høylytt. Din Skytte har et åpent, søkende sinn og står ikke tilbake for noen hemninger innen elskov.

Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus, imens Skyttens hersker er lykkeplaneten Jupiter. Dine Venus energier er intenst feminine, eller yin, og ditt element er jord. Din Skyttes energi er yang eller maskulint med ildelement. Tyren er et fasttegn og Skytten er bevegelig. Det betyr mye at dere bekrefter overfor den andre at forholdet deres er viktig og at dere aksepterer forskjellene mellom dere. Der du kan finne balansepunktet mellom frihet og trygghet har du herlige forutsetninger for et lykkelig samliv med din Skytte!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Steinbukk kompatibilitet

Dette blir i hvert fall et jordnært forhold. Ikke så mye rom for tull og tøys der du har forelsket deg i en Steinbukk. Når det er sagt, kan selvfølgelig din Steinbukk være like gøy å være sammen med som andre mer utagerende stjernetegn, avhengig av hvor han eller hun har sine personlige planet plasseringer. Dere har mye til felles, du og din Steinbukk er både jordnære, hardtarbeidende og praktiske. Dere setter materielle verdier svært høyt. Din Steinbukk er i all sannsynlighet høyt utdannet og opptatt av å avansere i karrieren. Dere er ofte innendørs de fleste kvelder, dere liker begge å nyte hjemmet med alle bekvemmeligheter. Imidlertid sitter Steinbukken ofte med pcen på fanget og jobber samtidig. Her må det kompromiss til for å nyte sensuell luksus med vin, gourmetmat og tilhørende romantikk.

Din Steinbukk kan vise deg hvordan du lettere kan nå målene dine i livet. Da øker også din kontobeholdning og du kan investere i mer kunst, antikviteter og dyre møbler hjemme. Din Steinbukk er også glad i dyr designermote, du er alltid stolt av han eller henne når dere er ute sammen. Erotikken mellom dere er definitivt til stede. Verken du eller din Steinbukk har hørt om blygsel eller hemninger, dere forstår hverandre godt. Som Tyr er din hersker kjærlighetsgudinnen Venus og din Steinbukks hersker er karmamesteren Saturn. Der disse nokså kontrastfylte skikkelsene kan møtes halvveis, kan en ekte transformasjon i livene deres skje.

Som Tyr er ditt element jord og Venus energiene er feminine eller yin. Din Steinbukks element er også jord og Saturns energi er maskulin eller yang. Tyren er et fasttegn og Steinbukken et kardinaltegn. Du vil insistere på å være sjef, og hvis pluss er større enn minus for din Steinbukk vil han eller hun sjelden opponere. Der dere skaper en positiv balanse i det felles materialistiske iver, kan du nyte et langt samliv med din Steinbukk!

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Vannmann kompatibilitet

Dette forholdet er ikke for pyser! Dere kjente nok hverandre i tidligere liv og avtalte å treffes igjen i dette livet. Slik tenker kanskje familien din når du kommer med din Vannmann på armen. Der du elsker dyre designerklær fra etablerte merker, handler Vannmannen hos Fretex, kutter opp noen av klærne og derfra syr sine egne design. Din Vannmannkjæreste kan også gå til frisøren med brunt hår og komme hjem med blått eller lilla hår. Din Vannmann er unik, og du finner ham eller henne spennende og helt ulik andre kjærester du har kjent. Dere er begge ambisiøse med sterke personligheter, men der du er sentimental og tradisjonell, er din Vannmann innovativ og ultra-fremtidsrettet.

Når du og Vannmannen, på tross av dommedagsprofetier fra omgivelsene, har etablert et komfortabelt rede, fylles hjemmet raskt opp av all verdens elektroniske utstyr og dingser. Din Vannmann kan bruke mye tid online og på sosiale media. Disse ferdighetene kommer også deg til gode på forskjellige måter. Vannmannen hjelper deg til å utvide dine horisonter og se problemstillinger fra nye og sære vinklinger. Avhengig av de personlige planetplasseringene dere imellom, blusser erotikken opp til uforutsette tider. Vannmannen er alltid utforskende, og står ikke tilbake for den sensuelle oppdagelsesferden du trenger.

Din hersker er vakre Venus og din Vannmanns hersker er urokråka Uranus. Innen tradisjonell astrologi var også Saturn hersker for Vannmannen. Som Tyr er Venus et jordtegn og energiene er feminine eller yin. For Vannmannen er Uranus et lufttegn og Saturn jordtegn, begge energiene er yang, eller maskuline. Here har vi noe av forklaringen på tiltrekningen som omgivelsene ikke ser, de feminine og maskuline energiene i spill. I utgangspunktet er energikarakteristikkene forskjellige, men utfyller hverandre på en fin måte. Dere er begge fastestjernetegn. Der du vil være sjef, hever egalitære Vannmannen seg over slikt. Der dere kan avtale å være uenige ved behov, står forholdet med din Vannmann sterkt.

Tyr kompatibilitet

 1. Tyren sammen med Fiskene kompatibilitet

Forelsker du deg i en Fisk, kan din drøm ha gått i oppfyllelse. Du og din Fisk har så mye til felles! Nøkkelord er empati, stabilitet og romantikk. Din Fisk som er glad i deg vil ha stor omsorg for ditt ve og vel, i tillegg til å kunne alle små triksene innen gammeldags flørt og kurtise du er så glad i. Både du og din Fisk er opptatt av å gi næring, ikke bare i matveien, men også på det spirituelle planet. Fisken din er drømmende og idealistisk, og kan inspirere deg til et mer holistisk og avslappet syn på tilværelsen. Sammen med din Fisk får du også dine behov for deilig sensuell berøring oppfylt. Fisken eier ikke hemninger og vil gjøre alt for å tilfredsstille deg.

Din Fisk er også svært kunstnerisk, og om ikke han eller hun er kunstner selv, vil uansett fylle felleshjemmet med vakre gjenstander. Hjemmet deres kan også bli et samlingssted for likesinnede artistiske og kunstneriske venner og gjester. Der Fisken din er opptatt av å skape seg karriere og er mye ute av hjemmet, kan dere godt skaffe en au pair til å stelle med barn og husorden. Velger dere riktig blir au pairen straks innlemmet i storfamilien. Ta gjerne en realitetssjekk innimellom for at planer og prosjekt ikke har mistet bakkekontakt.

Som Tyr er din hersker skjønnhetsgudinnen Venus imens Fiskens hersker er kong Neptun. Denne energiblandingen er svært spirituell, men kan også føre med seg illusjoner og virkelighetsflukt. Fra gammelt av var heldige Jupiter hersker for Fiskene. Jupiters bidrag er filosofi og ekspansjon. I Tyren har Venus jordelement og energien er yin, eller feminin. Fiskenes element er også vann med yin eller feminine energier. Jupiters bidrag er ildelement og en yang, eller maskulin energi. Tyren er et fast stjernetegn og Fisken er bevegelig. Der du er stø og satt i dine veier, endrer Fisken konstant mening og mål. Tar du hensyn til disse forskjellene, har du de beste forutsetninger for et lykkelig samliv med din Fisk.

Tvillingen

Mai 21 – Jun 20

Krepsen

Jun 21 – Jul 22

Løven

Jul 23 – Aug 22

Jomfruen

Aug 23 – Sep 22

Vekten

Sep 23 – Okt 22

Skorpionen

Okt 23 – Nov 21

Skytten

Nov 22 – Des 21

Steinbukken

Des 22 – Jan 19

Vannmannen

Jan 20 – Feb 18

Fiskene

Feb 19 – Mar 20

What’s Your Sign? Read Your Daily Horoscope Today

The Mystik Astrologists create forecasts for every zodiac sign daily. Find out if the moon’s position presents any new opportunities, if today is the day to start a business or journey, or if you should be questioning important motives of current relationships.


Schedule your session

Your Free Personal
Horoscope

You can now benefit from extensive analysis from an expert in astrology. I will put all my professionalism and talents at your service to provide you with exhaustive and totally personal analysis of your current situation, as well as give you 100% Accurate Future Predictions And Professional Advice to help resolve just about any situation you face.